Sonoclinic Košice utz 1.trimester
Zdravim mamičky,
Zaujimala by ma Vaša skúsenosť so Sonoclinic v Košiciach, konkrétne ultrazvuk v 1. trimestri.
Ďakujem ;)
@ettie dobrý den mozem vedieť cenu ? Za vyšetrenie v 12tt?dakujem
@zuzi010893 My sme platili 60 eur.
@bb1bb bez foto ?
Platili sme 60€ bez vytlačenej fotky. 1 tlačená fotka stála 10€.
Ahojte baby, ake mate aktualne skusenosti s tymto centrom? Vraj dr. Dankovcik uz robi iba rizikove pacientky. Mate skusenosti s ostatnymi lekarmi, najlepsie v 2. trimestri? Na ich stranke sa uvadza, ze davaju usb zdarma, avsak vsade citam, ze len za foto sa plati 10 Eur, ak aj kluc 20 Eur. Neviete, ako to je, ci to zmenili teraz, ze davaju usb zdarma k vysetreniu? Dakujem
@alexsk my sme boli vo štvrtok, tak hovorím mno pisem čerstvé info 😊 v 2. trimestri som mala pani dr. Jánošovú, bola veľmi milá, bábätko pozrela od hlavy po päty, pozrela všetky orgány, proste vsetko čo sa len dalo 😊 platili sme 70€ za ultrazvuk, chceli sme 1 tlačenú fotku za ktorú sme platili 10€, USB sme si doniesli vlastné nerozbalené, dali sme sestričke a keď sme išli dnu k lekárke, ona ho už mala v PC, na USB mame plno fotiek a mame aj 3 videá čo urobila 😊
@alexsk áno vsetko čo dali na USB bolo zadarmo 😊 Fuha asi 10, teraz ich bolo viac, ale záleží to od toho ako je uložené bábätko a čo je ochotne “ukázať” 😊 8.7. som sa objednala ma termin 1.8. (záleží od toho v ktorom si týždni, kedze 2.trimestralne sa robia od 19 - 22tt tuším), ale napr teraz som sa už objednala na 3.trimester a dostala som termin na október 😊
Zienky chcela by som ísť na screening v prvom trimestri..myslím že okolo 11-13. týždňa sa robí.. kedy ste sa prosím vás objednávali?
@littleloves v 9tt a oni mi dali dátum 🙂 treba sa objednať cim skôr lebo majú veľa pacientov 🙂
Ahojte kto bol v Sonoclinic teraz aktuálne na sono v 1 trimestri? Ako to prebehlo? Spokojnosť? Ja som objednaná 28.5.. Odpocitavam dni.. Som ako na ihlách, aby bolo všetko v poriadku.
Ahojte.
Neviete mi poradiť kde v lekárskej správe z morfo sona zo Sonoclinic by som našla dĺžku bábätka ? Všetky skratky som prelustrovala, ale celkovú dĺžku neviem ani za toho čerta nájsť.
Ďakujem !
@livka_ Vyšlo mi vyššie riziko z ultrazvuku to mi len sestrička povedala asi dvakrát lebo som asi nechápala a potom mi brali ešte krv a následne mi volala zase sestrička telefonicky domov že je tiež riziko povedala mi len číslo jedna ku dva nič viac so mnou neriešili ja som išla potom na krv k o svojej obchodnej na trisomy testy
@dolynkag dakujem. Ja som na tom rovnako ako ty, edwarda mam 1:2, na genetiku idem v stredu, potom amnio. Len som prekvapena ze zaplatili sme 60€ a vysledok papierovy nemam,len mms a pri uz takom vysokom riziku som myslela ze nam ponuknu termin u nich opat, aby sme si tie vysledky s doktorom presli.. kto iny ich nam ma vysvetlit...? Tiez ma sestricka odbila, povedala mi dg ktoru som si ani na papier nevedela spravne poznacit (sok,neznalost)..a ze co to je, mi povie moja gynekoloclgicka a dovi.. preco az moja lekarka? U nich som si davala testy robit, oni by mali vysvetlit co sa v papieri pise.. a moja doktorka prva otazka.. oni vam nevysvetlili?.. no nie.. ze vy mi vysvetlite.. proste si pohadzuju kto ti tu jobovku povie..

Baby este taká otázka 🙂 môže tam so mnou ísť partner? Je nedockavy a ku gynekológovi ho vziať nechcem, kedze je tam plno mamičiek a dlhe čakanie 😊