Som v 7. týždni a bruško mám ako v 5. mesiaci
Prosim je možne ze mam take velke brusko ? moze to byt aj tym ze cakam uz 3 mimi? vdaka za odpovede 😉
@beybe3 .....ahoj...podla mna to nebude tym ze si tretikrat tehotna...ja som pri kazdom tehotenstve sice pribrala inak ale vzdy najviac v prvom trimestri.....--na inych este nic nebolo vidiet a ja som uz bola ako tulenik 🙂 .....co Ti povedal gyn.?...je vsetko v poriadku?...nemas zdravotne problemy?....
@patricia231 Ahoj nie nic mi nieje vsetko je ok bola som tam v stredu . juj som sa nalakala ze to mam hadam len ja 😉
zalezi to od brusnej vazby,ak mas pevne brusne vazivo tak sa plod tlaci viacmenej dnu ak mas povolene svalstvo tak vsetko vyteka von---u mna bol pravy opak ja som mala dojem,ze doktor sa pomylil s terminom kedze som nemala ziadne brucho ...pozeral a pocital vsetko dvakrat lebo som mu neverila... 🙂
urcite to nieje brusko ale nafuknutie 😉 to ma kazda tehula 🙂 cize neboj do 9 mesiaca ta nebudu tlacit na furiku -)
ahoj aj ja som mala take brusko v oboch tehu ale to je len nafuknute ale odporucam volnejsie v pase zbytocne sa nestahovat v pase 😉
ja som mala v 12tt brusko ako v 4 mesiaci...mam typ postavi kde brusko vyskoci a potom 3mesiace stagnuje na rovnakej velkosti a potom znovu vyskocilo v 5mesiaci a vzerala som ze idem rodit 🙂 ale gyn vravel ze je to normálne 🙂
@beybe3 ahoj, aj ja cakam tretie a aj mne sa toto stalo, moze to byt aj tym
Ja tiež čakam tretie bábatko a tiež mam vacsie bruško ako pri prvých dvoch 🙂)

ved pojdes urcite k doktorovi a on Ti povie ci je vsetko ok 🙂