Štvrté tehotenstvo po 12 rokoch.
Ahojte babenky. Prosím Vás je tu mamička, ktorá už má švrté dieťatko? Ako to zvládate? Hrozne sa bojím . Pocity sú zmiešané. Doma už pubertálny odrast 12, 15 plus jedna dospeláčka. Zabehnutá práca. Bojím sa ako zareagujú v práci, aby ma nevyhodili 😢.
Úplne v kľude ja mam 5 krásnych deti a to vekovo 25,21,19 11 a najmenšia 7 a je to super starší pomozu s mladšími a zároveň najstarší je už z domu ale na víkendy chodí rad domov
@marion09 tú má predsa každá MAMA. Tak pekne to vyšlo, pár dní pred našim sviatkom 🙂 Tak všetko najlepšie mamičky !!!❤ Hlavne veľa radosti z tých najkrajších darčekov, aké sme kedy dostali - z našich detí 😉 💃 🌞
@biancapa ja ked som oznamila neteriam ze cakam dieta tak neter vtedy 8 rocna spustila taky rev smutocny :D ze sa budem “venovat uz iba svojmu decku a nie jej” velmi ju to dostalo, ako sa mala narodila, tak sa maju prave s tou neterou najradsej. Ta sa nevie dockat kedy nas s malou uvidi. Cize reakcie deti budu ine ked sa babo narodi. Decka ti pomozu a praca pocka. Segra co ma odrastencov 20+ vravela ze si mala zaobstarat este jedno mimino aby neboli s muzom sami ked uz jej deti maju rodiny/frajerky. Mozes byt stastna, bude dobre 🙂
pri 4 tehu mal syn 15 r. 2 týždne som rozmýšľala ako mu to oznámim....zareagoval tak ,že by som sa najradšej v zadku videla....😉
Pozri sa na to takto. Dospela dcera automaticky ofucana, lebo vie, ze sa bude nusiet prisposobit. Ziadne ze pridem domov ozrata o druhrj rano a budem robit bordel. Proste sa musi pidelit o svoj zabehnuty luxus, alebo ako to nazvat. Ohladom toho veku si nic nerob. Mam syna, ktory ma 9 mesiacov a brata, co ma 6 rokov. Nepride mi to vobec divne. Moj svokor ma sestru, ktora je odomna starsia o 6 rokov. Ziaden problem. Taketo generacne flipy mame v rodine. Mam dokonca stryka, co je odomna o tri roky mladsi a strynu, co je odomna mladsia o 4 roky. Sranda ne?
Ja mam 36 a môj partner 39 a budeme mat ja svoje prvé babo a on ma 14r.syna z prvého manželstva a tiež obaja mame obavu ako zareaguje keď mu to povieme
@arcticcode uz vyzera ze to neriesi 😊
@biancapa bud to zkusne, ale sa odcudzi otcovi aj mne aj keď sa snažím aby bol v pohode ale jeho mama sa mu nevenuje, ja mu dávam co mu od vlastnej mami chyba a preto sa bojím jeho reakcie. Mam z toho stres a ešte aj to ze jeho otec pôjde somnou bývať a tým pádom bude oveľa ďalej od neho ako je teraz.
@biancapa Tak najstarsej mudrlantke povedz ako by sa citila,keby to bolo naopak,keby ona bola to stvrte a nechceli by ste ju?ci by bola radsej keby si ho dala prec?ti moze byt jedno ci su dievcata nadsene alebo nie.to je najmenej dolezite,hadam sa ich nebudes pytat ci mozes mat laskavo dieta.A ked sa narodi aj tak ho budu zboznovat,uvidis.
@maminuska moje kamošky otehotneli hneď v 19, v 20 r a teraz vzdychaju, že ich dcéry majú 23 a do života neschopné, že si nevedia predstaviť, že by už mali deti😋že šikovné, študujú, ale čo sa týka samostatnosti, varenia, takých každodenných veci úplne zle.Ono ten pohľad sa mení aj pre mňa bola voľakedy 40 tnicka zrelá stará zena

@dovozadokoca 😊 dcerka to urcite nemyslela az tak ako to povedala 😊