icon

Som v 13 týždni a vybrali mi nervy zo zubu. Aký liek utlmí bolesť?

zuzana2711
20. mar 2012

straasne to boli, inak by som vydrzala, neviem ani lezat ani sediet ... co mam skusit? nechcem tabletku ale neviem ci vydrzim do rana a potom ist do prace. Dakujem :(

ellit
20. mar 2012

ahoj, mozes Paralen proti bolesti

martuska75
20. mar 2012

no maximálne ten paralén viac by som neriskla. Aj ked som kojila tak mi doktorka proti bolesti povolila polku paralénu, takže by to malo byť relatívne bezpečné. Alebo skús pohľadať nejaké homeopatiká.

jahodka11
20. mar 2012

lieky na baze paracetamolu mozes, ale s mierou a v najnevyhnutnejsom pripade, co ale trhanie nervu podla mna je.. ☹ homeopatika su super, ale osobne neverim, zeby pomohli.. 😒

janulkan
20. mar 2012

skus lad, mne to najviac pomahalo, lieky mi moc nezabrali

lucia2312
20. mar 2012

skus homeopatika ja som pocas tehu ked mi nieco bolo uzivala len tie

ivetkab.
20. mar 2012

Lieky možno menej uškodia ako Tvoja bolesť ... 😎

mima1983
20. mar 2012

1tabl. Paralenu denne sa moze... a citala som ze aj polka Ibalginu ale nie dlhodobo, a neviem ci aj takto skoro...ale paralen isto....

lenadka
20. mar 2012

ahoj niekde som pocula ze na to uplne super pomahaju obycajne klinceky-korenie, za skusku nic nedas, len sa to da do ust k bolavemu zubku 😉 neviem ci sa ma aj nahryznut trosku, az tak so msa tym nezaoberala lebo som nepotrebovala doteraz, mne parpalen v lekarni v tomto stadiu tehu zakazali a dali mi superpirin /na teplotu aj bolest/

julia1123
31. júl 2012

ahojte prosim vas vedeli by ste mi pomoct som v 13 tyzdni a strasne ma bolia zuby. paralen si zevraj nemozem dawat a zubar mi zewraj nemoze este vytrhnut zub newiem co mam uz od bolesti robit dakujem

vvia
31. júl 2012

od bolesti sa moze aj algifen aj ked vynimocne. mne ho povolili v nemocke