Som v 9. týždni a bojím sa šéfke oznámiť moje tehotenstvo
Ahojte, mozno pre niekoho blbost ale ja mam normalne stres z toho ako oznamim sefke ze som tehotna. Je to tak ze som jej jediny zamestnanec a nastupila som minuly rok zaciatkom leta, vystriedala som jej dlhorocnu zamestnankynu, ktora otehotnela. Aj pri pohovore sme sa bavili ako co, ze jednoducho si hladam stabilnu prácu, nie som typ co strieda roboty, vsetko mi v práci vyhovuje hlavne prac.cas, nakolko uz mam 3rocneho syna. Aj ona sa mi tak zdoverila, ze hlada niekoho kto jej tam uz nejaky dlhsi cas vydrzi. Druhe dieta sme neplanovali, ale samozrejme sa tesime. Nemala som to tak ze druhe striktne nie ale kedze som si nasla robotu prestala som to riesit , nejako som uz bola nadstavena ze asi ostaneme pri jednom. Sefka je super, vie mi vyhoviet aj ja jej pomoct robotou z domu ked bola karantena atd. Som v 9tt a koncom aprila jej to chcem oznamit. Bojim sa ako zareaguje a hlavne mam taky pocit aby si nahodou nemyslela ze som to mala dopredu premyslene alebo co, že som ju podrazila ci co 🤦
@loginexistuje ved uvidim, lebo mna brali 3 mesiace vopred kvoli zauceniu, neviem ci v maju stihnu niekoho najst a aj cosi zaucit, to bude asi malo casu
to je nejaka velmi specificia pozicia ? ale urcite by som sa nebala ved v najhorsom si sefka zauci sama
@loginexistuje nie nie som 😃 kancelárske veci, v podstate za tyzden ukazem v rychlosti a moze sa trapit aj sama, ale kedze sefka pomaly ani nevie co ja vsetko musim robit tak potom neviem. A ona ma svojej roboty dost, robi v terene, takze ona sa urcite nebude obtazovat chodit zaucat novu. Ale ved uz to necham na nej, ja som ochotna potiahnut pokial sa budem citit aj do materskej.

nemusi ti dal na neurcito po roku kludne predlizi len o rok znovu tak o 1.6 by to aj tak bolo vidiet ja som myslea ze uz mas normlane knizku sono atd kym nemas je jasne nemas co hovorit lebo potrebujes potvrdenie alebo knizku
nerataj velmi ze ti predlzi este do nastupu na MA skor oznamis najde nahradu a dva tri tyzdne v juni zaucis a hotovo