Som v 9. týždni a mám bolesti hlavy. Čo mi pomôže?
Aký liek si môžem dať. Už som vyčerpaná z toho.
Ja som len v 4tt a tiež ma príšerne bolela hlava a v lekárni mi povedala ze nic len vydržať ticho kľud. Veľa vody ze prvé 3 mes aby som si nic nedávala
Ahoj, mne dovolil iba paralen
ja som si dávala 1/2 paralenu
Aj ja som si dávala Paralen, na doporučenie gynekologičky.
paralen, voda, obklady... ja som mala migrenu tento tyzden skoro som sa zblaznila..a ten paralen mi ani nezabral:(
Ja som si davala tiez 1/2 paralenu. Tma a vela vody. Preslo to okolo 12tt.
Mozes paralen, resp. lieky s ucinnou latkou paracetamol. Ale mne odporucili pri tomto probleme kavu s citronom bez cukru- hrozny humus, ale fungovalo to, potom si na tu chut zvyknes. Dva tyzdne som obden frcala na tomto "lieku" kym sa tie bolesti prestali vraciat 😉
mne dr povedala, že si mám dať coca colu, ked to bude dlhsie trvat. Inak na zaciatku tehu by som si nedala ziaden liek. A tak ako pisu baby vyssie, vela tekutin a klud.
Ahoj, skus cinsku masticku (dostanes v kazdej lekarni, stoji to asi 1 euro) vmasirovat na spanky, alebo na siju. Mne to pomohlo 🙂
ahoj, pomaha tlacit na nervove zakoncenie, nachadza sa na koreni palca, skus vygooglit dake obrazky aby si ho nasla a funguje to
ja som si tiez davala 1/2 paralenu, ale gyn povedal ze kludne mozem aj cely....tiez ma riadne potrapili bolesti hlavy a potom zuby :-P 😉
ja som tiez trpela bolestami hlavy a to cele tehotenstvo a mne gynekolog povedal, ze si mam dat do dvojdecoveho pohara colu a prisipat jednu kavovu lyzicku nesky cafe. mne to sice vobec nezbralo, ale ty skus, mozno tebe ano.
Ja som pouzivala 31 bylin natrela spanky a bolest presla

Len paralen a magnezium