icon

Som v 9. týždni a prestali mi bolesti podbruška

28. júl 2021
margitaf
28. júl 2021

Gratulujem

autor
28. júl 2021

@margitaf ďakujem❤️ ale očividne moju otázku zmenili . Bolo tam ešte či je to normálne alebo sa mám obávať že je to moje prvé tehotenstvo 🙂

vahcaac
28. júl 2021

Je to normálne 🙂 máš nejaké iné príznaky?

autor
28. júl 2021

@vahcaac nie vobec

margitaf
28. júl 2021

Tehotenstvo nemusí byť stále o tom, že sa zvrcas z podoby, ja som nemala žiadne bolesti, ani nevoľnosti ani nič, tam nie je nejaká umera, že čím horšie ti bude tým zdravšie dieťa mat budeš, bud len rada, že ťa nič nebolí

autor
28. júl 2021

@margitaf áno som , ale má to vyľakalo do piatka bolesti som mala a teraz akoby utalo a nič . Vo štvrtok som bola u dr a plod bol v maternici aj s akciou srdiečka , tak sa bojím či sa niečo nestalo , ale asi to je normálne . Máš pravdu lepšie ako by som mala stále zvracať a byť v bolestiach

hederamonstera
28. júl 2021

Ja napriklad nemam vobec ziadne bolesti. Neboj 🙂

gulka123
28. júl 2021

Vieš ako som sa bála ja? 😃 Tehotná prvýkrát a stále som sa sledovala 🤦🏼‍♀️ každý deň mi bolo strašne, niekedy som len ležala v posteli a nič nejedla a zvraciala... keď mi na deň alebo dva prestalo byť zle hneď som stresovala či je všetko v poriadku.. 😃
Na začiatku som mala bolesti v podbrušku a keď som ich zrazu nemala opäť som strachovala... 😃
Teraz som v piatom mesiaci a nejaká bolesť je len niekedy...
Nemusíš sa báť ani stresovať všetko je okay ❤️

autor
28. júl 2021

@gulka123 no veď to že je to prvé a doslova vymodlene po rokoch snaženia , tak ma všetko vystraší vždy 😁 dúfam aj ja teda že je všetko v poriadku nechcem zase ako sibnuta každý týždeň otravovať dr šak čo si pomyslí 😂😂😂

deanalla
28. júl 2021

Sice to nemusi nic znamenat, ale moze...aj mne zo dna na den prestali bolesti v 8/9tt a bol koniec

gulka123
28. júl 2021

@deanalla ah koľkokrát som si ja myslela, že vymysli príznaky a že je niečo zle... 😖
Netreba na takéto veci myslieť... čo sa má stať sa stane a nijako tomu nezabránime. 😏

deanalla
28. júl 2021

@gulka123 síce je pekne na zle veci nemyslieť, ale po jednom potrate uz druhe tehotenstvo, zvlast ked je to vlastne zázrak, ze sa vobec zadarilo, beries inak...a ked ti je cely cas pri druhom zle a len tak to prestane, hned som utekala...aj tak uz bolo neskoro

vahcaac
28. júl 2021

@deanalla je mi to ľúto a dúfam že sa ti raz podari to dotiahnuť do úspešného konca. Bolo v tom zamlčanom potvrdená aj akcia srdca ?

kkovacovak
28. júl 2021

Ešte veľakrát sa ti stane že prídu bolesti ktoré zrazu odídu. Maternica sa ti nenaťahuje stále rovnako a niekedy môže byť jej rast výraznejší a vtedy môžeš cítiť bolesti, pichanie, tahanie. Idokedy nič cítiť nebudeš. Si eštelen 9tt. Poriadne príznaky ti ešte môžu prísť ale aj nemusia. Je to individuálne.

deanalla
28. júl 2021

@vahcaac vdaka...aj moj este dufa, ja uz pomenej, ale je to ok ;) nie, nebola potvrdena

vahcaac
28. júl 2021

@deanalla akú máš diagnózu ak sa smiem opýtať?

zanetakovacsova
28. júl 2021

Ja som mala začiatok tiež bezproblémový🙂neboj potom sa už pridá aj záha a všetko takže užívaj kým sa nič nedeje😛

deanalla
28. júl 2021

@vahcaac je viac problemov u mna, ale asi ten najhlavnejši je ze neovulujem a o raste folikulov nemoze byt ani rec, to podla mna ani moje telo nevedlo co je 😁 a lieky nezabrali....a tak sme sa na to s mojim vykaslali a vysadila vysadila som vsetky lieky a 2 x sa takto zadarilo, ale nevydržalo, takže aj v tejto oblasti asi bude nejaký zadrhel...my uz sa na tom aj smejeme, ze bilancia 2och folikulov za dva roky je zalostna, ale na mna rekord

andreatytler
29. júl 2021

Kedy mas dalsiu kontrolu? Ak sa citis velmi nesvoja, kludne zavolaj lekarovi, mozno ta vysetri a ked bude vsetko v poriadku, budes vediet ze je to normalne ked bolesti nahle odidu.
Prvy trimester je o nervy. Pri kazdej kontrole som cakala tie najhorsie spravy. Ale mala som stastie a vsetko dobre dopadlo. Prajem aj tebe napodobne.

anka1709
30. júl 2021

Ahoj ja som v 10tt a tak isto ma asi pred týždňom už prestavali bolieť bradavky tiež som sa bála, no včera som bola na kontrole a všetko je v poriadku zbytočne sa stresujeme 🙂

bielavila
2. aug 2021

Mne takto prestali aj bolesti brucha, prs a nevolnosti a bohuzial som potratila

vahcaac
2. aug 2021

@bielavila to mi je ľúto. Môžem a opýtať v ktorom týždni si bola ? Mala si už pred tým potvrdenú akciu srdca ?

bielavila
2. aug 2021

@vahcaac bola som v cca 10tt a nemala som potvrdene, akurat ten tyzden som bola objednana na prve vysetrenie… to je zivot, stava sa bohuzual, ale samozrejme neni pravidlo, ze ked zene prestanu nevolnosti musi ist hned o potrat, drzim palce nech ti to dopadne super😊

ivetka0075
4. aug 2021

Ako trojnásobná mamka ti poviem, že bruško boli iba pri pravom a len úplne na začiatku. Je normalne, že to prešlo.

ivetka0075
4. aug 2021

Skús sa opýtať lekára na duphaston. Ja som ho brala po potrate pri ďalšom tehu. Je tona udržanie tehotenstva. Ja po potrate ešte tri detičky zdravé mám. Tiež som bola prv zúfalá.