icon

Som v 5. týždni a chcem ísť na maródku. Je to skoro?

nikusm
5. apr 2014

ahojte baby chcem sa vas spytat ,ktore s tym mate skusenosti, som asi v 5 tyž tehot. a chcešla by som ist na pn je to skoro???
cakaju ma totižto statnice v juli a v praci to mame s dovolenkami tažke , pracujem na 12-tky zacinam sa citit aj dost unavene.
tak neviem co mam robit ci sa doma nezblaznim, sice moja svokra pecie torty tak jej budem pomahat a ucit sa ale aj tak neviem ci spravim dobre, ale do prace sa mi už nechce nie je tam moc priatelska atmoska.

Strana
z4
kvecia
Autor odpoveď zmazal
majuszka87
8. apr 2014

a je tu nejaká učiteľka ktorá sa dala na pn ked zistila že je tehotná?

ketronela
8. máj 2014

ak to má ochrániť bábo tak určite radšej zvoliť PN. Ja mám ísť budúci týždeň k lekárovi aby mi ptvrdil tehotenstvo. A ak sa tak stane, neváham ani chvíľu. Robím s chorými deťmi- od obyčajnej chrípky, cez streptokoky, chlamýdie, plesne až po tuberkulózu u tých tmavších..... a v jednom kuse som sama chorá, lebo od nich stále niečo nachytám. Takže neváham ani chvílku. Práca sa vždy dá nájsť, ale ak by sa malo stať niečo môjmu dieťaťu, to by som si neodpustila.

simusska
26. feb 2015

ahojte divcata...v auguste som potratila v 17tt a v oktobri som mala opakovany kyret lebo mi tam este nieco nechali..teraz som opät tehotna a chcela by som ist do istoty na pn...co poviete? vypise ma lekar? pracujem v potravinách kde bud sedim v pokladni alebo dokladam tovar....pri väcsej namahe mam bolesti v podbrusku a na sone mi lekar zistil krcove zili v malej panve...myslite si ze je to dovod na pn? dakujem za radu....

tana85
26. feb 2015

@simusska to sa musis spytat lekara ci ta vidi ako rizikovu. ale ano, mozes byt na PN uz aj takto skoro, mam vlastnu skusenost

nikuska105
26. feb 2015

@simusska ahoj ja som tiez potratila 2x prve v 17 tt a druhe vo 4tt. Teraz som zase tehotna a dala som sa na pnku a to som 4tt. Gynekologicka ma vypisala a nemala s tym problem.uz som nechcela riskovat. Takze podla mna je to na tebe ako sa rozhodnes. 🙂

lavinis
26. feb 2015

@simusska jasné kludne chod
Ja som bola mesiac od 7tt
Mne bolo tak zle ze som tri tyzdne len lezala

lavinis
26. feb 2015

@simusska inak kamoška tiež prišla o bábätko v 2.trimestri a keď znova otehotnela, išla hneď od začiatku na PN a už je v 8.mesiaci 🙂

majuska77
26. feb 2015

@simusska jednoznačke by som isla na tvojom mieste.dokonca niektori lekari vypisu automaticky po potrate na pnku,a ty ked mas dokladat tovar,tak by si nemala robit moc nejake prudke pohyby alebo zdvihat tovar.Ja som na pnke od 6tt,a mna sa doktor ani nepytal,vypisal ma lebo mam rizikove pracovisko, povedal mi iba, ze si musim vybrat sama ci chcem pracu alebo dieta.

simusska
26. feb 2015

@tana85
@nikuska105
@lavinis
@majuska77 dakujm zienky...uvidíme co mi poradi lekar v pondelok

luluska1234
10. máj 2021

Baby som 4+4tt, pracujem ako zdravotná sestra na are, kde sa natahujeme, sú tam rôzne infekčný pacienti, ako žltačka HIV a tak.. 12.5 idem k doktorovi myslite ze toto bude dôvod na PN pre rizikove prostredie? +sa mi neskutočne točí hlava, nízky tlak a z toho smradu co niekedy je na oddelení mi je na vracanie.. Poraďte ak máte podobnú skúsenost..

Strana
z4