Tehotenstvo : prsia bolia ale nerastú
Ahojte žienky, som prvy krat v živote tehotná, neplánovali sme to ale stalo sa, ale teraz mám strach že som o babatko prišla, bolia ma prsia ale vobec nerastu! ale bolesť je taka silná že si ich musím podopierať v noci rukou ked sa pretáčam z boku na bok. A pre mna ešte vacsia záhada vobec nemám bruško, manžel mi neverí že som tehotná a myslí si že klamem, urobila som 4 teh. testy a všetky vyšli poz., mala by som byt v 5tyžden a 3 den v pondelok idem k lekárovy ale ja som taka nejaká nesvoja. Asi 6-7 dní dozadu som po sexe spinila a mala dosť silne krce v brusku ktore mávam az do teraz. Na babatko sa teším ale mám aj dosť stres. Manžel stále na mna kričí, nečakal to, je dosť v šoku tak je z toho vynervovaný a vybýja si to na mne... ja viem že všetko spolu súvisí ale neviem si pomocť že už som o babenko prišla... :(
@123tehotna U niektorých žien dokonca v 6..mesiaci neodhadnes, či sú tehotné, či nie.
Bruško začína byť najskôr vidno tak v 4. mesiaci 😉
Manželovi odkáž, nech si začne študovať informácie o bábätku 😉 lebo s tymto jeho prístupom, to este len bude šok! ked sa narodí. Má na to ešte 8 mesiacov, tak šup šup, aby to stihol 😉
A k tým prsiam - vôbec sa tým netráp. Tie tiez rastú neskôr, v 2-3 mesiaci, u každej zeny je to individuálne. Bábätko je určite v poriadku.
A ešte k mužovi...ked sa tak hnevá, nech sa hnevá na seba 😠 To si nevie dat pozor??? ked to este nechcel? Nerozumiem tomu...ach
každé tehu je individuálne.... pri jednom tehu som nemala žiadne príznaky a bola som v 15 tt....ani prsia, ani brucho, ani krče, ani nevolnosti....dcéra má 10 r.
Ty si dúfam robíš srandu 🙄 to co za chlapa mas pri sebe? Brusko v 5 týždni? Ja som ho nemala ani v 5 mesiaci a prsia narástli po porode, ked sa maliali mliekom
Neviem odkial mas se prsia by mali zakonite rast??to je uplna blbost!polku zien prsia bolia,druhu polku takmer nebolia (mna takmer neboleli,len na pritlacenie pod pazuchami) ale o raste nic neviem.Tiez mozu rast a nemusia.Alw si v 5t5 preboha!ved aj priznaky zacunaju vacsinou az okolo 6-7.Mnihe ani ziadne nemaju.A tvoj muz-no to je skoda sa vyjadrovat.evidentne clovek jednoduchsieho rozumu.Zenaty chlap,urobi sa dovnutra a je prekvaokany ze je zena tehotna??no koniec.dez sa.
Zienky klud ja som si len prišla po radu od starších, som prvý krát tehotná som v šoku a vy ma tu idete ukamenovať a tvrdiť že som neinteligentná, no prepáčte že sa niečo pýtam, som tu prišla s tým že mi snad staršie a skúsenejšie poradia, žienky ktoré si tým už prešli a vedia aké to je. Pardon že som tehotná prvy krát v živote a vobec netuším čo čakať ani čo sa bude diať. Zabite ma lebo sa pýtam :/
K mojmu mužovy on sa teší, je rád že sa to stalo, len niekedy od stresu vybuchne a vykričí sa, nikde som nepísala že nadáva mne že je to moja chyba, proste je len vystresovaný že to nebude zvládať.
Hlavne klud, tak som mladá a sprostá, tak sa pýtam...
@123tehotna co s tym ma spolocny vek? Toto, co sa pytas, nema nic spolocne s vekom a skusenosti. Staci pouzit zdravy rozum
@123tehotna ja som tiez tehotna prvy krat ... ale staci napisat do googlu a tam ti to vsetko vybehne .. mlada som tiez ale logicky je jasne ze velke brucho a prsia ako melony nebudem mat hned od oplodnenia..
@beky1813 nemá nic spolocne so skúsenostami ????
hahahahahaha jooj dakujem ti moja drahá, si moja najlepšia kamarátka, uplne ta milujem si mi teraz urobila den krajším, som išla do práce taka nejaka nesvoja ale si mi ho spavila veselejším dakujem dakujem dakujem ... :D
Ked sa opýtaš pekára ako upiect chlieb tak ti poradí viac ako ten ktorý o tom nemá ani páru.
Ked sa opýtaš mechanika ako opraviť auto tak ti pomože viac ako ten ktorý o tom nevie nič.
Ked sa opýtaš záhradnika ako sadiť stromčeky tak ti pomože viac ako ten ktorý ich nikdy nesadil.
Opýtala som sa skúsených žien kedy rastú prsia a bruško pretože som prvý krát tehotná. dakujem tým ktoré odpovedali potešili a ukludnili ma 🙂 prajem vám krasny zvyšok dna
@123tehotna nie, ty si sa neopytala, ty stresujes, ze nemas brusko a ze chlap ti neverí, ze si tehotna. A to je rozdiel. Tiez som bola 1. krat tehotna a takto sim nestresovala
prepáč že som človek ktorý stresuje... velmy ma to mrzí :( ospravedlnujem sa ti za to :( idem skočiť z okna
@123tehotna kolko mas rokov? 15? To co su za reci 🤦♀️
nie nemám 15 ! mám 15,5!
@123tehotna myslela som si
@123tehotna akoze zatial sa tak spravas ... myslim si ze porovnavat tehotenstvo so sadenim stromcekov je trocha odveci no ale ako povies ..
a tak teda ked ti skusena starsia zena povie ze mala v 15tt brucho a ty nebudes mat tak co ?
@beky1813 joooj Beky, ty si zlaaaa 🙂 nevies poradit taku banalnu vec 🙂 🙂 tehu brusko v 5t a mega kozy od oplodnenia 🙂 🙂 joooj, pobavila ma autorka.
@123tehotna a ty si este v tvojom okoli nevidela ziadnu tehotnu, ze si myslis, ze budes mat hned velke brucho? A z coho? Ved to brusko rastie podla velkosti babetka. A to tvoje je momentalne takeeee pidi, az aj lekar bude mat problem ho pri sone najst.
@veronikaszabova 😃😃😃 ja som jej napísala, ze brucho som mala az v 5 mesiaci 😃😃😃😃😃
@beky1813 ale ona chce hned 🙂
@veronikaszabova 😃😃😃😃 hups, smola
@veronikaszabova nech si vypcha vankusom .. aj brucho aj cecky
@123tehotna to čo píšeš sa prieči zdravému rozumu v škole si sa nič nenaučili ? Vieš koľko je na internete príspevkov týždeň po týždni priebeh tehotenstva? No aj napriek tomu má každá žena iné tehotenstvo.. v 5tyzdni väčšina žien nevie že sú tehotné ako si to zistila že si tehotn?
@klaudia_kaja Ja som vedela o svojich tehotenstvach už v 3 týždni. Proste nedošli kramy, spravila som test a ukázalo mi to 😉
@klaudia_kaja Urcite vtedy chybala na biologii. Prípadne ju ani nemali.😉
Mne brucho narástlo v 5 mesiaci a od 5 mesiaca mi tak rástlo že v 7mesiaci som vyzerala že idem rodiť. A neboj sa, to sa ešte hádať budete. Viem o com hovorím. V 5tt brucho nerastie, je to ešte skoro. Chlap nech si nastuduje poriadne kedy začne rast brucho.

@123tehotna brusko v 5 tt? Neblazni.. na to si este pockas.. a prsia sa ti este tiez naleju neboj nič.. a chlap nech sa spamata ... nech sa sprava ku tebe normalne ...