Únava v prvom trimestri: Je to normálne?
Ahojte, som prvykrat tehotna tak je vsetko pre mna nove, nejake extra velke nevolnosti nemam, ale som neskutocne unavena ze VKUSE, rano sa zobudim a hned sa mi chce znova spat.. je to normalne prosim vas a prejde to v druhom trimestri, ci? :D
Hej je to normálne
Ledva držala oči celý deň 😅
Ano, je to normalne. Kazda zena to ma inak. Ja napriklad od zaciatku tehotenstva mam presne nula priznakov 😆. Ziadna unava, nevolnosti, ani zmeny náad, chuti. A tiez sa potom sama seba pytam, ci je to normalne a ci vsetko je v poriadku. A je. Proste kazde telo inak reaguje
Áno. Potom v druhom trimestri budeš mať energiu za dvoch. Teraz rob, čo si telo žiada. Ak si unavená, oddychuj vždy, keď sa dá.
Prvé 4 mesiace som spala 16h denne, krvné testy som mala ok, proste ma len dieťa vycucalo z energie 🙂.
@anonym_autor uplne normalne. ja mam bezne nizky tlak, prestala mi chutit kava, bola som do 25 tt doma, v podstate s malymi prestavkami som prespala cely den
@anonym_autor švagriná ked bola tehotna vedela zaspať v polke vety 🤣🤣
A nebolo to len v prvých týždňoch
Ked si sadla hneď zaspala 🤣🤣

@anonym_autor áno, je to úplne normálne. Ja som len ležala a spala. V druhom trimestri to bolo lepšie. Potom to prišlo v treťom opäť ale nie tak intenzivne ako v prvom.