Som v 6. týždni tehotenstva a necítim, že som tehotná
Môžem. Sa spýtať? Som v 6 tyzdni a teraz som i urobila test lebo necítim že som tehotna a druha čiarka tam je ale neni vôbec silná. Je to podľa vás Ok? Nemala by byt rovnako silná?

Ahoj, tiez som v 6tt a nemam priznaky. Vsimla som si na sebe len par drobnosti, ale nic vyrazne - obcasne pobolievanie brucha, menej mi chuti sladke, obcas na mna dolahne taka vacsia precitlivenost a unava. Lenze unava suvisi s tym, ze nemozem spavat a rano sa budim prilis skoro. Prsia ma bolia obcas, aj to na vyraznejsi dotyk ci tlak. Vcera mi hovorila kolegyna, ze ona prekonala dve tehotenstva bez akychkolvek nevolnosti.
Brali ti krv? Aku mas hodnotu HCG?
@7lenka11 hodnotu hcg mám nízku :( 710
@7lenka11 ty máš koľko?
Ale rastie, nie? Je dolezite, ci sa hodnoty znasobuju..
Ja som mala odber v 4tt+6 a HCG bolo 1460.
A este stale si robim domace testy, aby som videla, ci ciarka silnie, kedze priznaky nemam
@7lenka11 len raz som bola na krv. Dúfam, že rastie. Čiže si zistím aj z tehotenských testov podľa silnejšej čiarky? Ktoré testy používaš? Čiže čím je čiarka silnejšia tým je vyššie hcg?
Tehotensky test zachytava hladinu hCG v moci, takze malo by to tak byt.. aj ked ruku do ohna by som nedala, kedze su na trhu rozne testy, aj uplne lacne smejdy... ja si preto kupujem bud drahsie alebo priamo v lekarni.. napr. Pepino testy som nemala ani raz
@7lenka11 a ktoré si kupuješ ty?
ale mas to fotene v limite?nezda sa mi slaba ta ciara
@bessdonna minútku po namočení som fotila
tak potom su krasne podla mna
@7lenka11 vieš prídat foto?
@7lenka11 krasny je ❤️
ďakujem 🙂 u teba sa niečo zmenilo? robila si si test? mňa od piatka trápia výraznejšie bolesti brucha, tak mám z toho trošku stresy a do sona je ešte týždeň.. mám pocit, že sa neskutočne vlečie čas...
@7lenka11 mna trosku boli brucho. Ako keby som mala krce a robila som si test ale je slabší ako keď som si robila ráno :(
Ale vsak rano je najvyssia hladina HCG v moci, takze podla mna je to logicke, ze rano bol silnejsi..
Nemusis citit nic niektore to tak maju. Ak sa nieco stane prides na to uplne jednoducho. Ak zacnes tratit zacnes krvacat. Kym nekrvacas nic sa nedeje. To je totiz sprievodny jav ze nieco nie je v poriadku. Popripade aj akekolvek spinenie. Ukludni sa a preboha prestan sa teatovat. Neviem co budes robit 9 mesiacov
ahoj.ako sa to u teba vyvyja?
@bessdonna ahoj bola som u dr, všetko v poriadku. Objednala ma až o 5 týždňov, nie je to neskoro?
jej super,tak to boli len tvoje subjektivne pocity.standard je kontrola cca o mesiac ale ani mne sa to nepaci,neviem ci by sa nedalo chodit na vlastne naklady.tiez sa uz nemozem dockat
Uzivaj si to, mne bolo nevolno (bez zvracania) cele dni asi do 17. tyzdna, vsetko mi smrdelo, z vone kavy ma nadrapovalo, nic mi poriadne nechutilo ale musela som jest, inak mi bolo este horsie. Raz som sa rozplakala, ze mi nechuti obed a dala som si rozok so salamou. Tebe prajem pokojne prve tyzdne.
@bessdonna a kedy máš ísť?🙂
@alanko20 Dakujem ❤️ Oh to muselo byt hrozne

@hennyinnsbruck to je tiez pravda...na pepine som mala slabu druhu ciarku a ked som si kupila iny az tak bila oci😁