Šťastie - mám pozitívny test
Babule konečne skoro po roku sa podarilo🤩🤩🤩dnes som si našla krásne 2 čiarky. Myslela som si, že zasa len mešká, lebo mam nepravidelný cyklus, ale keď som ráno spravila test, skoro som odpadla normálne tomu stále nemôžem uveriť ❤️❤️❤️❤️

Budem držať palce, mňa objednala na 11.1...ďakujem za odpoveď
Gratulujem
@dockalasa podobne aj ja držím palce. Ale doktorka mi povedala, že bolesti na menštruáciu sú normálne, keď sa bábätko uhniezduje a zväčšuje sa maternica a podobne 🙂 takže nemusíte sa báť 🙂
Keď skúšaš 5 rokov , to je niečo😁gratulujem ja som v 10tt a srdieckami by som tu zaplnila kazde jedno forum
@maria955 gratulujem a hlavne veľa zdravíčka prajem tebe aj malickemu😊😊🥰
Dakujeeem akurat sedim.na gynde, dufam ze uz bude konecne aj srdiecko ,hned vas oboznamim 🥰🥰🥰🥰🥰😙
Je to super pocit, ze?😀
Dakujem ze si sa s nami podelila o radost. Nech mas pekne tehotenstvo.
@dockalasa Bolesti v brusku su normalne pri tehotenstve. Hlavne pozitivne myslieny.
Gratulujem.
@maria955, @miskachrumka, Blahozelam!!! Hned 4 baby sa tu zisli s tym najkrajsim darcekom. Toto sa velmi dobre cita.🙂
@andreatytler je to ten najkrajší pocit na svete 🥰🥰❤️a ešte krajší, keď viem, že malinke bude mať toho najlepšieho otecka, ktorý sa už teraz nevie dočkať, keď príde na svet 🥰❤️
@maria955 Juuj prajem veľa zdravíčka 🥰🥰❤️❤️mňa to čaká v pondelok, už sa neviem dočkať 🥰ktorý ste týždeň? 🙂
9 (8+6) 🥰

@dockalasa gratulujem 🙏😊no, ja som, v 7 týždni a tiež mam bolesti niekedy ako na menzes. Dnes som bola u doktorky a nechcela ma ani vyšetriť vraj tehotenstvo nieje urgenty prípad, tak ma objednala až 4.1.🙄