icon

Špinenie počas celého trimestra

jessinocka
9. jan 2014

Ahojte dievcata, viem ze tu je vela diskusii o jednorazovych spineniach, mna by vsak zaujimlo ci sa niektora stretla s dlhsich spinenim. Tzn niekolko tyzdnov. Ja som zacala v 6tt krvacat hnedou krvou, bezala som na pohotovost, vsetko bolo OK, na druhy den krvacanie prestalo, dali mi duphaston, magnerot a kyselinu listovu - vsetko 2x denne a od vtedy mam az do teraz take slabulinke spinenie...viem ze to nie je klasicky bezfarebny vytok (sorry za detailny popis), ale ako keby farby bielej kavy. Trva to uz 5 tyzden. Po navrate z nemocnice (lezala som tyzden) som bola u svojho obvodneho lekara, ktory ma pozrel a povedal, ze vsetko vyzera byt OK, a ze niektore zeny spinia aj do 4 mesiaca, a ze to nemusi nic znamenat. Na kontrolu idem v pondelok (4 tyzdne od poslednej navstevy dr), tak dufam, ze vsetko bude OK a dostaneme knizku.
Ma niektora skusenosti aj s takymto dlhym spinenim? Ak ano, kedy to prestalo? A cim to moze byt sposobene? Som z toho strasne nervozna :( lebo viem, ze to nie je fyziologicke, preto dakujem za kazdu radu alebo skusenost.

zabka79
1. feb 2014

@angels882 neboj sa, radšej na to sem tam mrkni aby si to mala pod kontrolou, ja to mám už tretí týždeň a ešte k tomu špiním aj medzi tým + som aj zakrvácala a srdiečko nám bije aj tak ako zvon 🙂 Ak budeš mať obavy navštív lekára, ak si to ešte s ním neriešila. Len zbytočne nestresuj, ja som stresovala ako blázon všetkých som s tým otrávila 😕 už ma to prešlo 😀

zabka79
1. feb 2014

@zvolsiinylogin inak ja už v brušku cítim že tam mám niečo naviac, trošku ma omína, aj ty to cítiš? 🙂 🙂 🙂

angels882
1. feb 2014

@zabka79 dakujem idem k nemu v pondelok tak sa ho opytam

nuklia
1. feb 2014

@angels882 Ja mam dr. Vojtassak... Uvidis ako ti bude zajtra... Ak by to bolo nejake vyrazne, tak kludne chod zajtra na pohotovost a uvidis, co ti povedia....

nuklia
1. feb 2014

@zabka79 my zacianame 7tt, tak tiez nam zostava este mesiac a nejaky ten den... Ale to zvladneme... 🙂 Mame statocne deticky 😉

angels882
1. feb 2014

@nuklia no ked budem musiet tak pojdem aj ked tu k nam na pohotovost ked mam ist tak niesom dva krat nadsena s ich pristupu ale co uz

zabka79
1. feb 2014

@angels882 na prístup sa vykašli, mysli iba na seba a na svoje bábo...

zabka79
1. feb 2014

@nuklia my sme už troška väčší 😎 ale týždeň hore dole. Potom aj napíš ako pokračuješ, ako sa darí 🙂 Ja idem na kontrolu až do poradne 20.2.2014 už pôjde dovnútra aj manžel a spolu si pozrieme naše malinké 😎 už nech to je...teším sa to...on to ešte nevidel 😀

angels882
1. feb 2014

@zabka79 jasne dufam ze nebude treba

nuklia
1. feb 2014

@angels882 tak snad nebude treba a v pondelok sa zisti, ze vsetko je v poriadku... 🙂 A ten ich pristup je svojsky, ale co uz.... Ale lepsie nez sa trapit alebo aby malo by byt nieco zle....

nuklia
1. feb 2014

@zabka79 Ja mam dalsiu kontrolu az 28.2 a uz aby to bolo tu... A konecne dostaneme aj nejaku fotecku a tehu knizku... Lebo zatial nemam nic ☹ No my mame zatial predbezny termin 18.9, ale nakoniec ktovie ako to bude... Mozno budeme mat aj rovnaky datum... 🙂

angels882
1. feb 2014

@nuklia dakujem dufam ze do pondelka bude dobre teraz som uz bola 4 krat na wc a nic ale rozmyslam ci to nemozem mat aj s prechladenia 😒

nuklia
1. feb 2014

@angels882 tak v tehotenstve je bezne, ze chodis castejsie na wc... Pokial ta nic neboli alebo nemas problem , tak by to nemal byt problem 🙂

zita19
1. feb 2014

@kveta skusam Ta...

kveta
1. feb 2014

@zita19 Kazdopadne az budes zase preskusavat niekoho, kto je za slobodu ockovania, uvedom si, ze to su bludy provakcinistov, ze sirime megaaskorbicku liecbu a homeopatiu.

