icon

Som v 9. týždni, bez práce a bez partnera. Čo mám robiť?

beatka777
30. máj 2014

ahojte nefviem ci to sem patri ale potrebujem pomoc som zufala :( som v 9 tyzdni tehotenstva mam 31rokov moj priatel sa vykaslal na mna hned ako to zisitil z prace ma tiez vyhodili ako som povedala ze som tehotna.musela som povedat lebo som casnicka moja rodina peniaze nema .z mojho ex strany pomoc nemozem ocakavat jedine potrat.som vo financnej krize a neviem co dalej.rozum mi vravi ist na potrat co viem ze nezvladnem po psychickej stranke lebo ked som bola na sono a videla som obrazky maleho som plakala od stastia a neviem ci by som zvladla ist a dat si ho prec.ma tu nejake skusenosti ako to zvladnut a co mam robit? kazdy do mna huci z kazdej strany nehaj nehaj si nebudes lutovat ked sa to narodi ze zmysel zivota a ze budem stastna atd.a druhy ze to nezvladnem sama a mometnalne ani nepracujem nic poradte mi prosim vas

Strana
z2
eririka
31. máj 2014

viem si ťa predstaviť, ako ti je teraz smutno že si bez rady ale ja ti len jedno viem poradiť,a uvidíš,že budeš ma stále spomínať.,to bábätko si určite nechaj!!! tvoj partner, je cudzí, može odísť,ale ked budeš mať dieťa-vyjdú mu prvé zúbky-urobí prví kročik a povie Ti slovo MAMA-odvtedy sa bude tvoj život začínať!!!!!!!!!!!!! určite nebudeš ľutovať, že ho máš,ale keby si išla na potrat,ˇˇlutovala by si celý život!

nikolka2014
2. jún 2014

Ja sice priateľa mám no prácu som nemala.... Nastúpila som minulý týždeň do práce taktiež ako čašníčka no o tom ze som tehotná nevedia.. Kým to nebude vidieť tak o tom vedieť nemusia.. Dávam si v práci pozor aby sa niečo nestalo... Nexh si aspon niečo privyrobim aby nato partner nebol sám 🙂

Strana
z2