icon

Som v 6. týždni tehotenstva a necítim, že som tehotná

26. máj 2022

Môžem. Sa spýtať? Som v 6 tyzdni a teraz som i urobila test lebo necítim že som tehotna a druha čiarka tam je ale neni vôbec silná. Je to podľa vás Ok? Nemala by byt rovnako silná?

Som v 6. týždni tehotenstva a necítim, že som tehotná
Strana
z3
alanko20
5. jún 2022

Bolo 😅 raz som vystupila z MHD, bolo mi strasne zle, a sedela som asi 20 minut na zastavke, predychavala som nevolnost. Myslela som, ze to na mna pride na velmi frekventovanej zastavke pred kopou ľudí 😂

bessdonna
5. jún 2022

6.6.popoludni☺️

autor
5. jún 2022

@bessdonna verím, že bude všetko Ok 🙂

@alanko20 Tak dlho?😨

7lenka11
14. jún 2022

ahoj autorka, chcela som sa ťa opýtať, či sa nejako u teba zmenila situácia? objavili sa ti príznaky?

autor
14. jún 2022

@7lenka11 ahoj Dakujem za opýtanie v piatok som bola u lekára, bolo už srdiečko 🙂

7lenka11
14. jún 2022

jeej super gratulujem 🙂 ja som bola vo štvrtok a tiež bolo ;) a aj niečo na sebe cítiš, či si stále bez príznakov?

autor
14. jún 2022

@7lenka11 bolia ma kúsok prsia a tebe je ako? Ako sa cítiš?

7lenka11
14. jún 2022

Tiež nič zásadné necítim. Mala som 2-3 dni také, že som bola extrémne unavené, ale bolo to aj z toho premenlivého počasia a mala som nízky tlak (90/50). Občas dostanem chuť na niečo, čo som dlho nejedla, ale inak nič špeciálne nepociťujem a našťastie žiadne nevoľnosti. Čo zatiaľ považujem za výhru, keďže ide leto a budem si ho snáď môcť naplno užiť 🙂 Lebo tehotná kolegyňa pregrcala 4 mesiace a nebola schopná vôbec fungovať..

autor
14. jún 2022

@7lenka11 fuha no dúfam, že nám bude ok. 🙂 a ty si v ktorom tyzdni? To s tým tlakom, pijes veľa vody??

7lenka11
14. jún 2022

dnes som začala 9tt a áno, snažím sa piť veľa vody a beriem tabletky magnézium+B6

inak jedna známa (medička) mi povedala, že ranné nevoľnosti sa väčšinou viažu k ženám, ktoré čakajú dievčatko, pri chlapcoch sú nevoľnosti len sporadicky... aj keď moc neverím na tieto povery, ale budem zvedavá, či sa na základe príznakov trafila do pohlavia 🙂

autor
14. jún 2022

@7lenka11 ja som to nepočula 🙂 a cítiš, čo čakáš či nie? 🙂

Strana
z3