icon

Tehotenská kríza v 8. týždni

kixinka89
9. máj 2020

Ahoj, viem ze sa hovori ze tehotenstvo je jedno z najkrajsich obdobi v zivote zeny ale naozaj??? Prezivam svoju asi najvacsiu krizu. Som len v 8tt ale mne je kazdy den tak strasne zle. :( citim sa uplne na nic, nic nevladzem, nic ma nebavi a najhorsie je ze som sama doma lebo priatel uviazol koli korone v nemecku a ja kedze robim v nakupnom centre som bez prace, co mi podla mna viac uskodilo kedze vacsinu casu som sama doma a opustam sa v nevolnostiach.Ked aj niekde idem tak sa len premaham lebo mi je stale zle a napina ma. Ked citam niektore prispevky ze to moze trvat aj 9 mesiacov tak sa mi da plakat. Obdivujem baby co maju deti a musia sa o ne starat. Viem ze je tu vela takychto tem len ma zaujima ako ste to zvladali vy a ci ste dokazali normalne fungovat v beznom zivote pripadne nejake tipy ako to cele prezit.

Strana
z2
caesy
2. nov 2020

@sante81 veľmi ta obdivujem ešte že také ženy existuju

dagmarovita
29. dec 2022

Na Slovensku nič, otrasne podmienky pomoci napriek poctu krestanov, isla by som na prechodny pobyt do ciech, tam do nejakej ubytovne, neviem ako ale skusala by som, tu ti nikto nepomoze, neviem o nicom dôstojnom, iba podvody, hlavne ked dostanes peniaze si ich setri, nieze ti prepne a budes kupovat blbosti, radsej napis potom sem, zaloz si verejny nick a mozme posielat ti veci, priprav sa na kojenie, usetris veľa, to ze si bola s takym clovekom znamena ze nie si psychicky emocionalne v poriadku, to sa priprav, ze to bude uplna zmena, ber to ako pozitivny adrenalin, vyzvu, sancu ktoru si dostala aby si sa spamatala normálna zena nebude s takym clovekom. Takze psychologicka a odporucam zavolat do organizacie Zeny zenám, su jediny schopný pomoct Ti.

Strana
z2