Ústup príznakov v 12. týždni
Je tu niektorá žienka ako ja ,ktorej zo dňa na deň zmizli nevoľnosti v 12tt?Som vystrašená,lebo nič tu nečítam len samé MA a dr robí najskôr v stredu.
@deti95060810 pisem že zmizli nevolnosti
Ahoj môže to byť normálne. V druhom trimestri sa to niektorým ženám "preklopí" a potom už majú pokojné tehotenstvo 🙂. Ja som tak mala. V prvom trimestri bolesti hlavy a taký pocit na vracanie, v druhom treťom už nič z toho.
Mne tiez nevolnosti zmizli presne 11+6tt, chvalabohu😀 presne si ten den pamatam😀😀😀
U mňa to tak tiež pri prvom tehotenstve bolo.
To je normalne, v12tt sa stabilizuje ten system a tie hormony prestavaju tak skakat. Zrazu tie nevolnosti ustupia a zacne to byt take viac v pohode
V prvom tehotenstve mi ustúpili tehotenské príznaky okolo 10 týždňa, bol to MA... v druhom tehotenstve mi zmizli príznaky opäť v 10-tom týždni, utekala som k lekárovi a bolo všetko v poriadku 🙂 Takže ono je to veľmi individuálne, veľmi mi pomohlo kúpiť si domáci odposluch srdiečka, to ma upokojilo stále, keď som mala pochybnosti a keď som ešte necítila pohyby 🙂 Každopádne koncom prvého trimestra je to normálne, že príznaky odznejú, tak držím palce, aby bolo všetko v najlepšom poriadku ❤️
@domi07 ďakujem🍀nedalo mi to a išla som ku dr,vse ok🙏
Ahoj som v 12 TT. Tiež zo dňa na deň mi presli nevoľnosti,teraz nastúpila taká zápcha 🥴

čo máš na mysli príznaky? napr. že ti prestalo byť zle - ranné nevolnosti, alebo prsia prestali bolieť, ?