icon

Sonoclinic Košice utz 1.trimester

ettie
22. sep 2018

Zdravim mamičky,

Zaujimala by ma Vaša skúsenosť so Sonoclinic v Košiciach, konkrétne ultrazvuk v 1. trimestri.

Ďakujem ;)

matulik212
4. okt 2018

@ettie este idem v 3 trimestri tak som zvedava co to bude ale urcite sa tesim ze bude malicka uz riadne velka 🙂

matulik212
4. okt 2018

@ettie vy ste bola alebo idete v tretom trimestri?🙂

ettie
autor
4. okt 2018

@matulik212 ja som bola zatial len v 1.trim. aj pred 3 rokmi aj pred 14 dnami...
V prvom tehu som bola potom uz v Myslave teraz neviem kam pojdem, predsa len rozdiel 30e je dost.. (chcem urcite aj usb lebo.manzel pracuje v zahranici tak aby mal.pamiatku aj on) uvidim co mi povie aj moj gyndos kam teda.mozem.. ako bola som spokojna aj aj, minule som sa rozhodla kvoli peniazkom pre zmenu, teraz nemozem a mrzi ma, ze ma obabrali s tym 3D/4D pohladom... ale tak hlavne, ze je drobisk ok ♡ mozno ma to prejde do dalsieho ultrazvuku :D
Inak ja som sa poucila pri malej ze ten ultrazvuk v 3.trim je zadarm v nemocnici ako prietoky..ako nelutujem lebo.mame krasne fotky z Myslavy ♡ tak som potom zvedava na recenzie zoSonoclinic ;) drzim palce

matulik212
4. okt 2018

@ettie poslala som vam foto v sprave

bobricek1979
4. okt 2018

Dievčence ja idem na morfo v 20tt na sonoclinic k dr. Dankovčíkovi na čo sa pripraviť

matulik212
4. okt 2018

@bobricek1979 bude ta vysetrovat dankovcik? Su tam viaceri lekari ;)

bobricek1979
4. okt 2018

@matulik212 bude ma vyšetrovať Dankovčík, prečo?

matulik212
4. okt 2018

@bobricek1979 len tak ja som na neho stastie nemala 🙂 ani pri prvom teimestri ani druhom teimestri a dokonca ani pri tretom trinestri ma nebude vysetrovat on

bobricek1979
4. okt 2018

@matulik212 ahaa pýtala si si rovno jeho?

matulik212
4. okt 2018

@bobricek1979 ja som dostala vymenni listok k nemu do jeho ordinacie objednala som sa a rovno mi povedaa do telefonu pani sestricka ze idem k panovi hatiarovi a pri druhom k doktorke ale zabudla som meno 🙂 ale netrebalo mi priamo dankovcika povedal by mi to iste co oni

bobricek1979
4. okt 2018

@matulik212 presne tak

zuzanka2411
4. okt 2018

Baby aj ja idem do sonoclinic na prvotrimestralny skrinig..cakame dvojicky..vedia tu uz zistit prioadne vrodene vady? V case vysetrenia buden v 10tt..pohlavie mi asi nepovedia este, ci??

terezia32
4. okt 2018

@zuzanka2411 10 tyzden? Nerobia az od 11 kombinovany test? Urcite ano. Su tam fundovany lekari.

parvinka0001
4. okt 2018

@zuzanka2411 ja som bola v 11tt a povedali pohlavie a sedi to doteraz 😊

dolynkag
4. okt 2018

Bola som aj ja v 12 TT, ak chcete Dankovčíka, treba to sestričke rovno povedať, aj mne najprv povedala nejakú lekárku, tak som sa opýtala, či môžem k nemu a nebol problém. Máme vytlačené 2D, máme v tej základnej cene aj DVD asi s 10 ftokami 2D aj 3D, boli sme tam žiaľ aj na amnio, keďže z kombinovaného testu vyšli zlé výsledky a na další skrining sme sa už nedostali, takže jediné, čo mám, sú fotky ...tak neriešte, či máte 2D, 3D, či čo, hlavne že máte bábo v poriadku..... ☹

ettie
autor
4. okt 2018

@dolynkag to mi je velmi luto ♡ zelam uz len same pozitivne spravy a vsetko uz len to najlepsie ♡

Inak ja som pisala, ze pre mna bolo najdolezitejsie to, ze je babo vporiadku a v danu chvilu som nerozmyslala nadtym, ze vysetrenie neprebehlo ako malo, ale tak stalo to dost vela na vpodstate "obycajny" ultrazvuk ktory mi mohol spravit moj gyndos aj v rezime 3D... mne inak na vyber lekara nedali... ja som bola spokojna aj minule s Hatliarom aj teraz som pani doktorkou, naozaj bola velmi mila vsetko vysvetlila len ma mrzi ze zabudli na co zabudli.... inak za 2 roky mam za sebou 3 spontanne potraty takze fakt nie je nic lepsie ako pocut potom z ust doktorky ze je babo vporiadku...ale clovek sa bude bat vzdy....

