Utrogestan na udržanie
Ahojte,neviem ci tu uz bola taka tema abo nie,ale aj tak sa spytam...Cakam druhe babo,doktorka mi dnes povedala,ze som v 4-5 tyzdni,a predpisala mi Utrogestan,na udrzanie babatka...Bola som dost prekvapena,nakolko pri prvom som nic take nebrala....Pytala som sa,ci je vsetko ok,povedala ze vsetko je fajn,ale ze mam brat tie lieky mesiac,3 krat denne.....A ak by som z nich nahodou zvracala,ze si ich mam davat vaginalne...Dost som z toho zmatena....A este nieco,v pribalovom letaku sa ohladne toho lieku pise,ze v tehotenstve sa ma pozuivat len vylucne vaginalne....Tak som uz fakt z toho jelen,podla coho sa riadit,ci podla toho ako mi to lekarka povedala,abo podla toho co pisu v letaku..Mate niektora stymto liekom skusenosit?
Mam k dispozicii nenacaty Utrogestan 300 mg - 15 ks expir.09/2026, nacaty Utrogestan 100 mg 11 ks expir. 06/2026. Idealne osobny odber BA Trnavske myto.
@evaevkaeva Pozdravujem, prosím máte ešte Utrogestan k dispozícii?

Mam k dispozicii nenacaty Utrogestan 300 mg - 15 ks expir.09/2026, nacaty Utrogestan 100 mg 11 ks expir. 06/2026. Idealne osobny odber BA Trnavske myto.