Ultrazvuk v 5. týždni tehotenstva
Zdravím, rada by som sa u vás znova poradila, som 4 mesiace po interrupcii a som znova tehotná, zistila som to tak ako asi väčšina žien, že mi meškala MS. O týždeň na to som sa objednala ku gynekologičke a ta mi robila vnútorný ultrazvuk, povedala, že okrem "voľnej tekutiny" tam nič nevidí aj to ju musela hľadať. Tehotenstvo vedela potvrdiť len podľa testu a odberu krvi a podla poslednej MS som cca. 4-5 tt. Príznaky žiadne nemám ako nevoľnosti alebo chute či pachy len som poobede dosť unavená trochu ma bolí pod bruškom (mierne tlaky a pichanie) a prsia mám trochu citlivé ale toť vše. Myslíte že je to normálne, že nič na ultrazvuku nevidela? O príznakoch som čítala, že je to normálne, že ich žena nemá ale trochu ma znepokojuje ten ultrazvuk.
Ďakujem vám za všetky správy
Prajem pekný deň
@vikk999 Ja nepochopím si bola na interrupcií a zase si otehotnela... Co si sa už nedala podviazať preboha alebo sa chrániť či plánuješ ďalšiu interrupciu? Hlavne ze takéto indi vindi sexuju ako zajace o 106 😮💨
@vikk999 Ja nepochopím si bola na interrupcií a zase si otehotnela... Co si sa už nedala podviazať preboha alebo sa chrániť či plánuješ ďalšiu interrupciu? Hlavne ze takéto indi vindi sexuju ako zajace o 106 😮💨
@bambieblue na interrupciu som musela ísť a s priateľom chceme bábätko, po troch MS sme sa mohli začať snažiť tak sme začali a zadarilo sa, ja deti nemám a určite deti chcem takže podviazanie nepripadá do úvahy pokiaľ je všetko po zdravotnej stránke v poriadku, interrupciu neplánujem.
Na co si išla tak skoro?
@bambieblue tak možno musela podstúpiť z zdr dôvodu alebo embryo sa nevyvíjalo, netreba hneď na ňu skákať
Na co si išla tak skoro?
@stellarstar vôbec som nemala šajnu ako to funguje, myslela som, že by som to mala oznámiť čo najskôr keď to zistím, dostala som termín o 10 dni neskôr tak sa uvidí ale chcela som sa aj tu poradiť.
@bambieblue ono je to podla mna blbo pouzity terminy, kyret a interupcia v tomto kontexte vyznie velmi odlisne a casto je pouzity zle (ako tu)...
@bambieblue podľa toho, čo píše ďalej,tak zrejme absolvovala kyretaz z dôvodu spontánneho potratu MA. Len blbo zvolila termín,už som sa tu stretla s tým,že niektoré ženy "nepoznajú"rozdiel medzi kyretazou kvôli spontánnemu potratu a interrupciou a používajú ten termín aj v prvom prípade (kedy o. interrupciu vôbec nejde,lebo plod už nežije)
@bambieblue gratulujem k najzbytocnejsiemu komentaru
@vikk999 takto skoro nemusi vobec nic vidiet, mozno zhrubnutu sliznicu. Ak chces daj si hcg z krvi odobrat opat po par dnoch uvidis ci rastie a ako. Neviem kedy ta opat objednala, ak nebude v maternici nic aj o 2 tt, moze ist o mimomaternicove. Ale tie su celkom vzacne, aj ked sa deju. A mozno tam uz bude gestacny vak aj s plodikom ♡ najma sa nestresuj, jedine co kazda z nas v tomto obdobi mohla robit bolo cakat.

V 4-5.tyzdni nemusi nic vidiet este.