icon

Som v prvom trimestri a cítim sa veľmi zle

lenkagol
14. júl 2011

ahojte mamičky tehuľky, chcem sa spýtať či ste sa aj vy na začiatku tehotenstva cítili tak ,,strašne,,. Som v 9 tt , bolia ma stále nohy ( len od členkov dole), cítim sa ako by som mala chrípku, mám nevoľnosti a som úplne bez energie, nič nevládzem..aj keď do toho 8 tt to bolo celkom v poho...krv aj tlak mám v poriadku.

Strana
z2
henikav
15. júl 2011

@kamilka22 tak ma napadlo ked citam tvoj prispevok, aj mna lekar presviecal, ze niekedy je lepsie vziat si liek predpisany lekarom proti nevolnosti, ako trpiet, pretoze ked maminka velmi trpi, tak trpi aj dietatko.
@lenkagol este ma napadlo, co mi zaberalo, ked mi bolo zle, tak som vzdy zjedla nejaky suchy keksik a bolo mi lepsie

alexandra
15. júl 2011

Pri synovi som pomaly nevedela, ze som tehotna, dcerka ma potrapila vyrazne viac, zvracala som od 6tt do 20tt, mala som zahu, vsetko ma bolelo, tocila sa mi hlava, atd... Neboj sa, to prejde 🙂

olgynka
15. júl 2011

Ja som pri oboch detoch zvracala nonstop cely den do 4 mesiaca a potom ako keby utalo a bolo lepsie.. .ALe pri synovi ked som bola hladna mi bolo dost zle , musela som sa rychlo najest a bolo lepsie....MOja dvojrocna dcerka stala pri mne na zachode(nestihla som za sebou zatvorit) a hladkala ma po vlaskoch a hovorila: "mama beeeeeee".....hned mi bolo do smiechu a som tie nevolnosti brala lahsie...🙂

monika127
16. júl 2011

mne gynekolog tiez predpisal čipky Torecan- pomohol mi maximálne na 3-4 hodiny, kedze som vracala niekolko krát za den /skoro vzdy ked som sa najedla/ nedavala som si čipok stale a radšej som pretrpela.

zajo79
16. júl 2011

bude aj horsie

zajo79
16. júl 2011

skus pepsicolu,ja som to prezila 3x,len vdaka nej. Aj vela bab co poznam

lenkagol
autor
16. júl 2011

@henikav ANO, NA TO SOM AJ JA PRIŠLA VČERA, ŽE SUŠIENKY, STAČÍ LEN ZAHRYZNÚŤ, MI CEĽKOM UĽAVIA 🙂 ...DNES JE ZAS HORŠIEAKO VČERA, UŽ SOM SA NÁDEJALA 😖 ..ALE SUŠIENKY UŽ MÁM V ZÁSOBE 🙂

lenkagol
autor
16. júl 2011

@zajo79 ano pepsi patrí do mojej ,,príručnej batožiny,, 😀

Strana
z2