Som v 4. týždni a špiním. Čo vy na to?
Ahojte v nedelu som si robila dva testy a boli pozityvne. K lekarke som chcela ist az neskor ale od utorku spinim hnedou krvou nie nejako masivne ale spinim. V utorok aj dnes som bola u dr. Nepacilo sa jej to ze je tej krvy vela :/ na sone vcera nic dnes mozno cosi 4,5mm nebola si ista dostala som duphaston, vitamin K a kyselinu listovu. Hovorila mi ze mam malu maternicu ze sa jej to nezda. Mam obavy z mimomaternicoveho :( HCG som mala vcera 2800. Mal niekto podobne skusenosti? Ako vam to dopadlo?
Neviem teda, ale pokial si len v 4tt, tak to na sone nie je vidiet nic, tak neviem co tam ta lekarka chcela vidiet. Nemala si nahodou teraz dostat este len menzes? Mozno z toho to spinenie.
nic.... je to uplne bezne, spini zhruba tretina tehul, u niektorych to nic neznamena, u nich zial hej, je to uplne vo hviezdach... ja som spinila vzdy v uvode tehu.. hcg mas naozaj vysoke, takze to vyzera nadejne (podla mna na mimomaternicove je uz prilis vysoke..), ale prvy trimester je VZDY len o "stasti", bud to vydrzi alebo nie, v zasade sa s tym neda nic urobit, okrem toho, co ti naordinovali, ale ani to nie je ani zdaleka zaruka.
tak drzim palce 🙂
..mala som to isté a zostala som doma na rizikovom..nakoniec to bola len nejaká zrazenina,ktorá sa vstrebala..ale z celých 9 mesiacov som robila len mesiac,lebo som sa v 28 týždni začala otvárať..ale vydržali sme a všetko dopadlo ok..
Čakať .... a hlavne radiť sa s lekárom, poprípade ak sa niečo stane, ihneď na pohotovosť a nerozoberať to, proste ísť.
Ahoj hlavne pokoj ja som spinila tiez od 4 tt do 9 tt a som mala od lakarky predpisane lieky duphaston a utogestan do 13 tt a hlavne pokoj na lozku doma cele dni lezanie a pod ritkou maly vankusik bolo to hrozne Jul august v naj.horucavach lezat ale vydrzala som to.zalezi na tom co Ti povie lekar 😉 aj kyselinu listovu som brala ale cistu nie v kombin.s nejakym vitaminom.

na to sa neda povedat nic. len cakat, ci bude plod dost silny a udrzi sa.