Nie, nesirime. Len chceme slobodne rozhodovat o ockovani vlastnych deti.

Poprosim Ta, prestan ma v buducnosti skusat. Ja vzdy rada poradim, ale zabijat cas tu zbytocnostami nechcem. Dakujem.

zabka79
1. feb 2014

@nuklia tak to je na tesno 🙂 ja mám termín 16.9.2014, ale to je iba orientačne 😉 kľudne to môžme mať v jeden deň. Ani ja nemám knižku ešte, fotku mám ale to sme mali pár milimetrov, už by som rada mala aj fotku kde to bude vyzerať ako malý človiečik 🙂

angels882
1. feb 2014

pocujte baby tyzdne mate podla poslednej menstruacie? ja by som mala byt v 5 tt ale viem ze som len v 3 posla ovulky

zabka79
1. feb 2014

@angels882 áno 🙂

angels882
1. feb 2014

@zabka79 dakujemmmm 🙂

nuklia
1. feb 2014

@angels882 ano, pocita sa to podla poslednej ms, aj lekari to tak pocitaju... Je to presnejsie, lebo nie kazdy vie presne urcit kedy mal ovulku... 🙂

angels882
1. feb 2014

@nuklia dakujem tak by som mala byt v 5 tt to spinenie je aj neni raz ano raz nie brucho mam ako by mi ho niekto natahoval neviem ci to moze byt a ty ako

nuklia
3. feb 2014

@angels882 tak to natahovanie v podbrusku je normalne, to sa zvacsuje maternica... Ak su to take jemne bolesti ako pri ms... No zalezi, ake je to spinenie... Ked je to cerstva krv alebo cervene spinenie, tak treba radsej hned vyhladat lekara...

angels882
4. feb 2014

@nuklia cako tak ja spinim vkuse bola som u lekara dal mi ascorutin od vcera beriem ale nevidim zlepsenie

angels882
4. feb 2014

povedal ze este nic nevidno na sone tak mi vzal krv na hcg zajtra budu vysledky uz neviem co si mam mysliet a vy ako babule

funy
4. feb 2014

ahojte dievcata, ja ked som povedala lekarovi ze trochu spinim /kazdy den trochu farba ako kava s mliekom. niekedy to ani nekvapne, len to utriem a inak okrem toho mam zlte spinenie/teda asi vytok, tak mi dal duphaston. vraciam pravidelne kazde rano. o 2 tyzdne mam vysetrenie, tak uvidime. a to natahovanie v bruchu, pichanie, bolest krizov, to vsetko mam. niekedy ma tak prudko silno pichne. inokedy boli brucho ako pri menzese. ale vraj ak to spinenie netecie, alebo nie je krv, tak to je ok.

23petka
4. feb 2014

@funy no ked to nie je jasna krv,tak je dobre,ja som teraz v nemocnici lebo som spinila ale aj trocha krvi,tiez iba na papieri to bolo vidiet,tak ma tu aj nechali

funy
4. feb 2014

@23petka tak drzim palce. ja idem onedlho k lekarovi, poviem mu, ze napriek duphastonu spinim a uvidime ci mi zmeni lieky. pri prvom tehotenstve som tiez spinila a ani mi na to nic nedali, len som musela byt na rizikovom.

23petka
4. feb 2014

@funy dakujem aj ja ti drzim palce...

zvolsiinylogin
5. feb 2014

@zabka79 ako pokracujes?...ja mavam raz za cas take zlto /hnede na papyri. ale mam to hlavne po velkej, tak si hovorim, ze som sa iba zle utrela....ale kontrolijem sa stale....inac nic....aj spinenie na gatkach prestalo, este vcera, ci predvcerom nieco bolo, ale chvalabohu uz o.k....mozno to z toho vysetrtenia...idem buduci stvrtok, tesim, aj sa obavam...

zvolsiinylogin
5. feb 2014

@23petka si v nemocke?...tak potom to uz dobre dopadne, co ti dali?daj o sebe vediet, nech je vsetko o.k....