Som v 6 týždni a bolí ma hrdlo. Čo pomôže?
Prosim vas poradte mi,som v 6tt a boli ma otrasne hrdlo,manzelik tiez nejako choro vyzera,nieco nanho lezie.Co mozem pouzivat na hrdlo,co mozu aj tehulky?A kvapky do nosa?
septisan na cmulanie mi bol odporuceny v lekarni ako tehotnej aj schvaleny lekarom, potom homeopatika, pokial si moc chora najlepsie navstivit lekara, pretoze ten poradi co v danom stadiu tehotenstva mozes uzivat kedze si iba v 1. trimestri, do nosa kvapky z morskej soli napr. Physiomer pre dosp. 🙂 skore uzdravenie
@fatulienka ja som teraz mala silnú angínu so všetkým, čo k tomu patrí, tiež som sa veľmi bála, aby to malej v brušku neuškodilo..Dokonca som brala aj ATB..Ale dávala som si ten Septisan, Homeogene, aj som si kloktala s Florsalminom (ten roztok, nie sprej), ale iba večer, aby to malo kedy zabrať...Ono to pôsobí len lokálne v hrdle a navyše som to mala rozmiešané vo vode, tak by to nemalo uškodiť..Ale pre istotu si to dávaj len večer, cez deň radšej cmúľaj tie pastilky..No a samozrejme teplé čajíky s medom a citrónom, nič iné by si už nemala..Ale inak sa báť nemusíš, bolesť hrdla by maličkému nemalo uškodiť 🙂...Skoré uzdravenie 😉
urcite k lekarovi, ja som mala banalne prechladnutie, tiez to zacalo bolestou hrdla, potom sople, kasel, ale teploty ziadne, uz som myslela, ze som v poriadku a preslo mi to do zapalu stredneho ucha...tak sa znova kurirujem...septisan do hrdla dali v lekarni aj mne, nepomohol, ani kloktanie slanej vody mi nepomohlo...ale zas netvrdim, ze tebe nepomoze. Do nosa mozes Nasivin, ten mam odobreny gynekologom, lekarom z ORL a este aj obvodnou lekarkou. A jasne, ze vela caju s medom a citronom, krk drzat v teple..akonahle to prejde do celkovehi prechladnutia, sup k lekarovi...Florsalmin radsej nie

ja ti poradim čo pomohlo mne zarucene ... do velkeho džbana daj horucu vodu + vela medu + citrony.. čaj vyborny ako lusk a pomohlo mi to tak ze na druhy den už ma vobc hrdlo nebolelo 🙂