icon

Som v druhom mesiaci a kopla ma elektrika z umývačky

nadaa1
29. júl 2017

Ahojte dnes som išla dávať riad do mičky a kopla ma elektrika cítila som to hlavne v rukách nebolo to až také silné ale zlakla som sa a potriaslo ako by mi celé telo neviem či s toho strachu alebo s tej elektriky . Bojím sa o bábo mohlo sa mu poškodiť ?? Aké sú následky ? Môžem poyratiť či nie ? Dakujem

Strana
z2
mariba77
30. júl 2017

@marlenka222 riesila to tak ako ju napadlo, je to jej vec... Stacilo jej napisat volaj 112 a nie ju tu hned posudzovat a v niektorych pripadoch urazat... 🤔 sme zeny, povacsine mamy, to fakt chcete ukazat svojim detom, ze ked sa niekto nezachova spravne, treba ho hned posudzovat a urazat?

inhibiitor
29. nov 2020

@ave17 dobre napisala ze z myčky .. s kym s cim? Ty to nemas v hlave ok

angelinja
29. nov 2020

@ave17 tebe sibe?

angelinja
29. nov 2020

toto je chore, niekto sa tu boji a vy zeny to je horsie ako nejake zviera..., ja neivme co sa to s ludmi deje toto je jeden hnus !!!! nech tam ma aj rit naopak...aj ja viem perfektne gramatiku ale kaslem nato!!! niekto aby zacal riesit gramatiku ked si tu niekto pyta radu toto je jedna stoka ake zeny sem chodia a co si tu dokazuju, vas stretnut osobnom zivote a celkovo mat v rodine no jeden otras...toto vas trapi gramatika!!! radsej sa venujte Vasim detom aby tu gramatiku vedeli teda ale hlavne aby sa nespravali v skole a v skolkach tak ako vy! arogantne a sebecky nadradene, co si o sebe vlastne myslite?

Strana
z2