Som v 5. týždni tehotenstva a gynekológ nič nevidel: Je to normálne?
ahojte prepacte za moj vylev bola som u gynekologa zatial nic nevidel len gastacny vak idem az o 2 tyzdne kde by uz malo byt vidiet teraz som 5+6tt nic mi neni len niekedy ma boli zaludok mierne krce a to je vsetko nevolno mi neni chute mam kazde tehotenstvo ine pravda 😀 len sa necitim ako tehotna plus unava a to je vsetko niekedy zimnica maly ste to tak aj vy a bolo vsetko poriadku ?
Áno ja som to tak mala 🙂 teraz som v 8 mesiaci . Nestresuj je to ešte skoro , zimnicu som mala aj ja hlavne večer pred spanim ☺️
Isla si skoro. Na dany tyzden (aj to je cca, ak si nemala riadne potvrdenu ovulaciu v presny den), je bezne ze vidiet len gestacny vak. O dva tyzdne budete mudrejsi. Vela gyn Ta ani skor ako v 7-8 tyzdni neobjedna, presne pre toto.
Ahoj, ja som bola prvýkrát na sono presne v rovnaký deň, ako ty, lekár videl len gastačný a žĺtkový vak, bábätko videl na sone až neskôr. Veľa žien píše,že v tomto období im už bábätko lekár na sone videl, ale našla som aj dosť odpovedí žien,ktoré to mali tak,ako my. Ešte vydrž do kontroly,ja som potom najbližšie bola 7+4 a už bolo vidieť bábätko aj akciu srdiečka. ☺️
Je este skoro aby niečo videl okrem gestačného vaku, pri prvom mi bolo vidiet az 6+3 embryo, preto sa chodi ku gynekologovi az neskor koli zbytocnemu stresu ci je nieco vidiet ale nie
Je to skoro,ak bola ešte aj ovulácia neskôr,tak fakt ešte nemusí byť vidno. Preto obvykle objednávaju na prvú kontrolu tak v 8 -9 týždni,aby už bolo zreteľne, či je bijúce srdiečko
@sunny9 ahoj dakujem len ako vravim kazde tehu ine aj priznaky ale ta unava tak to je 1000% 😅 ledva sa hybem a hladna stale ja vydrzim a viem ze je este skoro
@dadka1997 jasne tomu rozumiem len tie priznaky mam ine ako predosle tehu ako sa vravi kazde tehu je ine 🙂
Ahojky nemusíš byt 5+6 reálne môžeš byt kľudne menej 🙂 nestresuj sa. Mne sa zas stal opak. Ja som o 8 dni popredu preto sme na sone “skoro” videli babo… a to mám pravidelnú menštruáciu aj ovulaciu… som si myslela 😀😀😀😀

Tak vies my nevieme ci to bude v poriadku.
U niekoho to tak bolo, u niekoho nie.Fakt nemusis mat este ani priznaky
Pockaj na sono