Som v 6. týždni a som bez príznakov
Ahojte, cyklus mám cca 33-34 dňový, čiže aj ovulaciu mávam neskôr. Menštruáciu som mala 9.7., čiže podľa menštruácie som teraz v 6tt + 1. Okrem toho, že ma bolia občas prsia, ani necítim, že som tehotná. Trosku mám strach, kontrolu mám až 1.9. Mali ste niektorá tehotenstvo bez akýchkoľvek nejakých príznakov? Alebo kedy Vám začali nejaké príznaky?
ved sa ti tehu este ani nerozbehlo poriadne, to este vobec nemusis mat priznaky a nie kazda ich ma v tehu. niektore maju tehu uplne bez priznakov.
tym, ez ams neskor ovulku,t ak si tehu realne mozno okolo 3t. mne sa priznaky zacali v 7tt, pricom ja som bola realne tehu uz 4-5tt.
v kazdom tehotenstve mi začali priznaky okolo 7 - 8 tt, dovtedy len prsia som citila, potom to prislo v plnej parade. Nestresuj sa, to ze nemas ziadne priznaky, neznamena nic zle. Aj tak si myslim, ze je este skoro na priznaky
@katka1357s ja som takto bola posledná ms 19.6. a 5.8. (6tt+5) som potratila MA…jedine čo sa mi stalo pred tým, že som vedela, že už to neni ok tak sa mi zmenili prsia z tvrdých na mäkké…ale samozrejme nemusí to byt tvoj prípad, ale ja som to nečakala
@katka1357s mňa boleli len prsia, inak žiadne ďalšie príznaky mi neprišli, pri oboch tehotenstvách 🙂
Ja som začala mať príznaky až 9.tt, prvý krát mi prišlo nevoľno a zvracala som.
Stále dokola tie isté témy...však si pohladajte staršie diskusie!
ja som v 9tt a ešte stále nemám žiadne príznaky... buď rada 🙂
ani pri prvom tehotenstve mi nič nebolo celý čas
a kde je napísané, že ti musí niečo byť? ja keby si neurobím test, tak ani neviem, že som tehotná..celé tehotenstvo mi nič nebolo, dokonca ešte deň pred pôrodom som vyupratovala celý byt (lebo mi mali ísť vyvolávať pôrod, keďže som prenášala) a bum do rána sa mi to rozbehlo..takže kľud, buď rada, že ti nič nie je 😉
Bolo koze dobre, isla na hajzel grcat 😂😂😂🙈🙈🙈 len opatrne, bud rada, ze zatial nic neni. Ja som sa takto posledne radovala, ako si budem cvicit jogu, ako hento a toto, ze mi v 6tt nic neni. Ehm, behom dna to zacalo, 20x za den grcanie, tocaky, tak bud len rada a dufaj, ze aj takto pofrcis cez to tehu dalej. Kamoskam nic nebolo, ani tuk a maju zdrave deti.
Príznaky ani ich absencia vôbec nič neznamenajú.
@katka1357s jój, no tak to buď rada
pri jednom tehu som nemala žiadne príznaky. úplne všetko ok.
som 6tt a boli ma akurat len brucho ako keby mala ms prisť a prsia inak nič.. niekedy to boli viac niekedy menej 🙂
Uplne bez príznakov prve 3 tehotenstva štvrté miesto bývalo ťažko na žalúdok,
@katka1357s som 7tt, srdiečko bije a cítim sa lepšie ako kedykoľvek predtým 😂 zatiaľ 😅 žiadne príznaky
Tak to ste ma upokojili všetky 🤗🤗🤗🤗🤗
@katka1357s mala som vsetky bez priznakov,,zle mi nebolo,,akurat v tretom tehu som v prvom trimestri citila casto slepacince aj ked nikde ziadne neboli,,inak nic
Preboha ja som do 23 tt ani pomaly nevedela že som tehotná. Nemala som žiadne príznaky iba trošku väčšie bruško.

Ja som okrem vynechanej menstruacie nemala nic,az okolo 8tt som mala take stavy ako po opici,ze mi proste bolo nevolno. ale nikdy som nevracala, neboleli ma prsia, atd. bola som unavena jedine.