sticker
dolynkag
4. okt 2018

@ettie len Dankovčik je myslím dosť veľký odborník, preto som išla k nemu...a na porovnanie, bola som aj v šaci, tam to trvalo asi 10 minút u Dankovčíka si 3x toľko. A milí sú, za tie peniaze musia 🙂 Naše babo malo trizomiu 18 a vysledky od Dankovčíka boli 1:2 a v šaci 1:18, takže on sa trafil uplne presne. Žiaľ..... nikdy človek s takým niečím neráta a zdá sa mu to vzdialené...ale žiaľ, u mňa realita....už 2 mesiace som bez bruška...

ettie
autor
4. okt 2018

@dolynkag velmi ma to mrzi :'( tazko za to cita...viem, ze to je stale cersve a stale to boli, viem, ze to nie je ani utecha, drobec pride v spravnu chvilu. My sme museli cakat 3mesiace, dali sme si pol roka, vyslo to na prvykrat a nakoniec sa neudrzalo, ale dal nam dr. hned zelenu a ked nabehla ovulka chvalabohu to vyslo a zatial sa drzi a snad uz len do uspesneho konca to dotiahneme tentoraz..a pevne verim, ze i vam sa postastni a uz len pozitivne spravy a uspesne do konca potiahnete...mame tam hore anjelikov co na nas davaju pozor.. ♡

zuzanka2411
4. okt 2018

@terezia32 juj ano 11tt..v 10tt idem k mojmu gyndosovi 😊

ettie
autor
8. okt 2018

Ahojte, tak aktualizujem inforamcie, ktore som dnes dostala. Teda spojim Vam to cele. Pred 2 tyzdnami som volala po vysledky z kombi testu (nastastie vsetko ok) a spomenula som, ze teda mi bolo vysetrenie robene len v 2D... vraj pani doktorka robi stale aj 3D/4D pohlad, ale vraj to spomenu doktorom... dnes som volala na morfo ultrazvuk sa objednat v 2trim, tak vysetrenie 70e+20e vlastne to usb original balene....ale nespomnuli si na mna... kazdopadne som dnes po poradni, kde mi moj lekar robil kontrolu, a zistil ze mam vlastne placentu vpredu a nizko, a tak bol na babo zly pohlad,ani jemu to neslo v 3D/4D, ze sa to pozriet nedalo, tak sa ani mna necceli asi trapit... takze bola chyba vraj v komunikacii, to ze mam placentu nizko som vedela od pani doktorky, ale,ze je placenta vpredu a zabranuje dobremu zobrazeniu to som nevedela, takze sa ospravedlnujem, vina bola chyba v komunikacii a urcite sa jej este pripomenoeme...takze my tak 😉 o mesiac cca idem na to morfo tak som zvedava co bude 😉

bobricek1979
8. okt 2018

Ahoj chcem sa spýtať kočky o chvíľu ma čaká morfologicky utzv chcem sa opýtať vysledky budú hneď, že?

ettie
autor
8. okt 2018

@bobricek1979 morfo ano,neviem ako v sonoclinic ale v Myslave dr. diktoval a sesrricka spisovala do pc a uz mi len dali papier ;)

misiacik31
8. okt 2018

@ettie tak mňa celkom rýchlo objednali na 23.10. ale sestrička mi povedala akurát tu cenu 70€....
10€ je potom len za 1 tú fotku??
a to čo píšeš tých 20€ tak to musíš mať so sebou úplne nový usb kľúč? a na ten potom čo všetko nahrajú?

bobricek1979
8. okt 2018

@ettie ďakujem

ettie
autor
8. okt 2018

@misiacik31 tak tak presne ;)
Vysetrenie 70e
+10e fotka
Pripadne +20e na fotky a nejake video mozno... ale cisto novy original zabalenu ze ono si to.otvoria potom

misiacik31
8. okt 2018

@ettie ďakujem za odpoveď 🙂 ....a dajú potom na to USB toho viac (myslím viac fotiek) či sa to teda oplatí? lebo 10€ za 1 fotku je teda dosť tak to už radšej 20 ak by toho bolo viac

ettie
autor
8. okt 2018

@misiacik31 netusim..snad ano a aj tie fotky budu snad fajn... lebo si radsej fotky vytlacim sama ako dat 10e za jednu

matulik212
8. okt 2018

@misiacik31 mne toto ani neponukli cize s spytajte hned jak tam pridete sestricke na moznost 🙂

bobricek1979
8. okt 2018

@ettie a v tých 20eurach to bude tam celý záznam babetka z utzv?

matulik212
8. okt 2018

@bobricek1979 podla mna iba fotecky 🤷‍♀️