icon

Som v 8 týždni a je mi zo všetkého zle

nana776
12. dec 2011

Ahojte baby.Prosim vas co by ste mi pomohli.Som v 8tyzdni a byva mi hrozne zle.Najhorsie je ze mam pocit ako keby mi vobec netravilo.Je to hrozne.Co zjem,citim ako ma tlaci v zaludku.Potom radsej strcim prsty do hrdla a musim to dat zo seba von.Uz mi vobec nic nechuti,mliecne vyrobky,syry,jogurty,acidko nemozem ani citit mam pocit ako keby potom som mala kyselinu v zaludku.Mam pocit ako keby mi vobec netravilo,pali ma zaha som proste z toho uplne znicena.Doktor mi tam cocculine ale to vobec nepomaha v lekarni som si kupila caj pre tehotne ale vobec mi to nejde dole krkom.Jedine cista voda u aj dzusi mi vadia.Neviem co mam robit pomahali mi jablka ale tie som bola teraz vyvracat ☹

Strana
z3
nana776
autor
15. jan 2012

ta pizza mi ide stale po rozume,aj salatove uhorky mi hrozne zachutili...ale mliecne vyrobky vobec a vyprazane to nemozem ani len citit.pijem dzusy alebo cistu vodu.z coly kofoly ma pali zaha...tesim sa ked uz si budem moct dat hocico bez toho aby som sa bala ze mi bude tazko...dakujem za vsetky rady

lizatko1009
15. jan 2012

nie coca-colu, ale pepsi.

jerryjanka
15. jan 2012

no vitajte v klube 😀 ja som v tehu za prvych 5 mesiacov schudla 11 kíl, nepomohlo nič, ale fakt že nič, potom to na chvilu prešlo a vracala som len parkrat tyždenne, posledne dva mesiace ma zasa trapila zaha takže som sice nevracala ale zo všetkeho mi bolo zle a palila ma zaha ako keby som horela, každu noc som musela 2x vstať a bud si dať sodu alebo maalox 🙄

ninimini
25. jan 2012

@nana776 nuž mám taký pocit že budeš mat chlapčeka 😀

mimi
25. jan 2012

@nana776 nie si sama, mne je doteraz zle, kvoli tomu som bola par krat hospitalizovana. Teraz ma zase pali zaha ☹ Tak uz len cakam kedy to vsetko prejde, uz len vydrzat. Priberas nieco? Ja akosi stojim s vahou, ale aspon brusko mi rastie.

Strana
z3