Sonoclinic Košice utz 1.trimester
Zdravim mamičky,
Zaujimala by ma Vaša skúsenosť so Sonoclinic v Košiciach, konkrétne ultrazvuk v 1. trimestri.
Ďakujem ;)
@ettie ja by som chcela aj fotku z tretieho som zvedava ci je taka moznost a kolko t stoji🤷♀️
@matulik212 v Myslave bola tak neviem ;) drzim palce
Inak tie prietoky a usg robia v nemocnici zadarmo v 3.trim... len zase tam neuvidime babo no :D vaetky srandy daco stoja
@ettie tak nevadi posledna velka investicia v tomto tehu😂 teda este ked neratam vip izbu ked snaaad bude volna ked to namna pride
@matulik212 a ktora porodnicna? Ja sa neviem rozhodnut ;D sice mam viac casu este :D prvu som mala v novej, ako.nebolo ze extra zle, len porodnik nas obe dokafral tak vdaka nemu nemam pekne spomienky ale zas..je tam vsetko skor do plusu
@ettie nevem stale ci saca alebo stara potrebovala by som nejaky impulz aby mi to v hlave konecne rozhodlo😂
@matulik212 ja som v starej lezala a bola som tam spokojna... ale zase v saci si clovek zaplati a ma takmer vsetko aj navstevy su vyhodnejsie v saci 🙂 u mna nova len kvoli tej jiske vyhrava detskej, co sme u malej neplanovane vyuzili... a zas po sekcii sa ujde nadstandart tak hned so mnou niekto moze byt a aj male ak bude vsetko ok... ale tak uvidime..ak by sa podarilo prirodzene este budem zvazovat porodnikov :D tazko no :D
@ettie v starej rozmyslam nad krausom 🙂
@matulik212 aha no škoda ale w, vďaka
@matulik212 a v tretom trimestri je tiež dobre ísť na ten morfologicky?
@bobricek1979 ja na to idem preistotu je to len na vas 🙂
@bobricek1979 v tretom to volaju prietoky viem ze v nemocnici to robia zadarmo :D ale bez toho ze my by sme vidili babo
Aj mna celkom doktor Kraus a Linkesh zaujali.
Uvidime no
Ja sa tam chystám vo štvrtok na 1.trimestralny, idem k doktorke( meno si nepamätám) a mam si pripraviť 60€. Pred 2rokmi som sa dostala v druhom trimestri k Dankovcikovi a neviem ci to bolo tým, že mal super náladu, ale celé vyšetrenie nám nahral na cd a dal nám to zadarmo 😊 takže máme kopu fotiek a videí😊
Baby, čakali ste tam dlho? Budeme musieť zo sebou zobrať dcérku tak už teraz som v strese ako nám tam vydrží 🤦
@ettie určite idem aj ja
@martinka115 aj ja mám vo štvrtok vyšetrenie. Dr. Koipish ale ako presne sa volá doktorka.
@martinka115 zle som ozbacila odpoved je v komente vyssie.
Drzim palce, kocky ;)
@martinka115 ja som s nou ako bola spokojna, mila, vsetko vysvetlila ohladne baba,vzala krv, ruku som jej ja od dojatia davala a dakovala :D len az doma.ma.napadlo ze neprepla do toho 3D/4D... moj gyndos tvrdi ze preto, ze mam vpredu placentu, ona len skontrolovala brucho a ze je nizko placenta a moze sa vytiahnut nic viac... no tak uvidime o mesiac my ;) ja sa urcite pripomeniem
Kazdopadne ten 3D/4D pohlad stoji za to tak ak by zabudla prepnut urcite sa nepozabudnite ako my ozvat (aj ked ani mna to nenapadlo v danu chvilu ked som vedela ze je vsetko ok) a pripomente sa, je to v cene
@ettie a videla ste to v takom sivom jak na beznej prehliadke u gyndy ked ste vedela ze neprepla? 🙂 no ja zvedava na tretie 3D ci prepne
@matulik212 áno v 2D je vyslovene to co robi gyndos... na prvej stranke tohto prispevku je aj fotka ako malo vyzerat to zobrazenie v 3D/4D 🙂
@ettie Tak bola som dnes na tom skriningu, cely čas som sa sústredila na ten utz, najskôr pozerala v 2D, merala vysvetľovala, keď som jej povedala, že by som chcela fotku, tak až vtedy to prepla do 3D/4D, urobila foto a nakoniec tiež ukázala co kde je 🙂bola tam Dr. Koipish, objednala som sa už aj na 20tt. Dnes som platila 60€ a tuto foto mi dali zadarmo 🙂
@martinka115 fotecka je oranzova? ;) lebo neviem o tom ze v prvom trimestri by davali 3D foto 🙂
@matulik212 myslis, v sonoclinic alebo vseobecne, ze nezvyknu davat 3D foto? Ja som dostala 2D aj vysetrenie bolo robene 2D hoci sa k nim zeny objednavaju presne kvoli tomu 3D/4D (aspon ja teda lebo obyc utz mi mohla urobit aj moja gyn) a myslim, ze za tu palku by to mala byt samozrejmost dostat takuto fotku a taktiez vysetrenie v 3D/4D ked uz o tom vlastne cela ta ich stranka je a tymto sa presne prezentuju, nie obycajnym utz
@tatiana262 sonoclinic myslim lebo som tez dostala 2D foto na prvom ale na druhom 3D uz bola 3D fotka ta ktoru som zaplatila 10€ ale je to sakramensky rozdiel 😉 v novembri idem na tretie 3D a chcem 3D foto tak dufam ze mi vyhoveju a som zvedava za kolko
@matulik212 su najdrahsi a este si vypytaju zvlast za 3D foto a ak davaju zadarmo tak len v 2D, ved to je smiesne...a este sa ma clovek toho dozadovat, namiesto toho aby to urobili samozrejme. Clovek nevie ci sa ma smiat alebo plakat.
@matulik212 Nie je, viem, že v 20tt mi dali oranžovú, ale Dr.najskor vyšetrovania klasický ako moja gynekologická a keď som si vypýtala, že chcem aj foto, tak to prepla do tohto formátu a povedala, že je to 3D/4D🤔 ja už som z toho blázon 🤦😀
@matulik212 A teraz ma aj napadlo, že keď som bola v prvom tehu na 1.skrining dostala som tiež takú istú fotku ako dnes, ale dopláca la som za ňu 10€ 🤷♀️
@martinka115 ja sa nad tym radsej ani nezamyslam :( kazdy odzubuje jak vie ..... pocula som ze vela krat na 3D vedia vystrasit mamicky a nakoniec dietatkam nic nieje nehovorim konkretne o sonoclinicu ale celkovo . Niekedy toto nebolo

@bobricek1979 cely zaznam urcite nie na to ma hned sestricka upozornovala, ze na to sa objednava specialne a stoji to viac.... akor len fotky a mozno dake video... dufam ze nebudem lutovat, ze tam nenecham 90e... vyborny biznis je z toho.. ale co uz, hlavme nech su deticky vporiadku