Ústup príznakov v tehotenstve.
Ahojte som 13tt+3 je podľa vás normálne ze niektoré príznaky ktoré by mali ostať v celom tehu ustupili? Kontrolu mam až o dva týždne.
@bbebe je mi to blbé ale ja som mala napríklad od začiatku zápchu a už je to nejako vpohode 😀😀 a to som čítala že sa to ma zhoršovať.. Aši to preháňam som prvý krát tehu a moc sa sledujem bojím sa o bábätko
Jasne je to normalne, nainstaluj si nejaku dobru tehu appku. V mojej su velmi dobre vypisane priznaky pre kazdy tyzden. Je tam dobre vysvetlene co sa deje a co tiez ustupuje. Ja mam whattoexpect app a som velmi spokojna. Je vsak v anglictine.
Presne si to vystihla. Moc sa sledujes. A tymto urcite mozes ublizit este viac.
Ake su to prosim priznaky co by mali zostať celé tehu? Teda okrem žiadnej MS a rastúceho bruska? Ja som totiž nemala žiadne a ani mi nenapadlo stresovať ze ich nemam....
Ja som mala zo zaciatku hnacku, potom zapchu taku ze som myslela ze porodim, potom zase hnacku.... 😉
Ja som tehotna 3x pri prvych dvoch som zvracala od 5tt az do samotneho porodu, pri oboch este na porodnej sale.
Tiez som sa vydesila, ked mi odrazu uplne ustupili nevolnosti v nejakom 17tt. Som utekala ku gyn. ci je all ok, pozerala sa na mna ako na blazna 😅 tak jej vravim, ze cosi nie je vporiadku, ze uz nemam nevolnosti. Iba pokrutila hlavou, ale vysetrila ma(ja ine priznaky ani nemam, len tu nevolnost) po vysetreni sa ma pyta co ma tak vydesilo, tak som jej to povedala. Smiali sme sa obe. Nastastie o par dni som zacala citit pohyby, inak by ma asi slahlo 😅🤦
Ďakujem baby tak asi to len preháňam zbytočne už sa neviem dočkať kontroli..
Ale mam taky pocit ze potom 15 tt už budem kludnejsia a najkludnejsia keď prídu prvé pohyby
Potom nestresuj ked nebudes citit pohyby v 15tt, vacsina zien ich zacina citit az okolo 20tt. 😂
@evittam tiez ma zaujimalo, ake priznaky maju ostat cele tehotenstvo 😁
Ani na tie pohyby sa moc nespoliehaj ja som prvy krati citila v 20tt a znicoho nic maly sa namna vykaslal a 2 tyzdne som necitila vobec nic tak som mala stresy. Ziadne tehotenstvo nieje podla knižky presne 🙂 vela veci ta moze prekvapiť a najrizikovejsiu cast mas zasebou, 12tt si prešla takže si uživaj že niesi upchata 😁 pekne tehotenstvo prajem😘
@aylinn ďakujem 😘

Jasne je to normalne 🙂 mne bolo zle do 12tt, potom ako uťalo a nebolo mi nič. Aj prsia, raz boleli, inokedy vobec....