icon

Špinenie počas začiatkov tehu

lenka1209
16. sep 2018

Ahojte bambule som 6.1tt viem je to veľmi skoro aleee už som 3 krát spinila dostala som tabletky na udržanie plodu všetko vyzerá ôk že som krvacala z krčka a maternica a plod sú zatiaľ okí tak kludový režim ale čo má znepokojuje test mi vyšiel jemne pozitívny až na 4 deň meškajúcej mrchy a pri malom som už z vracala bolo. Mi fest zle ale teraz mi je maximálne ťažko na žalúdku občas ma nafukuje bojím sa ci je všetko v poriadku boli ste niekto odo ne na tom?

meandbaby
16. sep 2018

@lenka1209 neboj sa.Kazde tehotenstvo moze byt ine. Svagrina casto spinila pri oboch detoch a vsetko dopadlo dobre.

lenka1209
autor
16. sep 2018

@meandbaby dúfam ono ide viac menej o to ze mam v okolí len zle príklady kamoške v 10tt prestalo bit srdiečko vravela ze jej nič nebolo nebolo jej vôbec zle nič ďalšia potratila v 6tt tiež žiadne riznaky a mne do toho spinenie a okrem o čas neho pocitu plných pŕs a ťažšie ho žalúdka nič... Tak paranoia

meandbaby
16. sep 2018

@lenka1209 mne nebolo absolutne nic a som v 26 tt.Druhe dietatko cakam.Neboj sa.Kazda zena je jedinecna, kazdy porod je jedinecny.Nehlad na druhych a bud pozitvna.Ja chapem, ze mas obavy.

mimi3706
16. sep 2018

ja mam 3 deti a kazde tehotenstvo mi bolo zle, bolo to narocne, ale kym som necitila pohyby a bolo mi zle tak som bola kludna ze je vsetko ok a ze tehotenstvo pokracuje 🙂

lenka1209
autor
16. sep 2018

@meandbaby ďakujem za pochopenie tieto začiatky sú fakt o nervy ja som mala v pohode pri malom len som grckala veľa a potom v 16tt som krvacala a aj 39tt a plače ta nízko a tak ale bolo všetko tak v norme a teraz kurník ešte som poriadne ani nezačala a už 3 x krvacala bo spinila ťažko povedať co to bolo iba na začiatku krv a potom už iba také hnedé a maximálne hodku takže divne ale verím ze všetko dobre dopadne a ten môj 3 r. Betarik bude mať partaka 😃

lenka1209
autor
16. sep 2018

@mimi3706 ved toto že mne je iba ťažko na žalúdku občas cítim naliate prsia občas mi je nevoľno ale než raciam a to iba tak 2 minútky a hotovo proste úplne iné ako to prve a do toho som spinila tak noo človek sa snaží útesi že je všetko okí ale taky rešpekt tam je

meandbaby
16. sep 2018

@lenka1209 chapem. Ale aj to , co popisujes, su priznaky tehot.Drzim palce.

lenka1209
autor
16. sep 2018

@meandbaby a bratranec mi poslal video ako malú krstili som slzila ako mala hehe ako aj cikam častejšie aj nechutenstvo ale to spinenie a to ze negrckam mi prišlo divne ďakujem za odpovede ešte 13 dni a budem múdrejšia mam kontrolu... Ďakujem 😉

ankaevka
16. sep 2018

A mne vobec nebolo zle, ziadne vracanie, az pri tretom ale to len take napinanie a nic viac, nemusi byt zakonite zle od zaludka a zvracanie pri tehu, a prsia tiez az posledne mesiace som citila, kazda zena je ina

lenka1209
autor
16. sep 2018

@ankaevka tiež si to vravím že možno ozaj to ma len ľahší priebeh že Dr. Povie ze bije srdiečko aj testy okí že proste na začiatku bol len krčok viac prekrveny preto som obcas zaspinila... A ze to ze negrckam môžem byť len rada... Noo už nech je aspom marec hehe

hennyinnsbruck
16. sep 2018

Ja som mala UPLNE bez priznakove tehu (okrem vybechania ms)...kazde tehotenstvo je ine... Takze klud, ziaden stress a uzivaj si tehotenstvo ☺️☺️

lenka1209
autor
16. sep 2018

@hennyinnsbruck šťastná to žena 😃 ja pri prvom myslela ze vnútornosti vyvraciam som umierala pri téj mise... A teraz ale aj správam dlhšie keďže som s malým doma a keďže som dostala ultrogestan ci ako sa to vola tak keďže si to teraz môžem dovoliť ležím celý deň pred TV pod zadkom vankúš a udržujem sa cítim ako kvocka 😃

hennyinnsbruck
16. sep 2018

@lenka1209 z jednej strany Stastna, z druhej strany musim uprimne povedat ze som sa bala ci je vsetko ok ked mi 'nic neni'..... Len odpocivaj aby drobatko pekne rastlo😍😍😍😍

andrejka1974
16. sep 2018

Mne zásadne bolo zle len keď som čakala dievčatá pri chalanoch mi zle nikdy nebolo

lenka1209
autor
17. sep 2018

@mimi3706 @meandbaby @ankaevka @hennyinnsbruck @andrejka1974 baby a viete čo je hrozne eee ráno pred tým než vstanem mávam silné kŕče keď sa vycikam a začnem sa viac hýbať je to v pohode ale tie kŕče obcas aj pol hodinu po trápia... Myslím ze to z nafúknutia tým ze sa v noci nehýbem alebo ze by rannú nevoľnosť vystriedala brušná nevolnost 😃 stretli ste sa s takým dacim nevravím ze vy ale ci ste o takom dačo počuli že mal niekto namiesto z vracania ranné kŕče?

