Tehotenská únava v 11. týždni
Iba ja to tak prežívam alebo nie? Som v 11tt, a spim 14 hodín, keď sa postavím krúti sa mi hlava z nízkeho tlaku, mam migrény, cítim sa ako chodiaca mŕtvola, brucho mam nafúknuté ako keby som nebola týždeň na veľkej. Už štvrtý deň odkladám pratanie doma lebo nie som schopna, iba WC a sprcha a gauč ci posteľ, občas mala prechádzka. Som totálne výkoncena. Krvné testy mam úplne skvelé. Mam fakt pocit, že zakaždým keď sa postavím z postele a urobím par krokov do kuchyne, umyjem riad, tak musím oddychovať potom ďalšiu hodinu dokedy toto bude trvať? Som úplne nepoužiteľna:(((.
@babovka2321 ja som únavu čakala, ale toto nie, ja som rada, keď sa prezleciem do pyžama.
Ja som prve 3,4 mesiace strávila bud na gauči alebo pri záchode. Bolo mi extrémne zle, stále som len zvracala a spala. Telo úplne vycerpane. Nevládala som ani upratať, riad umyť nič. Po 4. mesiaci to prešlo. Teraz som v 28tt a začínam byť opäť unavená, ale nie tak ako predtým..
Ja som tiez necakala to, ako som sa citila, o mna sa 2 mesiace staral manzel, ja som nebola schopna si ani jest urobit.
Ja som do tejto unavy este po veceroch aj vracala, som rada ze mam deti uz vacsie a ako tak sa vedia o seba postarat... inak cele zle. preslo to cca v 16-17tt
To je z hormónov niečo podobné ako pred menzesom únava, slabosť...
Daj si mágnezoum a železo
Hormony telo vytvara viac krvi srdce ju musi prepumpovat tvoria sa nove tkaniva..vydrz este chvilocku ako sa prehupnes do druheho trimestra unava odzbie a bude lepsie..kym mozes odpocivaj zvys prijem ovocia a cukru.ak ti chuti tak aj kavicku si daj.bude.lepsie
Ďakujem, magnézium so dával na večer lebo znižuje tlak, konkrétne magnosolv, okrem kyseliny listovej viete žienky poradiť iné vitamíny vhodné?
Ja som cely prvý trimester bola straasne unavená.. veľmi veľa som spala a aj tak som bola unavená.. proste som sa cítila ako keby na mňa liezla nejaká choroba..po prvom trimestri to prešlo
Ja som v 14tt, konečne sa cítim lepšie, ale stále nemám toľko energie ako pred teho, po obede si s malým pospim, dosť vie aj on vyčerpať, ale nevoľnosti ustúpili 🙏

Ja som prvy trimester prelezala s migrenami a vedrom vedla vzdy, lebo som nestihala ani na wc dobehnut zvracat... o par mesiacov sa chystame na dalsie dieta, uz teraz neviem, ako sa o to prve postaram :D preslo ma to tak okolo 15-16tt