Špinenie počas celého trimestra
Ahojte dievcata, viem ze tu je vela diskusii o jednorazovych spineniach, mna by vsak zaujimlo ci sa niektora stretla s dlhsich spinenim. Tzn niekolko tyzdnov. Ja som zacala v 6tt krvacat hnedou krvou, bezala som na pohotovost, vsetko bolo OK, na druhy den krvacanie prestalo, dali mi duphaston, magnerot a kyselinu listovu - vsetko 2x denne a od vtedy mam az do teraz take slabulinke spinenie...viem ze to nie je klasicky bezfarebny vytok (sorry za detailny popis), ale ako keby farby bielej kavy. Trva to uz 5 tyzden. Po navrate z nemocnice (lezala som tyzden) som bola u svojho obvodneho lekara, ktory ma pozrel a povedal, ze vsetko vyzera byt OK, a ze niektore zeny spinia aj do 4 mesiaca, a ze to nemusi nic znamenat. Na kontrolu idem v pondelok (4 tyzdne od poslednej navstevy dr), tak dufam, ze vsetko bude OK a dostaneme knizku.
Ma niektora skusenosti aj s takymto dlhym spinenim? Ak ano, kedy to prestalo? A cim to moze byt sposobene? Som z toho strasne nervozna :( lebo viem, ze to nie je fyziologicke, preto dakujem za kazdu radu alebo skusenost.
ja som potratila 2 razy obe v 13 tyzdni tretie tehotenstvo velmi ryzikove spinila som a krvacala cely trimester do nejakeho 14 tyzdna aj napriek duphastonu a tabletkam proti krvacaniu som v 9 tyzdni zacala masivne krvacat ze uz mysleli ze ma zoberu na salu nastastie my spravili predtym sono a babatko bolo v poriadku bilo jej srdiecko... Narodila sa riadne 40+2 tt a teraz 11.4 bude mat 3 rocky je to moja bojovnicka,moj zazrak :*
Teraz sa rok snazime o druhe a nedari sa zase som masivne krvacala pred 3 tyzdnami a to niesom ani tehotna hned som dostala lieky na zastavenie a zatial ok.Zajtra mam sono folikul ci mavam ovulaciu kedze mam nepravidelny menzes po vysadeni antikoncepcie a rok presiel a menzes sa neupravil....tak uvidime kde je chyba.
skore zotavenie a vela sil...
@zabka79 u mna , je mi to luto, uz babetko ni je, prestalo srdiecko... ☹ ☹
@zvolsiinylogin Myslela som si, že keď sa neozývaš tak sa niečo stalo, zrovna včera som na teba myslela. Je mi to veľmi ľúto keďže viem aké je to ťažké ☹ Ja som otehotnela 2 mesiace po potrate takže ver, že nič nie je stratené a môžeš to skúsiť znova ak sa budeš na to cítiť psychicky. Prajem Ti aby si bola čo najskôr v poriadku.
@jessinocka poradim asi tolko, kym to nieje krv netresuj...ja som to mala do tretieho mesiaca....vajičko kym sa uloži poriadne tak do vtedy zena spini....tomu sa hovori usadzovanie vajička....tak nerob si zbytočne stresy a kym je to len do hneda bud v pokoji ...kym nemas bolesti okrem tych ked sa maternica trochu roztahuje je to ok...a doktori ti povedali ze je to ok tak pohodka.... 😀
@zvolsiinylogin velmi ma to mrzi ☹ ☹ ☹. A kedy sa to stalo? Bolo vsetko v poriadku? A co velkost? Zodpovedalo babo tt? A priznaky odisli ci boli dalej? Prepac, urcite neprijemne otazky, no aj ja sa velmi bojim a modlim sa, aby bolo vsetko dobre...
@ema263 ahoj, ja som 6tt, tiez spinim, len trochu, ale bola som na pohotovosti, lebo aj v predchadzajucich teho som toto mala, dr.povedal, ze to je ok, ze kym neni vela cerstvej krvi a bolesti, ze ok, dal ascorutin, duphaston...spinim dalej, ale len malo, skor hnedoruzovo...ale vzdy som to mala, takze nic nove, dokonca pri dcere som s tym bola v nemocnici, domov ma pustili v horsom stave, ako som prisla tam....potom to preslo...a vtefy som krvacala, mierne, ale krv, nie ako teraz....o tyzden mam konttolu, verim, ze vsetko ok
@ema263 aha a este min.piatok na sone 4, 5mm a v nedelu na pohotovosti uz 9, 5mm...dr spokojny, ze narastlo
@zvolsiinylogin ahoj moja,ty si tiez prisla o babatko,dobre som to pochopila?je mi to velmi luto 😢 ,ja tiez tak isto...napisala sim ti sukromnu spravu...ked budes mat chut,tak napis co sa stalo..
@23petka pred 4 rokmi som mala MA a tak dlho sa nedarilo otehotniet. Uz ked sme to vzdali, prisiel zazrak. Zajtra vstupujem do 10tt a zatial je vsetko ok, no strach mam obrovsky. Spinila a krvacala som od casu, kedy mala prist MS, teraz uz asi 4dni nic len biely vytok. Beriem duph., ascor., picham frax., no bojim sa strasne... :(
@ema263 nevyvijal sa plod,pred tromi tyzdnami zistili lekari,ze je to malinke na to kolko som mala byt uz tehotna,cakali ako to bude pokracovat a teraz v utorok mi prisli vysledky z krvi,ze hormon dost vyrazne klesol,takze zajtra idem na predoperacne vysetrenia a v pondelok by som mala ist na kyret 😢
@zabka79 ahojki, vsetko o.k.? dufam, ze tvoj maly je bojovnik, uz mas 12 tt 🙂 ....spinenie ti teda uz uplne prestalo?
@zvolsiinylogin ahoj tak to mi je velmi luto neboj dufam ze sa nam podari na druhykrat
@angels882 mne kázali čakať pol roka, ale neposlúchla som a za dva mesiace bolo "zarobené" . Ten strach tam asi zostane, nedá sa na to zabudnúť...keď ti vzali aj vaječník bude lepšie ak počkáš toľko koľko ti povedia. Ale pravdepodobnosť že to dopadne rovnako je podľa mňa veľmi malá...prípadne sa na to opýtaj doktora...
@zabka79 ako dlho ste vyckali po kyretazi? my by sme chceli ist uz tento vikend na to, ale nie som 100 percent rozhodnuta....
@zvolsiinylogin ahoj pocuj za aky dlhy cas od kyretu sa mozme s mm milovat

@angels882 to ma mrzi ze si takto dopadla. zelam ti skore zotavenie