icon

Strava počas tehotenstva: Ako zvládnuť návaly hladu?

Včera o 15:59

Ahojte,tie čo ste 6-7 tt tehotné tiež toľko jete ?🥹ja sa už bojím a cítim sa zle,že neustále jem a keď to takto pôjde priberem aj 30kg kým budeme v cieli 🙈🙈ustáli sa to prežieranie niekedy ?🥹

ivik4
Včera o 16:04

Ja som teda nejedla ale len vracala vtedy a ano môze sa Ti to kludne zmenit 🙂

autor
Včera o 16:11
@ivik4

Ja som teda nejedla ale len vracala vtedy a ano môze sa Ti to kludne zmenit 🙂

@ivik4 u mňa to je práveže tak,že keď som hladná alebo si nedám nejaké piškóty pred vstaním ráno z postele tak mi je na vracanie..

anonym_c2d356
Včera o 16:16

Mala som návaly hladu a potom som mesiace vracala kazdý deň niekoľko krát a príšerne schudla. Takže keď ti chutí, tak jedz. Ak sa nebavíme teda o výraznom prejedaní sa nezdravými jedlami ale iba zvýšenom apetíte.

ivik4
Včera o 16:17

A to vzdy sa velmi najes/ prejes ? Lebo podla toho co pises v komentari som to tiez tak mala ,nesmela som citit hlad ale to som ozaj len malinko zajedla niecim a potom uz mi bolo zle. Nejedla som vo velkom

anonym_c2e903
Včera o 16:18

podla mna pokojne pocuvaj svoje telo, ak pyta vacsi prijem, tak vie co robi. ja som tiez v prvych miesacoch tehotenstva jedla vela oproti mojmu beznemu jedeniu, pomaly za troch ludi, a vacsinou som mala chut na jedla, ktore som predtym jedavala fakt minimalne (nazvime to ako kaloricke bomby 😀), nechapala som kam to stale do mna ide. tie prve tyzdne som pribrala tak najvyraznejsie, neskor sa to uplne ustalilo, kazde telo je ale ine... ak ta to inak zaujima blizsie, tak skus pozriet kolko vazia vsetky tie veci okolo toho - placenta, plodova voda, zvacsujuca sa maternica, nejaka nevyhnutna tukova zasoba, babatko,.... takych 10-15 kil je vraj uplne bezne pribrat, bola som v soku. tiez som z toho mala najprv zmiesane pocity, teraz som uz takmer pred terminom porodu. hlavu hore, dobre bude, drzim palce 🙂 a uzi si to jedenie praveze 🙊

anonym_ba65f6
Včera o 16:36

ja som sa nevedela dozrat asi do 13tt potom ma to preslo, inak napriek tomu som nepribrala dokonca som aj schudla, ale teda snazila som sa ked uz jest vela tak rozumne aspon kolko to slo, ak som mala chut na kolac tak tvarohovy, ak na nejaku numku tak mrkvovy salat.. ale teda musela som jest ninstop. napokon som za cele tehu oribrala asi 20kil ale boli dvojicky a 3mesiace po porode uz som mala o 5kilenej ako pred tehu

autor
Včera o 16:37

Ďakujem🥹nehovorím že jem brutálne veľa len mi to príde že stále musím niečo chrúmať😁a potom mi to asi pripadá už moc..ale tiež sa snažím také zdravé veci nie hore dole blbosti..

jaskolka
Včera o 17:30

Ja som v prvom trimestri jedla cottage a ryžové burizony🙂

michaela329
Včera o 17:32

@anonym_autor však sa najedz...ono to prejde, neboj sa 🤣

lasona
Včera o 17:42

Ani nevrav...jedla som za dvoch...17 košom pribrala...všetko som musela poctivo zhodit

anonym_e7ae4f
Včera o 18:07

Ahoj, ja som v 19tt. Prve týždne som mala vkuse stále total hlad a tiež som musela stále niečo žuť. Postupne to prešlo a aj tie vahove prírastky sa spomalili, keďže postupne ako mi odchádzali tieto obžierky tak odišla aj nekonečná únava a mohla som sa začať hýbať 🙂

anonym_ab34ee
Včera o 18:36

Ja som jedla asi 2 tyzdne tak, ze stale 😆 stale som bola hladna, este som nevedela, ze som tehotna. Moj muz vtedy povedal, ze asi budem tehotna, ked tak vela jem. No a bola som... Ale potom od cca 8.tt som uz zvracala.

anonym_0b84c7
Včera o 20:07

Ahoj, ja som 5tt+3 a mám to tiež tak😁 každú chvíľu som hladná..strašne mi chutí mrkva namáčaná do humusu a bebe brumík😅

beata_k
Včera o 20:10

@anonym_autor Daj si poriadny kus masa. Potrebujes bielkoviny a nie piskoty.

autor
Včera o 20:14
@beata_k

@anonym_autor Daj si poriadny kus masa. Potrebujes bielkoviny a nie piskoty.

@beata_k prepáčte ,ale vy máte pri posteli poriadny kus mäsa keď vstávate ?😂

beata_k
Včera o 20:16
@anonym_autor

@beata_k prepáčte ,ale vy máte pri posteli poriadny kus mäsa keď vstávate ?😂

@anonym_autor Nie. Ja jem pri stole. Hlad hadam citis cez den. To maso som myslela vazne. Daj si to do googlu.

autor
Včera o 20:18
@beata_k

@anonym_autor Nie. Ja jem pri stole. Hlad hadam citis cez den. To maso som myslela vazne. Daj si to do googlu.

@beata_k veď áno pravdaže si dávam mäso cez deň normálne jem hlavné jedlo ale nie ráno keď vstávam ,písala som, že keď vstávam ráno si dávam hneď piškóty aby mi nebolo zle a nie že jem celé dni iba piškóty..

beata_k
Včera o 20:21
@anonym_autor

@beata_k veď áno pravdaže si dávam mäso cez deň normálne jem hlavné jedlo ale nie ráno keď vstávam ,písala som, že keď vstávam ráno si dávam hneď piškóty aby mi nebolo zle a nie že jem celé dni iba piškóty..

@anonym_autor Daj si viac masa cez den a nebudes pocitovat vlci hlad hned rano. Potrebujes zivocisne bielkoviny, ktore ta zasytia.
Mam na mysli poriadny steak.