Špinenie počas celého trimestra
Ahojte dievcata, viem ze tu je vela diskusii o jednorazovych spineniach, mna by vsak zaujimlo ci sa niektora stretla s dlhsich spinenim. Tzn niekolko tyzdnov. Ja som zacala v 6tt krvacat hnedou krvou, bezala som na pohotovost, vsetko bolo OK, na druhy den krvacanie prestalo, dali mi duphaston, magnerot a kyselinu listovu - vsetko 2x denne a od vtedy mam az do teraz take slabulinke spinenie...viem ze to nie je klasicky bezfarebny vytok (sorry za detailny popis), ale ako keby farby bielej kavy. Trva to uz 5 tyzden. Po navrate z nemocnice (lezala som tyzden) som bola u svojho obvodneho lekara, ktory ma pozrel a povedal, ze vsetko vyzera byt OK, a ze niektore zeny spinia aj do 4 mesiaca, a ze to nemusi nic znamenat. Na kontrolu idem v pondelok (4 tyzdne od poslednej navstevy dr), tak dufam, ze vsetko bude OK a dostaneme knizku.
Ma niektora skusenosti aj s takymto dlhym spinenim? Ak ano, kedy to prestalo? A cim to moze byt sposobene? Som z toho strasne nervozna :( lebo viem, ze to nie je fyziologicke, preto dakujem za kazdu radu alebo skusenost.
@zvolsiinylogin inak ja už v brušku cítim že tam mám niečo naviac, trošku ma omína, aj ty to cítiš? 🙂 🙂 🙂
@zita19 Kazdopadne az budes zase preskusavat niekoho, kto je za slobodu ockovania, uvedom si, ze to su bludy provakcinistov, ze sirime megaaskorbicku liecbu a homeopatiu.
Nie, nesirime. Len chceme slobodne rozhodovat o ockovani vlastnych deti.
Poprosim Ta, prestan ma v buducnosti skusat. Ja vzdy rada poradim, ale zabijat cas tu zbytocnostami nechcem. Dakujem.
pocujte baby tyzdne mate podla poslednej menstruacie? ja by som mala byt v 5 tt ale viem ze som len v 3 posla ovulky
povedal ze este nic nevidno na sone tak mi vzal krv na hcg zajtra budu vysledky uz neviem co si mam mysliet a vy ako babule
ahojte dievcata, ja ked som povedala lekarovi ze trochu spinim /kazdy den trochu farba ako kava s mliekom. niekedy to ani nekvapne, len to utriem a inak okrem toho mam zlte spinenie/teda asi vytok, tak mi dal duphaston. vraciam pravidelne kazde rano. o 2 tyzdne mam vysetrenie, tak uvidime. a to natahovanie v bruchu, pichanie, bolest krizov, to vsetko mam. niekedy ma tak prudko silno pichne. inokedy boli brucho ako pri menzese. ale vraj ak to spinenie netecie, alebo nie je krv, tak to je ok.
@zabka79 ako pokracujes?...ja mavam raz za cas take zlto /hnede na papyri. ale mam to hlavne po velkej, tak si hovorim, ze som sa iba zle utrela....ale kontrolijem sa stale....inac nic....aj spinenie na gatkach prestalo, este vcera, ci predvcerom nieco bolo, ale chvalabohu uz o.k....mozno to z toho vysetrtenia...idem buduci stvrtok, tesim, aj sa obavam...
@23petka si v nemocke?...tak potom to uz dobre dopadne, co ti dali?daj o sebe vediet, nech je vsetko o.k....

@angels882 neboj sa, radšej na to sem tam mrkni aby si to mala pod kontrolou, ja to mám už tretí týždeň a ešte k tomu špiním aj medzi tým + som aj zakrvácala a srdiečko nám bije aj tak ako zvon 🙂 Ak budeš mať obavy navštív lekára, ak si to ešte s ním neriešila. Len zbytočne nestresuj, ja som stresovala ako blázon všetkých som s tým otrávila 😕 už ma to prešlo 😀