icon

Som v 4. týždni + 6 dní a doktor nič nevidel

16. feb 2026

Ahojte, v 4+6tt som bola na ultrazvuku Dr nič nevidel nai gestacny vak, zobrali mi dvakrat krv na hcg, ktorá pekne stúpla, nemala som žiadne problémy až do vcera co by som mala byt podla MS 6+5 sa mi zrazu večer spustila krv ale tak ze mi tiekla po nohách, utekali sme na pohotovosť kde ma vyšetrili ale tento krát tam bol len plodovy vak 21mm, pýtala som sa z čoho môže byť to krvácanie že nevedia, že počkať ešte týždeň ci sa plod objaví. Do dnešného ráno som ešte krvacala ako pri kramoch a zrazu utalo. Myslíte ze to môže dopadnúť ešte dobre?

olivia20
16. feb 2026

@anonym_autor mala som to iste presne len s tým ze ja som mala krv len papieri po WC napis mi ak chces spravu poviem ti viac .

autor
16. feb 2026
@olivia20

@anonym_autor mala som to iste presne len s tým ze ja som mala krv len papieri po WC napis mi ak chces spravu poviem ti viac .

@olivia20 písala som spravu

sense
16. feb 2026

Pri dcére som 2x krvácala (ale žiadne bolesti) tak, že som si myslela že je po všetkom, bude mať 13 rokov. A zažila som aj také že mi bolo zle ešte aj pár dní potom čo bol zistený MA. Takže treba veriť že bude všetko ok.

anonym_60152a
16. feb 2026

Tiez som mala na zaciatku krvacanie, u doktora som nebola, lebo aj tak s tym nic nezmozu a len by som sa vystresovala zbytocne. Dnes si tu uz slecna stvornozkuje po byte ☺️

kiki68
16. feb 2026

Uvidis co bude, na take krvacanie je este skoro a moze to aj dobre, aj zle dopadnut. Urcite by som sa na to neviazala nejako emocionalne, lebo je to velmi skoro. Niekedy vie priroda spravit nepekne veci. Ja som mala krvacanie v tehu, ale nie taketo silne. Mala som aj potraty zial a tam proste prislo nahle krvacanie a krce, alebo naopak stupalo HCG a nesedelo to s velkostou babatka. Vela zien zazije aj dobre, aj zle, velmi drzim palce

autor
16. feb 2026
@kiki68

Uvidis co bude, na take krvacanie je este skoro a moze to aj dobre, aj zle dopadnut. Urcite by som sa na to neviazala nejako emocionalne, lebo je to velmi skoro. Niekedy vie priroda spravit nepekne veci. Ja som mala krvacanie v tehu, ale nie taketo silne. Mala som aj potraty zial a tam proste prislo nahle krvacanie a krce, alebo naopak stupalo HCG a nesedelo to s velkostou babatka. Vela zien zazije aj dobre, aj zle, velmi drzim palce

@kiki68 dakujme ja viem ako to chodí toot je už moje 5 tehotenstvo ostatné 4 tiež iba potraty.. Najhoršie je to čakanie pre mňa co s a bude diať

dadis
16. feb 2026
@anonym_autor

@kiki68 dakujme ja viem ako to chodí toot je už moje 5 tehotenstvo ostatné 4 tiež iba potraty.. Najhoršie je to čakanie pre mňa co s a bude diať

@anonym_autor Tak drzim palce. Teraz je to tak 50/50. Tiez mam za sebou MA a nasledujuce tehotenstvo som krvacala jasnou krvou ako na jatkach (zaciatok 8.tyzdna). Uz som myslela, ze to bude dalsi MA a rano mi spravili usg a videli akciu a narodil sa mi zdravy syn. Ked som mala MA, tak jediny priznak bolo slabunke zaspinenie... zelam, nech vsetko dobre dopadne

kiki68
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_autor o to viac drzim palce, hlavne chodte po vysetreniach, hladajte ten hacik v systeme. MAs nasadeny od zaciatku utrogestan? Mne ten pomohol spolu a tehu aspirinom udrzat to, mne sa nechce tvorit placenta ako by mala a toto robilo potraty. Velmi by som vam priala to babatko 🍀🙏🏻🙏🏻