Ultrazvuk - ako často?
Ahojte ako často chodievate na ultrazvuk?
@denden77 ja som v 11 a mam za sebou 4 len ma napadlo ci to moc neškodí bábätku ale ďalšie vyšetrenie mam až o 28 dní
Ja som do 24tt kazde diva tyzdne chodila, ale to je rizikove tehu. Teraz is iba raz za mesiac. Normalne sa chodi myslim menej
@kiki68 no ja tiež každé dva týždne do dnes nabudúce už o 28 dní tak som rada ze to bude obmedzené rada vidím drobca ale bojím sa aby to neuskodilo
Som 3x tehu a vzdy som bola iba na tie velke merania, ktore sa odporucaju. V 12tt, 21tt a 36tt. Druhe tehu bolo rizikove, tak ma sonovali viac, ale iba krcek, babo nie.
@lubimmisku áno tak som sa dočítala že to má byť.. Len tri krát.. A nemám žiadne problémy jedine nevoľnosti
@kristi40270 Nemam dojem, ze by to uskodilo. Proste to zniest musi ako aj ostatne veci ( Mobil, comp, wifi atd) . Som us prakticky an zac 27tt a dieta vyzera v poriadku. Rastie tabulkovo. Zase beriem to tak, ze keby mam problem a vazny tak is to hned vsimnu. A to sa podchytilo prave v Tom zaciatku. Babo bolo ok, placenta bola problem.
@kristi40270 pri oboch tehotenstvach som mala sono vzdy, ked som bola na prehliadke. Ja som bola aj rada, ze vidim babeno, ze je vsetko OK
@kristi40270 stačí to úplne, ak je všetko ok. Poradňu mám každé 3t, tam počúva srdiečko bábätka, vyšetrí ma zospodu.. niektoré maminy sú nedočkavé a chcú vidieť bábo na každej poradni, mne to takto stačí, ako sa aj odporúča 🙂
Ja som chodila každý týždeň, no bohužiaľ to bábo vzdalo, tak asi aj druhé tehotenstvo budem mať tak..... Ale ak je všetko v poriadku tak k mojej dr sa chodí 1.trimester raz za mesiac, 2.trimester raz za dva týždne a 3.trimester každý týždeň 😊

@kristi40270 helou.. som v 16tt a mam za sebou 3 😊