Stále špinenie a krv v tehotenstve

sisabe
31. jan 2021

Ahojte
Prosím od zaciatku tehotenstva mám stale hnede spinenie a aj trošku krvy na intimke a na papieri.Doktor predpísal dupfaston aj ascorutin ,no stále rovnako bez zmeny .December 2019 MA a tak sa bojím. Máte to niektoré alebo prečo doktor nedal vyšetrenie na hematologiu či tam nemôže byť daka chyba. Už neviem čo robiť. Moj doktor je jeden z tých ,ktorých musím o všetko ziadat inak nič navyše neurobí.

leontina11
31. jan 2021

@sisabe ja som spinila do 9tt. Neviem v kolkom si ty. Mne Dr. Ani dupfaston nepredpisal. A všetko je ok

malicka_mysicka
31. jan 2021

@sisabe spinila/krvacala som v prvom teho do 26tt(brala som dufaston), v druhom teho som nebrala nic a v 10tt som potratila, v tretom som spinila/krvacala do 17tt(beriem progestanelle), na hematologii som nikdy nebola, tam myslim posielaju az po troch potratoch. Tretina zien spini pocas tehotenstva, nie je to uplne nezvycajny jav. Najdolezitejsie je mat to v hlavicke dobre upratane, mysliet pozitivne a dufat, ze vsetko dobre dopadne. Ked beries progesteron, tak lekar v tejto faze nic viac urobit nemoze. Snaz sa oddychovat.

sisabe
autor
31. jan 2021

@leontina11 ahoj som 6tt ,stale strpnem aj sa ukludnujem no už hľadám aj iného lekára, keď že ten môj nemá o nič záujem a ma taký postoj aký má.

sisabe
autor
31. jan 2021

@malicka_mysicka Dakujem za odpobed. Som v 6 tt vo štvrtok sono ďalšie. V prvom toho nič až ked som spinila potom bolesti a liala krv Ma V 9tt toto tehu od očakávanej ms spinenie niekedy troška niekedy dosť no vo štvrtok sono bolo ok že bavo rastie ako má tak to ma ukludnuje a verím že bude dobre .

malicka_mysicka
31. jan 2021

@sisabe drzim ti palceky ✊✊✊

sisabe
autor
31. jan 2021
leontina11
31. jan 2021

@sisabe ja ta chápem. Tiež mi nebolo všetko jedno. Vždy som chodila s obavou na WC.

sisabe
autor
31. jan 2021

@leontina11 presne ten pocit, veľmi sa modlim aby tam nič nebolo.Strach je vždy teraz verím že ďalšie sono bude tiež v poriadku a že to proste casom prestane.

raddkka
31. jan 2021

@sisabe Ja som zakrvacala v 8 tt. 4 dni som ležala v nemocnici. V maternici bol hematóm. S tým žiaľ hematológ nepomôže. Doma som ešte asi 3 týždne špinila a potom sa to dalo do poriadku. Tiež som mala ascorutin a duphaston. Ak sa Vám niečo nezdá, choďte na pohotovosť. Len teda zlé je, že s tým nemôžu veľa urobiť. Dali mi injekcie na podporu a museli tiež len čakať, čo bude ďalej. Môj
týždňový chlapček teraz leží tu v košíku. Držím všetky palce, aby to čoskoro šťastne prešlo.

sisabe
autor
31. jan 2021

@raddkka veľmi pekne ďakujem za odpoveď a veľa zdravia vám obom prajem .Snažim sa čo najviac ležať a pozitívne myslieť, že to bude dobre .

leontina11
31. jan 2021

@sisabe pozitívne myslenie dosť pomáha. Mne dokonca na začiatku tehotenstva jedana "pani Dr" diagnostikovala mimomaternicove tehotenstvo. Našťastie, po sviatkoch môj Dr. Tento blud vyvrátil. Malé sa mi pekne zahniezdilo tam kde malo. Tiez si vieš predstaviť, ako som strávila sviatky. S taškou zbalenou do nemocnice, že ak to praskne. Stále som si zachovavala ale iskricku nadeje. Modlila sa. Ešte pred tyzdnom som mala stále obavy skrz to špinenie. Našťastie, maličké som videla na Sone ako sa tam spokojne mece, špinenie prestalo. A mne konečne spadol obrovský kameň zo srdca. Nevzdávat a veriť.

ivka21
31. jan 2021

Ja som tak spinila od 3 do 5 týždňa a to som nevedela ze som tehotná dali mi vyvolávacku a ta mi pomohla. Zastavilo sa to. Lieky mi nedávali že to necháme na prírodu ale ja už jedno babo mam, takže preto sme to neriešili. Pri prvom som zas mala krvácanie v 9 týždni. Ale to som ležala v nemocke aj koli nevoľnostiam a rovno mi pichli injekcie na zastavenie krvácania. Drzim palčeky.

sisabe
autor
31. jan 2021

@leontina11 modlim sa každý večer a veľmi verím

sisabe
autor
31. jan 2021

@ivka21 veľmi pekne ďakujem

katka17787
3. feb 2021

@sisabe ahoj teraz pri druhom tehu som mala nepravidelné špinenie od vymeskania menštruácie do asi 9-10 tt. Lekár mi povedal, že mi môže dať duphaston a ak sa objaví krv tak si mam dat ascorutin s tým, že z jeho hľadiska lekára, ten duphaston je len placebo, čiže je zbytočné ho brať. Každopádne, tiež ma to vždy vystrašilo, ale lekár má uistil, že ťa krv na začiatku nie je až taká nezvyčajná, že sa to proste stáva a, že ak tam nie je hematom, kŕče, respektíve ak sa to objaví po zvýšenej námahe a trosku, tak by to malo byt ôk. Ja som nakoniec po dohode s lekárom nebrala nič. Tak prajem príjemné tehulkovanie 😍

sisabe
autor
3. feb 2021

@katka17787 ahoj ďakujem za komentár a skusenost, aj sa tak upokojujem že he to ok pokiaľ niesu kŕče a veľa krvy. Zajtra mám ďalšie sono .Verím že to bude ok ,ležím koľko sa dá a snažím sa byť v pokoji.I keď každý deň sa modlim aby bolo všetko ok ,keď už sme o prvé dietatko prišli.Obavy sú a budú. Je to spinenie cez deň po wc a na papieri a intimke trošku. Dúfam, že to com skôr prejde a môžem si tehu užiť a vychutnat bez strachu.

katka17787
3. feb 2021

@sisabe držím palce, nech to čím skôr ustúpi a môžeš si užívať tehulkovanie ❤️🙂

lili1002
3. mar 2021

@sisabe ahooj ja som si robila test pred týždňom vyšli mi dve paličky no ale začala som krvácať v pondelok keď som bola u doktora. Povedal ze ak budem krvácať viac ako 5dni je to potrat a v tom prípade mám začať brat ascorutin. Strašne sa bojím. Prvý deň som krvacala normálne ako pri menzese mala som bolesti teraz je to krvácanie miernejšie. Mam už jedného syna ale toto som pri ňom nemala. Dúfam že bude všetko v poriadku. Ako čítam tu príspevky tak veľa žien malo takýto problém a nakoniec všetko dobre dopadlo. Tak verím ze bude všetko ok😔

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre