icon

Šťastie - mám pozitívny test

16. dec 2020

Babule konečne skoro po roku sa podarilo🤩🤩🤩dnes som si našla krásne 2 čiarky. Myslela som si, že zasa len mešká, lebo mam nepravidelný cyklus, ale keď som ráno spravila test, skoro som odpadla normálne tomu stále nemôžem uveriť ❤️❤️❤️❤️

Šťastie - mám pozitívny test
Strana
z2
autor
18. dec 2020

@dockalasa gratulujem 🙏😊no, ja som, v 7 týždni a tiež mam bolesti niekedy ako na menzes. Dnes som bola u doktorky a nechcela ma ani vyšetriť vraj tehotenstvo nieje urgenty prípad, tak ma objednala až 4.1.🙄

dockalasa
18. dec 2020

Budem držať palce, mňa objednala na 11.1...ďakujem za odpoveď

petka_3
18. dec 2020

Gratulujem

autor
18. dec 2020

@dockalasa podobne aj ja držím palce. Ale doktorka mi povedala, že bolesti na menštruáciu sú normálne, keď sa bábätko uhniezduje a zväčšuje sa maternica a podobne 🙂 takže nemusíte sa báť 🙂

maria955
26. dec 2020

Keď skúšaš 5 rokov , to je niečo😁gratulujem ja som v 10tt a srdieckami by som tu zaplnila kazde jedno forum

autor
27. dec 2020

@maria955 gratulujem a hlavne veľa zdravíčka prajem tebe aj malickemu😊😊🥰

miskachrumka
28. dec 2020

My včera prekvapenie.... Štvrtok gynekolog

maria955
28. dec 2020

Dakujeeem akurat sedim.na gynde, dufam ze uz bude konecne aj srdiecko ,hned vas oboznamim 🥰🥰🥰🥰🥰😙

andreatytler
30. dec 2020

Je to super pocit, ze?😀
Dakujem ze si sa s nami podelila o radost. Nech mas pekne tehotenstvo.

andreatytler
30. dec 2020

@dockalasa Bolesti v brusku su normalne pri tehotenstve. Hlavne pozitivne myslieny.
Gratulujem.

andreatytler
30. dec 2020

@maria955, @miskachrumka, Blahozelam!!! Hned 4 baby sa tu zisli s tym najkrajsim darcekom. Toto sa velmi dobre cita.🙂

maria955
30. dec 2020

Tak babyyy ospravedlnujem sa ale mali sme stresy s prestahovavanim tu nas mate v plnej kraseee , materska knizka srdiecko v plnom prude 🥰🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰🤰🤰🤰🤩🤩🤩

andrea_ff
30. dec 2020

@lenja123 presne to iste ma napadlo 🤷‍♀️🤦‍♀️ ale nastastie existuju aj stastne pozitivne testy. 👍❤

autor
31. dec 2020

@andreatytler je to ten najkrajší pocit na svete 🥰🥰❤️a ešte krajší, keď viem, že malinke bude mať toho najlepšieho otecka, ktorý sa už teraz nevie dočkať, keď príde na svet 🥰❤️

autor
31. dec 2020

@maria955 Juuj prajem veľa zdravíčka 🥰🥰❤️❤️mňa to čaká v pondelok, už sa neviem dočkať 🥰ktorý ste týždeň? 🙂

miskachrumka
31. dec 2020

Babulky tak ja som dnes bola na prvé sono ...vďaka Bohu že je všetko v poriadku 😍 a máme aj fotku fazuľky ♥️

maria955
31. dec 2020

9 (8+6) 🥰

Strana
z2