icon

Splodenie dieťaťa - pohlavie

kllamarka
9. feb 2016

Ahojte, som v 4M tehotenstva a celkom ma zaujali temy ohladom sposobov splodenia chlapca/dievcata.
Je zname, ze pred ovulkou - dievca, cez ovulku/po - chlapec. Zaujimalo by ma, ci to povacsinou zodpoveda realite a hlavne - ake mate skusenosti, v pripade sexu skoro kazdy den. Pred, pocas, po ovulacii 🙂 Je to cista zvedavost a za prispevky dakujem.

Strana
z2
ruthike
10. feb 2016

@miadomi https://www.genderselectionauthority.com/blog/f...

Pravdu mas, len genetike sa to takto vysvetluje, ze zeny maju homogenny pohlavny chromozon xx a muzi hetero xy chromozonovu radu. Potom ti to ukaze 50/50 kombinatoriku na splodenie zenskeho, ci muzskeho pohlavia

fopka
10. feb 2016

@evittam neee 😀 ...snazim sa diskusné "problemy" uz necitat... ake vidim,ze prichadzam o veka 😀

evittam
10. feb 2016

@ruthike Ok, len pre zaujímavosť - keď si to tak spomenula - a muži homo?! 😀 😀

evittam
10. feb 2016

@fopka Nooo, niekedy sa dobre zabavím, ale na druhej strane ti koľkokrát až "rozum stojí" nad tými kravinami 😀 😉 a že je vôbec niekto inteligentný tomu uveriť....

fopka
10. feb 2016

@evittam tak nejake tie perly som uz tu zazila, ale cikanie do sody 😀 to je top asi

evittam
10. feb 2016

@fopka No, tak to som aj ja pozerala a skoro som si cvrkla.....Nechce sa mi hladať tú diskusiu ale keď som prečítala pár príspevkov ako to ženy berú vážne a robia to tak som tomu fakt ani nechcela veriť, že je to možné, ale čo už.... 😀 😀 😀 😀

miadomi
Autor odpoveď zmazal
ruthike
10. feb 2016

@miadomi mas vajicko xx a spermiu xy. Vajicko da x ma vznik novej bunky - buduce embryo - a spermia da x alebo y. Nova bunka bude bud xx - dievca alebo xy - chlapec. Neprotirecime si

agiagi
10. feb 2016
Používateľ agiagi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agiagi.

xy xx 🙂 nic viac nic menej ved to nie je zlozite 🙂

cichlida
10. feb 2016

Wau, ja absolutne netusim kedy mam mat ovulaciu, neznacim si ani menzes a mam obe pohlavia. Ale ovplyvnit sa to urcite neda, len kukam comu vsetkemu su zeny schopne uverit😒

vevesh
10. feb 2016

@miadomi len pre zaujimavost existuju aj XXY - patri to pod mutacie dna pri chromozonalnom deleni dna a vonkajsim prejavom su to tzv. muzatky 😉

jaannkkaa
10. feb 2016

Nahoda ci nie mne vyslo pocas ovulky chlapec 2 dni pred ovulkou dievca kedze sme sa snazilidlhsie tak som si to jednoducho odsledovala a bolo....aj dcerka bola naisto pred ovu lebo mangel chodil v tom case na tyzdnovky takze sme boli spolu malo tak sa dalo potom pekne vypocitat kedy sa podarilo.....

miadomi
Autor odpoveď zmazal
miadomi
Autor odpoveď zmazal
kllamarka
autor
16. feb 2016

Inak zaujimava studia z posledneho obdobia:
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-30206...

"Ak pary maju viacej sexu, tak pravdepodobnost pocatia je este pred vrcholom ovulacie, cize v skorsej faze cyklu"

Je to tam zaujimavo vysvetlene na fenomene po vojne - kedy sa rodi viac chlapcov.
Sex musel byt v kratkych chvilach volna a vela... bez ohladu na ovulaciu.

Takze vela vasniveho sexu (maximalizovane sance na sex), by mali dat pravdepodobnost splodenia chlapca uz na zaciatku plodneho obdobia.

Strana
z2