Tri gestačné vaky na ultrazvuku – čo to znamená?
Ahojte Maminy, som aktuálne v 5tt a na some mám 3 GV… v jednom dominantnom bola “machulka”, čo je Okay .. 2 boli prázdne .. dosť má to vystrašilo.. ďalšie sono mám o 10 dni.. stretli ste sa niektora s tým ? Môžu tie vaky ešte zaniknúť ? Nechcem, aby to zle vyznelo , ale po 3 naozaj netuzim a bojím sa aj iných rizík, kt trojičky predstavujú .. aj by som sa opýtala viac u lekára, ale stratila som v ambulancii rec.
Ano, mozu byt prazdne, este je to skoro, mozu strhnut aj to jedno dobre. Je to teraz na prirode.
Ďakujem za odpoved baby ..
Lekar co povedal?
@kiki68 nejak sa nechcela dr vyjadrovať .. že uvidíme o 10 dni na kontrole .. bude to dlhých 10 dni :/
Nic ine sa asi neda, len vydrzat.
Si po umelom oplodneni ci preco tak sloro na sono?
@kitycat iui
ahoj, ja som bola na iui pred par rokmi, a na prvom sone som mala 2gestacne vaky, a potom o 14 dni kontrola a uz tam bol len jeden a v nom plodik a srdiecko🙏🏼drzim palce a daj potom vediet☘️
@jasmin_88 ahoj jasminka … v pondelok ráno idem na sono … tak určite dám vedieť … a ďakujem za slova útechy 🤣 lebo človek by sa tých 2 až tak nezľakol.. ale 3.. to je už iné kafe ..
hihi ano chapem, je to stres🤣u mna to vtedy nedopadlo nakoniec aj tak dobre, ale aktualne som uz po ivf v 8tt, a vkladali sme dve a toez som sa modlila pred prvym sonom ale je tam len jedno😁tak daj v pondelok vediet. ja mam tiez gyn.v pondelok☘️☺️
@jasmin_88 oooo :/ tak to má mrzí… toto je tiež jedna z veci, ktoré má desia .. ale treba myslieť pozitívne no… moc sa tesim s tebou, že ivf vyšlo.. a tiež sa v pobdelok ozvi ;) už len nejako prežiť nedeľu 😁🫶
@jasmin_88 ahoj jasmin 🙂 tak ako si dnes pochodila ? Ja som mala na sone nakoniec už len dva GV s dvoma bijúcimi srdiečkami 🙂
@jasmin_88 to je krásna fazulienka 😍🫠🫠🫠 my foto zatiaľ nemáme … keď bude, pošlem 🙂 ďakujem jasmin.. aj vy sa drzkajte v zdraví 😇

Áno môžu 🙂