icon

Som v 8. týždni a ešte nám nebije srdiečko

slavus1111
15. máj 2016

ahojte" babenky"poprosim vas o radu,poslednu menstruaciu som mala 25.3.2016,už po dvoch dnoch mi vysli vsetky testy a neskor mi doktor potvrdil tehotenstvo,asi pred tyzdnom som bola na ultrazvuk ale doktor nevidel cinnosť srdiečka,povedal že je to ešte male že mam prist o týžden,ked som tam prišla opať teraz v piatok tak zasa nič nebolo vidno,tak mi povedal že asi to bude zle tehotenstvo že sa mohlo stať všelico preco nebije babatku srdiečko, že mam prisť teraz v piatok ešte ale že tomu nedava velku nadej...poradte prosim asi mi aj povedal že som v 8tt ale už som ho ani nepočuvala a ani neviem ako som došla domov....mate nejake podobne skusenosti,bilo vasmu babaetku srdiecko az neskor..nespinim,mam take pobolievanie sem tam bruska..ale innak ok..dakujem za vase odpovede....

Strana
z2
ajuska182
23. máj 2016

@katinka4 ahoj 😊 Dakujem, uz aj prestalo..😊 Snad sa uz nevrati, inak pojdem radsej k lekarovi hned..

peter952
Odpoveď bola odstránená
dominika123654
28. dec 2017

Prvá správa je s pohotovosti a druhá správa je po týždni u gynekológa a navrhol mi čakať aké máte vy skúsenosti? Čo mám robit? Mala by som byť asi v deviatom týždni každý hovorí ináč 🙁

sivypegas
28. dec 2017

@dominika123654 v 9tt uz bije srdiecko,ved ak nemas istotu tak pickja este yzden a uvidis.

smesmesmejko
28. dec 2017

@dominika123654 zaver missed ab. znamena potrat.... 😕

slavus1111
autor
28. dec 2017

@dominika123654 držím prsty aby ti vsetko dopadlo dobre....ako nám nakoniec ...u nás nebilo srdiečko do 9 týždna potom po týždni zacalo vsetko bolo ok...potom v 3mes.boli zlé výsledky ukazalo sa že baby moze mať downov syndróm...potom krvácanie nonstop kontroly a vyšetrenia v Ke v Myslave...potom krvácanie....nakoniec porod Vianoce ...KRASNY ZDRAVY CHLAPEC ktory ma už dnes rok...vybojované ale stalo to zato...ani vy sa nevzdávajte...verím ze aj vy to zvládnete do úspešneho konca❤❤❤❤❤💕💞

dominika123654
28. dec 2017

Waw gratulujem lebo možno som tam bolo skoro ja hneď jak mi meškala som utekala a setci to rátajú od poslednej menštruácie ..lebo plod rastie ale bez srdiečka by to nemalo ...

slavus1111
autor
28. dec 2017

@dominika123654 u nas to tiež bolo nejako tak ze od poslednej menstr.som mala byť v 9tt. Ale ked sa ukazalo srdiecko a zmeral sa od tak my povedal doki ze je plod mladsi a sme asi v 7tt...kebyze som zasa tehu tak by som k lekarovi šla až po 10týzdni..niekedy len zbytočne vystrasia a stáva sa ze nevidno srdiecki lebo móze byť niekde na zadnej strane skryte..hovoril doki...len pozitívne mysli ...drzím ti vsetky prstíky!

labutienka6
Autor odpoveď zmazal
lennyka17
28. máj 2020

@labutienka6 ahoj, môžem sa spýtať koľko mm meral plod keď mu ešte nebolo počuť srdiečko? Ďakujem 🙂 čakám tiež na ďalšie sono 6tt+3 ešte nebolo počuť, veľkosť bola 7mm.

labutienka6
Autor odpoveď zmazal
evuska135
Autor odpoveď zmazal
sofiadominik
30. jan 2022

@slavus1111 prosim vas mozte mi napísať potrebujem sa daco spýtať ďakujem pekne

olivia98
8. júl 2024

Ahojte, prosim Vas ma niektora z Vas skusenost s tym, ze v 8tt Vam lekar povedal - nevyzera to dobre, srdce nebije pravidelne? Dakujem za kazdu odpoved

januska2
10. nov 2024

@lennyka17 ja som bola 6+0 4mm a srdiečko uz bilo

Strana
z2