Užívali ste počas tehotenstva Duphaston?
Baby brali ste počas tehotenstva duphaston?pomohol?Mne ho doktor predpísal kvôli tomu,že som prvý krát potratila.
@petamich ja som práveže problém nemala žiadny.. Ved práve že to je progesteron.. A myslím si že kto ma hormóny absolútne ok ako ja či iné ženy tak im duphaston môže viac uškodiť ako pomôcť keďže majú potom progesteronu veľmi veľa.. Ja píšem len moju skúsenosť a teda viem že viac žien malo cca do mesiaca po nasadeni missed abort.. Možno náhoda, ale veľmi tomu neverím.. Spinila som aj v ďalších 2 tehu, lieky som odmietla, deti donosila. Pri najmensom som dokonca silno krvacala a chvalabohu tiež som ho donosila, lieky som takisto odmietla.
@tianna velmi vela ho isto nebudu mat z Duphastonu, ktory ma minimalnu davku, co potom tie co beru Utrogestan alebo Progestenal (napr. aj ja som brala Utrogestan v 100nasobnej davke ako Duphaston), je to tvoj subjektivny pocit, ja ti ho neberiem, za seba budem radsej doverovat svojmu lekarovi ale kazdy mame pravo sa rozhodnut, su to lieky a nie cukriky, ak ich lekar predpise vie preco to urobil, to je zasa ale moj subjektivny nazor :D

@tianna 10 zien nad tebou si mysli pravy opak, tak teraz kto ma pravdu? Duphaston je v zasade progesteron, to akoby si povedala, ze si potratila, pretoze progesteron, co je hormon nevyhnutny pre prosperujuce tehotenstvo a udrzanie plodu, ja som Duphaston brala a potratila som, nebrala a potratila som, tak co by si mi povedala, bolo to Duphastonom? no asi nebolo, kedze mi nasli hematologicky problem a bez injekcii na riedenie krvi by som potratila aj treti krat @kaja200 na tvojom mieste by som sa riadila tym, co mi povie lekar = odbornik, ktoremu presli cez ruky tisice zien ako sme my ale rozhodni sa ako uznas za vhodne