icon

Som v 9. týždni a už nemám tehotenské príznaky

eri1212
2. apr 2015

Ahojte. Mozete mi prosim poradit? Som v 9tt a uplne som prisla o vsetky tehotenske priznaky. Strasne sa bojim ci je vsetko v poriadku. Mala ste niektora to iste? Za odpovede dakujem 🙂

Strana
z2
magnumka6238
2. júl 2015

@redlola no len ja už neviem ak by toto nevyšlo či budem mať silu hlavne psychickú na ďalšie tehotenstvo, táto neistota ma neskutočne ubíja a takisto nemám už 20, ale 36 takže o to je to ťažšie....Uvidíme, musím veriť a myslieť pozitívne🙂

katrin21
2. júl 2015

@eri1212 ak ta to ukludni, ja som ani nevedela, ze som tehotna. citila som sa uplne normalne cele tehotenstvo, bezo zmeny, zle mi nebolo ani raz.

magnumka6238
2. júl 2015

@katrin21 ano paci sa mi to. mna akurat desi to ze raz mam a raz nemam priznaky🙂 bolo to tak aj prvy krat ked som sla na kontrolu a bolo vse ok. tak budem tomu verit aj teraz🙂

eri1212
autor
2. júl 2015

@magnumka6238 Ahoj. Uz som v 22tt. Strasne som sa bala vtedy lebo mam aj Polycysticke vajecniky pri ktorom je velke riziko potratu. Dost som sa samozrejme kontrolovala. Ale vsetko je v poriadku chvalabohu a miminko rastie pekne v mojom brusku tak ako ma 😀

magnumka6238
3. júl 2015

@eri1212 ahoj tak to sa veeeelmi tesim s tebou🙂 kedze aj mne vymizli nejake priznaky tiez sa velmi bojim hlavne ked jeden MA mam uz bohuzial za sebou. najhorsie su prve tri mesiace.ak toto prekonam budem kludnejsia.dufam ze v stredu mi dr povie ok a bude bit krasne srdiecko🙂 ked budem sedet v cakarni budem jak na trnoch ze by sa mi ani krvi nedorezali🙂🙂

Strana
z2