icon

Utrogestan na udržanie

margana
8. apr 2013

Ahojte,neviem ci tu uz bola taka tema abo nie,ale aj tak sa spytam...Cakam druhe babo,doktorka mi dnes povedala,ze som v 4-5 tyzdni,a predpisala mi Utrogestan,na udrzanie babatka...Bola som dost prekvapena,nakolko pri prvom som nic take nebrala....Pytala som sa,ci je vsetko ok,povedala ze vsetko je fajn,ale ze mam brat tie lieky mesiac,3 krat denne.....A ak by som z nich nahodou zvracala,ze si ich mam davat vaginalne...Dost som z toho zmatena....A este nieco,v pribalovom letaku sa ohladne toho lieku pise,ze v tehotenstve sa ma pozuivat len vylucne vaginalne....Tak som uz fakt z toho jelen,podla coho sa riadit,ci podla toho ako mi to lekarka povedala,abo podla toho co pisu v letaku..Mate niektora stymto liekom skusenosit?

zvolsiinylogin
2. júl 2014

@blcha76 uz ho dovazaju na slovensko....daj si ulekara predpisat....ale ide na dracku,recept si nechaju a objednavaju.....informuj sa u dokiho kde u vas v meste ho dostat....okolo 8 eciek krabicka...

blcha76
2. júl 2014

@zvolsiinylogin Ja recept mám, ale v Nitre ho neviem zohnať a za 3 krabičky mám letieť do Bratislavy? V BA v centre ho majú, to viem, ale za 3 týždne idem na sono a dovtedy nevydržím s tým čo mám doma...
Keď nebude inak, tak budem musieť naozaj otočiť autom Bratislavu 😒 ...

zvolsiinylogin
2. júl 2014

@blcha76 ak ho uz maju na SR,skus ine blizsie mesta....je aj v ziline v lekarni pri nemocke....

zvolsiinylogin
2. júl 2014

@blcha76 skus temu kde zozeniem utrogestan na slovensku - niekto z nitri tam preda tri balenia...

mirka135
25. júl 2014

@blcha76 maju ho v lekarni na pesej a aj na sladkovicovej ulici

blcha76
25. júl 2014

@mirka135 Ďakujem 🙂 , už nepotrebujem 🙂 , kúpila som ho v BA. Už ho pomaly aj tak budem vysadzovať 🙂 🙂 🙂 ...

greenfrog
13. aug 2014

Ja som zacala spinit v 8mom tyzdni (podla UZV to bol 6ty)...bol mi predpisany duphaston a nejake dicinane tusim na zastavenie krvacania. Len tri kapsuly, dal mi doktor v ambulancii. Namiesto duphastonu,ktory je chemickou nahradou progesteronu som brala utrogestan, ktory je prirodny, 2 balenia som vybrala, 1 tab. rano a vecer,vaginalne, bez vedomia mojho doktora. Odporucil mi to doktor zo Ziliny,ktory ma s nim len dobre skusenosti, sestra mi ho poslala po sprievodkyni vo vlaku expresne do Trnavy, lebo bezne doktori utrogestan nepredpisuju. A teda zabralo to, embryo sa udrzalo a ked som bola na dalsom vysetreni u doktora, povedal,ze je uz vsetko ok, ani nezistil, ze som brala miesto duphastonu utrogestan. Takze ja odporucam.

ivetahe
14. jún 2015

ma niekto Utrogestan zvysny?

ollski
14. jún 2015

@ivetahe anooooo napis IP 😉

amima
14. jún 2015

@ludinka ano,aj ja som ho brala,velke davky,uz si presne nepamatam,myslim,ze 3 naraz 3 x denne alebo tak nejako a dost ma to vytacalo,ze to vytekalo,ale pomohlo...

micinkab
1. nov 2015

Baby predam za symbolicku cenu utrogestan co mi zvysil ak mate zaujem 😉

araula
29. mar 2016

Dievčatá nemáte na predaj utrogestan??

alenapiestany
30. sep 2016

Je Progesterone to isté ako Utrogestan?

sonda2
27. feb 2018

Ahojte, zostalo mi niekolko baleni Utrogestanu s expiraciou 08/2019. Ak by mal niekto zaujem ozvite sa. Ja to uz nevyuzijem.

haluziatko6
21. okt 2018

Mam na predaj zvyšné jedno a pol balenia Utrogestanu, ak nejaká tehulka potrebuje. Ak áno, píšte správu.

michaelaenny
8. apr 2019

Ja beriem 3x ráno a 3x večer. To je najväčšia dávka, ktorá sa môže brať.... Keď som už mala 9x potrat, tak musím takto.... Som tak v 5týždni.

butterfly333
8. apr 2019

@michaelaenny 9x?😳 Ja mam za sebou 7x naposledy po iui neúspešnom mi dali len 2x denne progesteron nieje to malo na udržanie? Bože niektorým doktorom je to úplne jedno.

abc987
Autor odpoveď zmazal
bubbllee
Autor odpoveď zmazal
kikaaa444
Autor odpoveď zmazal
alzbet171
Autor odpoveď zmazal
7miska1
18. aug 2022

ja mam na predaj nerozbalene balenie 15 ks + rozbalene balenie 11 ks, obe zaruka do 01/2024

leonidas17
15. apr 2023

Aj ja mam , ak ma niekto zaujem

miskazlm
16. okt 2023

Ahojte, zostal mi Utrogestan.

arexka
22. nov 2023

Dobrý deň mam na predaj utrogestan ja už nevyužijem

renata1405
Autor odpoveď zmazal
snowflakenel
17. dec 2023

Utros je lepsi,,lebo sa vklada. Mala som ho , vsetko boko oj.
Z duphastonu mi bolo zle

arexka
17. dec 2023
renata1405
Autor odpoveď zmazal
monika1992929
10. mar 2024

@arexka mala by som zaujem,ak Utrogestan je este dostupny