Som v 7. týždni a niekedy mám pocit ako keby som ani nebola tehotná
ahojte..chcem sa spytat..chvalabohu nemam nevolnosti a citim sa ok..niekedy mam pocit ako keby som tehotna ani nebola..chcem sa spytat kedy ste zacali vidiet ze sa vam brusko zvacsuje? Buduci tyzden ma caka druhe sono..kolko cca by mal mat plod a co uz by malo byt viditelne? Dakujem
@anjelicek26 absolutne chapem tvoje pocity... Akurat vcera som tu citala debatu, kde jedna pisala, ze prerusovana je uplne super metoda, lebo oni tak funguju a nic... A nedokaze pochopit ako moze zlyhat ochrana... Kamoska uvazuje nad telieskom, tak jej poviem, nech davaju este bacha aj tie.prve 3 mesiace... Nech ta hlavne komplikacie obchadzaju a je vsetko ok
@guiseppinka lekar vravel, ze po vlozeni kazde tri mesiace kontrola, ci vsetko je na mieste, ako ma, no ale tam sme sa vobec nedostali, vynechala hned prva menstruacia...este dva tyzdne som to solidne ignorovala, ze ts telo si len musi zvyknut...ale ked mi pri soferovani zacalo byt zle, zacala blikat v hlave kontrolka 😂
@anjelicek26 vy čakáte babo?? Naozaj
@anjelicek26 mne bolo cely tyzden pred dostanim zle, boleli ma.krize, myslela som, ze dostanem skor... Ale ked ma rozrevali kolegovci v robote, ked som im robila k obedu hrianky a prihorela mi, tak mi doslo, ze pms to asi fakt nebude a dalsi den rano kamoska poslala fotku tehu testu a vedela som, ze uz nic cakat nemusim... Rozdiel medzi detmi mame 12 dni😂 nasi chlapi su kolegovci
@guiseppinka my budeme mat 4.junove, 5.letne dieta...keby si to tak clovek naplanuje, tak mu to v zivote nevyjde. Muz vravel, ze sme plodny raz v roku 😅 Hadam bude vsetko v poriadku, este ustat tie najblizsie kriticke tyzdne.
Každá žena je iná aj každé tehotenstvo. Ja som teraz v 8tt a som chudsia ako na začiatku, lebo mi je stále zle. Predchádzajúce tehu som už v tomto štádiu gate nezapla. Teraz na mne všetko výsi. Ak si uvedomíš, že v 7tt ma plodik max 2cm, tak v podstate ešte nemusí byť nič vidieť na brušku. Aj ako je babo uložené.
@anjelicek26 jej to je prekvapenie🙂a vieš, že si si to privolala stále si hovorila ako Ti je ľúto, že už najmenšia je veľká ...takto to malo byť.
@anjelicek26 to mas za to, ze si pisala viackrat, ze dalsie deti uz urcite nieee 😁 vyssia moc rozhodla 😁 ja mam aktualne vo svojom okoli 2 zeny po 40, co im zlyhalo teliesko a su tehotne. ja opakujem svojmu muzovi, ze v decembri odrodim a v januari ide na vazektomiu 😁 drzte sa!
Ja som ten pocit nemala tiež, lebo mi nebolo zle ani v jednom tehotenstve a okrem toho že mi rástlo brucho som nemala žiadne príznaky. A bruško bolo ešte v 5.mesiaci mini. Takže času dosť.
@vilma7 super dakujem 😘
@anjelicek26 takze cakate piate? 😍...Ja sa teraz obavam, ci sa nahldou nepodarilo nejak cislo 4...ale ja mam este mensie kus a tretie bude mat 11 mesiacov len.
stastna to zena...ja som v 7 tt mala pocit, ze kazdu chvilu odpadnem a bolo mi strasne zle od zaludka.
@scorpionflower1 ja viem ze absolutne si nemozem zatial stazovat len potom ani clovek nevie ci sa tam cosi deje a ci to je ozaj pravda ze tehotna 😃 ale samozrejme ze som radsej za to ze nemam "drsne" priznaky..zatial
@nevenka vyzerá, že bude piate, ak sa nič nepokazi. Uvidíme na ďalšej kontrole. Deti sa tešia, len najstaršia nás vyhlásila za bláznov😅
Pri prvom mi brusko vybehlo az okolo 16tt, pri tomto druhom, mama sa smiala, ze mi zacalo rast hned ako som ocikala test 🤣🤦♀️ teraz som 24tt, hore mam 5kg a brucho ako s dcerou v 8.mesiaci...
A co sa tyka nevol osti, pri dcere som ich nemala vobec, teraz pri synovi ich mam od 9tt stale 🤦♀️
V 8tt na sone vidiet plod, srdiecko a vsetko ostatne bude kontrolovat na sone medzi 12-14tt kde uz bude toho vidno viac 🙂
Viacero kamosiek to malo ako ty - ani nevedeli, ze su tehotne. Mne tie nevolnosti trvali tak do 16. tt potom som fungovala uplne v pohode az do porodu. V piatok vecer som behala po obchodoch a v sobotu rano bola mala na svete, odkedy som dosla do porodnice po moment kym dcera vykukla na svet ubehlo 90 minut 🙂
Kazdopadne, pamätam sa ako som sa v 7. tt skoro povracala v divadle 😀

@guiseppinka muz uz volal urologovi kvoli sterilke 😂 Hlavne, ze som mu to hovorila uz davno 🤐 Momentalne som este stale v stave medzi - asi ma porazi - a mozno to bude uplne super mat milacika na zaver, co ti poviem... Rosalie sa tak strasne tesi, ze bude velka sestra...tak hadam bude vsetko v poriadku...