hennyinnsbruck
17. sep 2018

@lenka1209 ja nie...ale iste to je normalne...☺️

lenka1209
autor
17. sep 2018

@hennyinnsbruck 😃😃😃 Ved istežeeee 😃 tiež si myslím. Ze hádam je to normál len ešte som o tom nepočula 😃

lenka1209
autor
17. sep 2018

@andrejka1974 vidíš mne zase pri malom hrozne ono to je ozaj že asi individuálne... Len nebit zosrata zo všetkého 😃 hovorím si ze keby som aspom nešpinila ale tak potom by som si našla dačo iné co by sa mi nepozdávalo ako sa poznám 😃

meandbaby
17. sep 2018

@lenka1209 ja to mavam, ked mam moc plny mocovy mechur v tehotenstve, ale nepamatam si, ci to bolo aj takto v zaciatkoch. Na to sa radsej spytaj dr.

mimi3706
17. sep 2018

mne bolo v tehotesntve asi vsetko, od cudnych kadejakych pocitov, cez mdloby, natahovanie na grc, kazdy den som si mohla daco nove pripisat, najlepsie je sa tolko nepozorovat, aj ked chapem ze je to novy a hlavne iny stav. v kazdom pripade, tehotenstvo sa len tak nevola druhy stav 😀 proste vsetko je na hlavu a uplne inak ako normalne, drz sa a necitaj kade tade hocico,niekto vela sliny, niekto ma krce v zaludku, mna napriklad od 5.po 7.mesiac nenormalne prehanalo, ale tak ze len som si pomyslela ze mi treba na wc a uz som aj letela, neviem, ci hormony alebo co, ale bolo to neprijemne. tak prijemne tehotenstvo zelam 🙂

lenka1209
autor
17. sep 2018

@mimi3706 noo to hej ono môže byť ja ten plný mechúr keď ozaj cez noc nejdem a tlačí na všetko noo ozaj iný stav 😃

lenka1209
autor
18. sep 2018

No ženy tak asi som si o to koledovala dnes som sa tak doblinkala že žalúdok ma bolel ešte 2 hodiny ale po pol hodine po grckani som zjedla že braunies s olivami to je ze aký druhý stav 😃

lenka1209
autor
27. sep 2018

No takze asi som mala opodstatnene take nalady a ze sa mi daco nezdalo zajtra ma caka kyret..babu srdiecko nebilo a dako sa ai zle spojilo no proste to nevyšlo nabuduce ☹️

hennyinnsbruck
27. sep 2018

@lenka1209 to mi je luto...

lenka1209
autor
27. sep 2018

@hennyinnsbruck Ale beriem to celkom dobre vravim si ze predca len to tak asi malo byt... Skusime ďalší krat nebol problem v maternici ani krcku proste sa to ze dako spojilo ☹️

hennyinnsbruck
27. sep 2018

@lenka1209 super ze si takto nastavena... 😊 Respekt...💐

lenka1209
autor
27. sep 2018

@hennyinnsbruck vies co ma tak nejak utesuje hovorim si ze som spravila ozaj všetko aby som tomu zabranila brala pol roka predtym kys.listovu mesiac pred tym uz aj tehotenske vitaminy viac zeleniny a ovocia a ked som spinila zostala doma len lezala setrila sa a aj tak proste to nevyslo ale viem ze to nebola moja chyba proste nastala niekde chyba pri spajani sa a proste nemalo srdiecko proste sa to dako zle pomiešalo a nebolo to zivota schopne... Vravim si škoda tesila som sa ale keby to srdiecko bilo a povedali mi ze plod je velmi chory a je na mne ci si to dam vziať alebo nie neviem ci by som mala to srdce si to vziat ked by som uz pocula bit srdiecko proste takto mi Boh pomohol asi vyhnut sa najtazsiemu zivotnemu rozhodnutiu... Svokra mi zomrela v decembri... Ta sa mi hore o anjelika postara ☹️

hennyinnsbruck
27. sep 2018

@lenka1209 😒😒 urcite je to lepsie takto ako neskor.. To ano.... Koli svokre mi to je luto 😒...ja som mala 2x biochemicke a 3x vyslo. Vyjde to aj u vas😊

lenka1209
autor
27. sep 2018

@hennyinnsbruck tohto anjelika uz mam doma preto to mozno beriem lahsie vravim si som vdacna za to co mam a ak boh da bude neskor aj dalsie.... A ďakujem si zlata😉

hennyinnsbruck
28. sep 2018

@lenka1209 😍😍😍😍😍😍