Špinenie s kúskami sliznice v 5,5tt?

myjuska
5. júl 2020

Ahojte baby, je tu milion diskusii o tom ja viem. Len sa chcem spytat. Vo stvrtok som bola na ultrazvuku u doktorky, kde mi potvrdila drobca v maternici usadeneho a ze vsetko je ok. Srdiecko este nebilo vraj je skoro a dala mi termin na 21.7. a nasadila mi Progestanelle ze 1xvecer. Vraj sa nemam bat, ale ze to dava ona na udrzanie a uhniezdenie plodu. Ked sme vsak prisli po vystereni domov (cca tak 4 hodky po vysetreni) a isla som na toaletu, na toaletnom papieri som si vsimla hnedy vytok. Hned som volala doktorke, ze co sa deje a povedala mi, ze si mam davat ten liek 3x denne, vylozot nohy, oddychovat a zajtra (v pondelok) jej mam volat ako na tom som a co dalej. Uz od vcera (soboty rana) sa to spinenie zastavilo a nemam nic. Neviem teraz ci zabrali lieky a je to ok, citala som aj to, ze to moze byt sposobene tym ultrazvukom, ze po vysetrenie sa bezne troska spini. Naozaj som toho mala len troska ale mala som tam aj take malinke kusky sliznice akoby ako pri menzese. Len ozaj malilinke. Mate s tym niekto skusenosti? Dakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
m_o_n_c_a_k
5. júl 2020

Ja som takéto špinenie mala v 6tt. Teraz dnes som si našla znova, ale fakt malinko. A som v 10 tt. Ja mam ísť na utz v Utorok tak počkám. Nakoľko ja si vkladal utrogestan mohla som si kde si škriabnuť. Takže ak sa to nezhorsi zatiaľ neriešim. Ale môže to byť pokojne ultrazvukom.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre