icon

Tri gestačné vaky na ultrazvuku – čo to znamená?

7. feb 2025

Ahojte Maminy, som aktuálne v 5tt a na some mám 3 GV… v jednom dominantnom bola “machulka”, čo je Okay .. 2 boli prázdne .. dosť má to vystrašilo.. ďalšie sono mám o 10 dni.. stretli ste sa niektora s tým ? Môžu tie vaky ešte zaniknúť ? Nechcem, aby to zle vyznelo , ale po 3 naozaj netuzim a bojím sa aj iných rizík, kt trojičky predstavujú .. aj by som sa opýtala viac u lekára, ale stratila som v ambulancii rec.

simona1998
7. feb 2025

Áno môžu 🙂

kiki68
7. feb 2025

Ano, mozu byt prazdne, este je to skoro, mozu strhnut aj to jedno dobre. Je to teraz na prirode.

autor
7. feb 2025

Ďakujem za odpoved baby ..

kiki68
7. feb 2025

Lekar co povedal?

autor
7. feb 2025

@kiki68 nejak sa nechcela dr vyjadrovať .. že uvidíme o 10 dni na kontrole .. bude to dlhých 10 dni :/

kiki68
7. feb 2025

Nic ine sa asi neda, len vydrzat.

kitycat
7. feb 2025

Si po umelom oplodneni ci preco tak sloro na sono?

autor
7. feb 2025

@kitycat iui

jasmin_88
14. feb 2025

ahoj, ja som bola na iui pred par rokmi, a na prvom sone som mala 2gestacne vaky, a potom o 14 dni kontrola a uz tam bol len jeden a v nom plodik a srdiecko🙏🏼drzim palce a daj potom vediet☘️

autor
15. feb 2025

@jasmin_88 ahoj jasminka … v pondelok ráno idem na sono … tak určite dám vedieť … a ďakujem za slova útechy 🤣 lebo človek by sa tých 2 až tak nezľakol.. ale 3.. to je už iné kafe ..

jasmin_88
15. feb 2025

hihi ano chapem, je to stres🤣u mna to vtedy nedopadlo nakoniec aj tak dobre, ale aktualne som uz po ivf v 8tt, a vkladali sme dve a toez som sa modlila pred prvym sonom ale je tam len jedno😁tak daj v pondelok vediet. ja mam tiez gyn.v pondelok☘️☺️

autor
15. feb 2025

@jasmin_88 oooo :/ tak to má mrzí… toto je tiež jedna z veci, ktoré má desia .. ale treba myslieť pozitívne no… moc sa tesim s tebou, že ivf vyšlo.. a tiež sa v pobdelok ozvi ;) už len nejako prežiť nedeľu 😁🫶

autor
17. feb 2025

@jasmin_88 ahoj jasmin 🙂 tak ako si dnes pochodila ? Ja som mala na sone nakoniec už len dva GV s dvoma bijúcimi srdiečkami 🙂

jasmin_88
17. feb 2025

Ahoj, jej super tesim sa s vami🥰😁 fotku nemas? ja som sama z dvojiciek, jednovajecnych, tak budete mat doma radost dvojnasobnu tfuj tfuj nech ide vsetko dobre☘️
u nas tiez vsetko zatial ok, klop klop 🤗

autor
18. feb 2025

@jasmin_88 to je krásna fazulienka 😍🫠🫠🫠 my foto zatiaľ nemáme … keď bude, pošlem 🙂 ďakujem jasmin.. aj vy sa drzkajte v zdraví 😇

erika_21
Autor odpoveď zmazal