icon

Som v 6 týždni a bolí ma hrdlo. Čo pomôže?

mravvcek
7. feb 2012

Prosim vas poradte mi,som v 6tt a boli ma otrasne hrdlo,manzelik tiez nejako choro vyzera,nieco nanho lezie.Co mozem pouzivat na hrdlo,co mozu aj tehulky?A kvapky do nosa?

Strana
z2
matuskova003
13. okt 2013

ja ti poradim čo pomohlo mne zarucene ... do velkeho džbana daj horucu vodu + vela medu + citrony.. čaj vyborny ako lusk a pomohlo mi to tak ze na druhy den už ma vobc hrdlo nebolelo 🙂

micha1979
13. okt 2013

septisan na cmulanie mi bol odporuceny v lekarni ako tehotnej aj schvaleny lekarom, potom homeopatika, pokial si moc chora najlepsie navstivit lekara, pretoze ten poradi co v danom stadiu tehotenstva mozes uzivat kedze si iba v 1. trimestri, do nosa kvapky z morskej soli napr. Physiomer pre dosp. 🙂 skore uzdravenie

anjelik2509
13. okt 2013

@fatulienka ja som teraz mala silnú angínu so všetkým, čo k tomu patrí, tiež som sa veľmi bála, aby to malej v brušku neuškodilo..Dokonca som brala aj ATB..Ale dávala som si ten Septisan, Homeogene, aj som si kloktala s Florsalminom (ten roztok, nie sprej), ale iba večer, aby to malo kedy zabrať...Ono to pôsobí len lokálne v hrdle a navyše som to mala rozmiešané vo vode, tak by to nemalo uškodiť..Ale pre istotu si to dávaj len večer, cez deň radšej cmúľaj tie pastilky..No a samozrejme teplé čajíky s medom a citrónom, nič iné by si už nemala..Ale inak sa báť nemusíš, bolesť hrdla by maličkému nemalo uškodiť 🙂...Skoré uzdravenie 😉

nefertitka
13. okt 2013

urcite k lekarovi, ja som mala banalne prechladnutie, tiez to zacalo bolestou hrdla, potom sople, kasel, ale teploty ziadne, uz som myslela, ze som v poriadku a preslo mi to do zapalu stredneho ucha...tak sa znova kurirujem...septisan do hrdla dali v lekarni aj mne, nepomohol, ani kloktanie slanej vody mi nepomohlo...ale zas netvrdim, ze tebe nepomoze. Do nosa mozes Nasivin, ten mam odobreny gynekologom, lekarom z ORL a este aj obvodnou lekarkou. A jasne, ze vela caju s medom a citronom, krk drzat v teple..akonahle to prejde do celkovehi prechladnutia, sup k lekarovi...Florsalmin radsej nie

Strana
z2