Som v 9. týždni a býva mi zle
Prosím o pomoc alebo akúkoľvek radu. Som prvý krát tehotná v 9 týždni a všetko vivraciam. Všetko mi smrdí. Už neviem čo mám robiť. Nepomáha ani slatke ani slané. Ako dlho to trvalo u vás.
@nikoletabodova ja som v 15tt a trva to stale :/
@nikoletabodova u mňa do 41tt, ale to asi nechceš pocut/ čítať
@nikoletabodova Bohuzial, asi len vydrzat😔 Mne trosku pomahalo nemat prazdny zaludok, nieco male si vzdy zobnut, nieco, co znesies a nie je Ti z toho az tak zle. U mna to trvalo pri oboch od 6. do 16. tt. Drzim palce
Do 18tt. A teda v prvom tehu mi.pomahalo jest po malych davkach, lebo hlad len zhorsoval nevolnosti.nasla som si jedlo, ktore som.jedla furt a to rozky zapcene v toastovaci so syrom. Pit fatru s citronom...z cistej vody ma natahovalo. A varene.mi chutilo iba ak.som.ho nemusela varit, od maminy ked sme boli na navsteve, to som zjedla asi skoro vsetko, co nebolo dako aromaticke.
Opatrne sa sleduj, niečo Ti vyhovovať bude. Ja som pri každom dieťati ,,mohla,, niečo iné .
Aj obyčajné piškoty , či suchý rožok po kúskoch pomôže. Hlavne sleduj svoje chute a vône . Aj zubná pasta sa vie znechutiť .
Neboj , zvládneš to , neporovnávaj sa s nikým. Tvoje telo - tvoje chute a vône -tvoje tehotenstvo .Hlavne čerstvý vzduch , a teraz mrazivý veľmi pomáha .
@bambulienka25 Nemusíš byť nepríjemná ...
@bambulienka25 @viestta napísala ,,sest,,
@lenuska9999 napísala ,, trva to stale,,
@petka1402 napísala ,,pocut,,
Ty sama si napísala ,,Ti,, s malým ,, t ,,
@eko80 viac chybičiek - všetko sú to mäkčene,
@evica17 nápodobne .
Ale to si si nevšimla , buď trošku ľudská a reaguj na otázku , nerob tu učiteľku.
@nikoletabodova tak som 12+tt a uz vraciam len raz za den :D najhorsi bol 10tt umna...
A ked to bolo najhorsie tak mi pomahala len Fatra, z Coca Coly som mala kyselinu a ruzove orbitky. V prvom tehu mi pomahali zase melonove....a fakt skusaj co ti sadne. Mne paradoxne vsetko zdrave velmi nepomahalo....ale co neslo von boli cipsy, hranolky, pizza a hamburger :D a hrozne mi smrdi prach na pranie. V podstate uz len toto je umna kamen urazu....z jedla mi uz nebyva tak plano...len ked dam prat a potom to pradlo oprate...a este ked sa spoji s varenym masom tak konecna...
Ja som v 13tt a zvraciam kazdy den, nechutenstvo mam v podstate stale.. Uz som z toho vycerpana aj ja.. Myslela som si, ze v 12tt sa to zlomi..
@nikoletabodova mne to trvalo do toho 12tt. Treba len vydrzat
@nikoletabodova u mna 8,5 mesiaca...skoncilo to az par dni po porode... Schudla som 16 kg...v 9tt je to uplne bezne
@nikoletabodova u mňa najhoršie 5-8tt, potom o niečo lepšie (aj keď stále zle), zhruba do 13.tt.
Snad ta to prejde čím skôr... Je to veľmi nepríjemné, stresujúce a unavne😔. Drz sa💗
@nikoletabodova skús colu, po dúškoch
@nikoletabodova ja som s týmto ležala v nemocnici uplne všetko som vyvracala aj vodu takže poradím pit mätový čaj zazvorovy a teraz s nemocnici mi pomáha zjesť rožok s maslom a nic take ťažké diétne. Schudla som 3 kg takže pozor
@bambulienka25 pokiaľ viem nebavíme sa tu o slovenčine tak nebuďte drzá prosím. A moja gramatika je trochu ovplyvnená holandstinou keďže tu žijem. Tak na budúce vás poprosím len k téme.
@petka1402 bože to hádam nie🤣
@ailiba ďakujem za radu hádam to prejde lebo nechcem brat zbytočne nejaké tabletky. Radšej ešte pockam😉
@evica17 bože to varenie je najhoršie. Naposledy som varila guláš a pri krájani cibule som mala v nose vatu a ešte aj rúško lebo som sa s toho smradu skoro ugrckala na smrt🤣
@nikoletabodova joj to si pamatam. Ale ked mas na daco strasne chut, alebo konecne na daco normalne varene a navsteva rodicov je daleko :p ale teda si to paradne vymyslela, mna to nenapadlo takto poriesit s vatou a ruskom.
@bambulienka25 prosim ta uz tu neries gramatiku. Vsak to je aj tak v podstate jedno, kazdy sa pomyli raz za cas, alebo nie kazdy ju ovlada.
A ak mas chut opravovat a riesit to, tak si najdi pracu, ze budes robit jazykove korektury textu (teraz pisu DP a BP tak budu aj radi) a mozes tam svoje chutky vybit. Ale tu na tvoje buzerovanie ohladom gramatiky nik nie je zvedavy.
@nikoletabodova tak to ano🙏... Aj ja som krmila malého v respiratore😅. Pozeral na mňa ako puk.
@bambulienka25
@evica17
@nikoletabodova Dievčatá, prosým Vás nehadajte sa . 😄😄😄😄😄😄😄😄