Tehotenstvo a B17
Ahojte, chcela by som sa vás spýtať jednu vec, teraz som v 5-tom týždni tehot. a minulý týždeň pondelok som si kúpila vit. B17 APRICARC a brala som to 5 dní a vtedy som sa dočítala na obale, že to nie je vhodné pre tehotné, následne som si na nete začala čítať o vit. B17, že môže spôsobiť poškodenie plodu.... Myslíte, že aj tých 5 dní, čo som to brala sa mohlo niečo poškodiť? teraz stále nad týmto uvažujem a stresujem. Ďakujem za odpovede
Hlavne ziadnu paniku... v tak skorom stadiu tehotenstva este nie je spojeny krvny obeh matky s plodom takze nemyslim ze by sa malo cosi stat... a do buducnosti - pokial mate vyvazenu stravu netreba zbytocne brat ziadne umele vitamiby...
Ahoj. Kvôli čomu si si to kupovala? Keď si tehotná spýtaj sa vždy lekárničky či ti môžeš užívať. Na väčšine vyzivovych doplnkoch sa pise NEVHODNE pre tehotne a dojciace matky. Ale je to väčšinou preto, lebo nemaju urobenu pre dany produkt studiu na tehotnych zenach a teda radsej uvedu toto upozornenie,, aby boli právne ošetrení
Ale B17 sa mi zdá radikálna pre tehu. Neodporúčam ti ani žiadne detoxikacne kúry.
No fasa.. ja som si kúpila marhulove jadierka a jedla som ich celý mesiac po 2-3ks. Menzes mi meškal 5 dní,.. včera som testovala a som v tom.... A v čase ovulácie som bola ešte na rtg zubov... 😢
@casperka1980 my sme ako deti u babky jedli marhulove jadierka celu sezonu marhul a nikomu sa nic nestalo.v tom case nasi ani netusili ze by to mohlo byt nebezpecne.takze ziadne stresy... 😉
Vďaka za povzbudenie..🙂
@casperka1980 už som sa radila s viacerými odborníkmi a tvrdia, že netreba sa báť a robiť paniku, len to ďalej brať netreba, tak dúfam, že to aj tak bude 🙂

no, podla mna by mohlo. B17 je de facto "jed" pouziva sa pri liecbe rakovinovych / predrakovinovych stavov. neviem ci je to zrovna najvhodnejsie pri tehotenstve ..samozrejme , nemusi to tak byt , ale ked to mas napisane este aj na obale ..tak nieco na tom asi bude.