Som v 7. týždni a mám bolesti podbruška a hnedé špinenie
Ahojte,
Uz tyzden mam slave hnede spinenie. Niekedy na par dni prejde, potom as zase objavi. Beriem na to duphaston a utrogestan. Je mi z obidvoch zle. Vcera ma zacali boiler krize vecer trochu a podbrusko - take napnute a ze tam nieco pracuje. Nepichalo ma. Dnes rano som sa zobudila ze ma boli hlava, cele telo, je mi zle a idem si dat akurat lieky. Snazim sa dostat k doktorke dnes. Podla mna toti nie je ok. Sim po IVF. Vy stenzazili nieco podobne?
@jana2518 ja som nakoniec 4.6. skončila na pohotovosti s masívnym krvácaním a veľkými zrazeninami, myslela som, že mimi odišlo ale našťastie rastie, ale za to mám hematóm 🙈🙈🙈 tak mám prísny režim...
Pokiaľ nemáš hematóm aj ty, tak čítala som, že do 16tt je krvácanie aj špinenie bežné, nakoľko sa tvoria nejaké cievne spojenia či čo.... Aj keď trošku ma to ukludnilo, ale pokiaľ viem, žiadna zmena výroku nie je dobrá a už vôbec nie krv... Ale mne to prišlo aj v čase očakávanej ms, takže možno aj to málo na to vplyv..

@levandulova111 ahoj ja som dúfala ze toto tehu nebudem mat ten výtok keď musím ešte okolo malého behať, dnes som 6+4tt a ráno trochu hnedého a večer už veľa. Nebola som u dr., objednal ma až na pondelok ale zajtra ráno tam určite zájdem. Ach...bojím sa dievčatá 😪