Som v 13 týždni a vybrali mi nervy zo zubu. Aký liek utlmí bolesť?
straasne to boli, inak by som vydrzala, neviem ani lezat ani sediet ... co mam skusit? nechcem tabletku ale neviem ci vydrzim do rana a potom ist do prace. Dakujem :(
no maximálne ten paralén viac by som neriskla. Aj ked som kojila tak mi doktorka proti bolesti povolila polku paralénu, takže by to malo byť relatívne bezpečné. Alebo skús pohľadať nejaké homeopatiká.
lieky na baze paracetamolu mozes, ale s mierou a v najnevyhnutnejsom pripade, co ale trhanie nervu podla mna je.. ☹ homeopatika su super, ale osobne neverim, zeby pomohli.. 😒
skus lad, mne to najviac pomahalo, lieky mi moc nezabrali
skus homeopatika ja som pocas tehu ked mi nieco bolo uzivala len tie
Lieky možno menej uškodia ako Tvoja bolesť ... 😎
1tabl. Paralenu denne sa moze... a citala som ze aj polka Ibalginu ale nie dlhodobo, a neviem ci aj takto skoro...ale paralen isto....
ahoj niekde som pocula ze na to uplne super pomahaju obycajne klinceky-korenie, za skusku nic nedas, len sa to da do ust k bolavemu zubku 😉 neviem ci sa ma aj nahryznut trosku, az tak so msa tym nezaoberala lebo som nepotrebovala doteraz, mne parpalen v lekarni v tomto stadiu tehu zakazali a dali mi superpirin /na teplotu aj bolest/
ahojte prosim vas vedeli by ste mi pomoct som v 13 tyzdni a strasne ma bolia zuby. paralen si zevraj nemozem dawat a zubar mi zewraj nemoze este vytrhnut zub newiem co mam uz od bolesti robit dakujem
od bolesti sa moze aj algifen aj ked vynimocne. mne ho povolili v nemocke

ahoj, mozes Paralen proti bolesti