Som v 6. týždni a srdiečko bije. Nie je neskoro mať kontrolu až v 12. týždni?
Ahojte baby, v pondelok mi doktorka potvrdila tehotenstvo a určila 6tt. Srdiečko už bije a podla krvi a ultrazvuku je všetko v poriadku. Lenže problém je ten, ze pred dvomi rokmi som spontánne potratila. Takže ma Dr hneď dala na PN na rizikové tehotenstvo. Ďalšiu kontrolu a veľký ultrazvuk s ďalšími testami mi dala až na 12tt. Nieje to podľa vás neskoro? Alebo aj vy ste to tak mali? Akurát na EKG srdiečka babetka ma objednali na 10tt. No popravde aj to sa mi zdá neskoro. Celý čas som v strachu ci je všetko v poriadku. Stále keď som na WC hneď kontrolujem ci náhodou nekrvacam alebo keď mam trochu silnejšiu bolesť v brušku tak hneď stuhnem a sledujem ci nieje dlho alebo nieje silná. Už som aj rozmýšľala ze sa objednám k nejakému súkromnikovi a zaplatím si za ultrazvuk len aby som vedela ze je všetko úplne v poriadku. Co mam prosím vás robiť? Ako ste to mali vy? Čakali ste tiež tak dlho alebo to nieje okej a radšej si zaplatiť za ultrazvuk u niekoho iného? Ďakujem za rady
@any_soj mimochodom to čo píšeš popieraš to čo reálne robíš
ak teda veríš že vás ochrani boh atd tak načo mu do toho zasahujete sonom , prečo to nenecháte na prirodu na boha .. vyslovene popieraš sama seba
a je smutné že sa modry konik začína vdaka vám zvrhavať na to čo je , aj to svedčí o vás ..založte si svoje forum a netahjte svoju vieru totálne všade, čakám kedy bude aj na toaletnom papier zachvilu a neuvedumujete si že robíte presný opak týmto vaším tlakom

@any_soj nemá vyznam nejak riešit diskusiu s tebou , to som si zvykla
som ochotná ked sa vaše hodnoty stretnu s reálnym životom týranych zneužívaných deti
lebo vy máte len kecy a tie vám stačia , reálny život a utrpenie máte v paži
a nerob z nás bezcitné harpie ktorých sa nič nedotkne