icon

Tehotenstvo 2 mesiace po prvom pôrode.

nadiaasamir
21. jan 2020

Ahojte baby, sú to len necelé 2 mesiace od pôrodu mojich 2 chlapcov a už som opäť tehotná. Vždy som chcela mať veľkú rodinu ale nečakala som, že otehotniem mesiac po prvom pôrode. Aj samotní lekári mi tvrdili, že dojčenie je prirodzenou ochranou proti otehotneniu. Chcem sa Vás opýtať ako to zvládate ženy, ktoré ste si týmto už prešli.

miriam1983
21. jan 2020

@nadiaasamir to co bolo za lekarov? Keby to tak bolo,tak by asi nebola hak pre dojciace matky,ze?

mogaa
21. jan 2020

@nadiaasamir neboj bude to v pohode, ved rozdiel bude 10mesiacov.....aj my sme po roku - medzi nastaršou sestrou a prostrednou je rok a medzi prostrednou a najmladšou sú 2roky....ono ak sú deti malé tak je to 1-2roky náročnejšie, ale potom je to ok lebo sa prehrajú

sisa_s
21. jan 2020

@nadiaasamir no neviem, co za lekarov a kolko z nich ti to tvrdilo, ale vsetci gynekologovia praveze upozornuju, ze je to nezmysel a treba sa chranit...

ivangeline
21. jan 2020

Ja som otehotnela 3m po pôrode. Čoskoro rodím. Tiež troška stresy ako to zvládnem ale poznám ženy, ktoré to zvládli. 🙃 Tiež som si myslela, dojcim, menštruácia nebola a bum...ak príde menštruácia a potom zas nie ale raz po pôrode prišla, tak žena je už plodná, aj keď hormóny nespustila ďalšiu a ak ms nebola, tak je malé percento žien, ktoré sú plodné, i keď dojčia ale je to možné. Dá sa to zistiť na sone, či už pracujú vaječníky. 🙃 Teraz to už budem vedieť. XD Ďalšie dieťa do roka by som už asi nezvládla. Potrebujem zregenerovať, i keď tiež chceme viac detičiek. 🙃

modrykoniicek
21. jan 2020

Dojčenie? 😂🤦 Už prestante veriť týmto fámam.
To ti asi povedal nejaký fanatický lekár aby si rodila ako jabloň.

denuss
21. jan 2020

🤦obaja gynekologovia, kt.som mala, ma po porodoch upozornovali, ze dojcenie NIE JE antika..to co mas za odbornika..ale gratulujem, neboj zvladnes to, aj ked to bude chciet vela sil, hlavne nech ste vsetci zdravi 😊

anonym0001
21. jan 2020

@nadiaasamir po 2 mesiacoch od pôrodu si už mohla mať sex? Nebolelo to?

vinejka6
21. jan 2020

Tyyyyy kks 2mes po pôrode otehotnieť? Som nevedela niekedy ako sa volám 2 mes po pôrode nie to ešte tehotná byť. Každopádne držím palce. Ja by som sa 🔫

lenteraz111
21. jan 2020

Fúú, 3 mesiaca po pôrode som ešte sedela na pol rite, nie to ešte sex. Tak ale možno si mala cisársky.

dismonika
21. jan 2020

Neboj zvladneš to. Ja mám 3 deti za 3 roky. Nič iné ti ani neostáva. Držím palce 😉

miskamilka
21. jan 2020

Mne dal lekar na kontrole po sestonedeli podpisat papier, ze ma poucil o tom, ze dojcenie nie je antikoncepcia 🙂

gamakage
21. jan 2020

Lekár čo to povedal by mal vrátiť diplom..

martulienka58
21. jan 2020

@nadiaasamir zvladnes to! Nepocuvaj "super" rady. Ano bude to narocnejsie...prvy rok..ale potom sa ti to vynahradi. Deticky budu partaci 🙂 osobna skusenost..medzi chalanmi mam rozdiel 11m (otehotnela som 2 m po porode) a ver, nemenila by som za nic. Potom sme planovane mli 3 princeznu...cize mam 3rocaka,2 rocaka a 9mesacnu kocku

majka11051990
21. jan 2020

@martulienka58 dobrý večer, prosím vás ako to zvladate s tak malými deťmi? Ja mam dve dcérky s rozdielom 2r3mesiace a som tehotná, neplánovane. Už teraz mam strach ako to budem všetko zvládať keďže dcérky sú dosť náročné a veľmi sa spolu nechcú hrať, stále krik, plač, skriepky.... Niekdy som z toho fakt na prášky

martulienka58
21. jan 2020

@majka11051990 nevravim aj u nas su zvady, ale vedia sa aj pekne zahrat. Ja ich male skriepky neriesim..nech si ich poriesia sami..Jasne ak sa zacnu bit,pridem k nim,usmernim ich, vysvetlim a snazim sa ichbzaujat inou aktivitou...kreslit, stavat kocky,lego...uz aj malu beru k sebe. No tu som este opatrna :D

bibih
21. jan 2020

@anonym0001 toto aj mna hned ako prve napadlo 🙈

nefertiti5843
21. jan 2020

@nadiaasamir Neboj...dáš to.....zvládli to iné, zvládneš aj ty...bude to síce o hubu, ale čo už taký čas, že? Otehotnela som dva mesiace po pôrode. Skoro ma ranila mŕtvica, keď mi lekárka povedala, že som tehotná a dnes sú to 33 roční chlapi, narodení do jedného roka 😝

mischelin89
22. jan 2020

Ja mam medzi krpatymi desat mesiacov, k tomu obri dom, zvierata, najstarsi prvak a muz chodieva na cca 6-9 dni v mesiaci na prac cesty mimo dom. Zvladnes to. To najmensie nie je biologicke, takze nie nesexovala som ako o zivot v sestonedeli 🙂

lenteraz111
22. jan 2020

Ako keď tak rátam, tak šestonedelia, kým sa telo ako tak spamätalo a potom kým mi nabehla ms, tak to par mesiacov trvalo... Ze ci to je vôbec reálne... Hmmm... No asi áno...

mikema
23. jan 2020

@lenteraz111 ja som veru po cisárskom 3 mesiace na sex ani nemyslela ;)

katus226
23. jan 2020

Mna by asi vystrelo 😂 celu vecnost trvalo, kym som mohla aspon sediet bez bolesti, nie to este mysliet na sex 😀 kazdopadne drzim palce

lenteraz111
24. jan 2020

@mikema jooooj, ja som 3 roky po pôrode a stále mam bolesti niekedy

tianna
Autor odpoveď zmazal
lenkak89
29. jún 2025

Aj ja som otehotnela tri mesiace po porode. Chcela som druhe dieta, no chcela som pockat aspon kym bude mat maly polroka. Manzel sa ponahlal,samozrejme mi pozeral v mobile,ze kedy mam plodne dni a myslel si,ze nam to bude trvat ako aj pri synovi,no bum,otehotnela som na prvy sup a rovno s dvojickami🤦‍♀️Skoro ma porazilo,ked mi doktorka oznamila,ze su tam dve.Teraz som v 6 mesiaci a neviem to spracovat stale. Netesim sa.... Muzovi to stale vycitam,ze sa do mna urobil a pritom vedel,ze chcem pockat a suhlasil s tym. Som z toho na prasky ako to zvladnem,uz teraz som dost unavena,ledva sa vladzem starat o maleho.S dvojickami sme v zivote neratali,kedze ich nemame v rodine,ani sme neboli na IVF,ani nic,ledva sa nam podaril syn.....Neviem ako toto zvladnem.