icon

Užívanie tabletiek Ascorutin v 8 týždni

daniellka3
6. mar 2012

Ahojte. Má niektorá z Vás skúsenosti s liečbou týmito tbl.? Som v 8 týždni tehotenstva a mám špinenie (tmavo hnedý výtok). Moja gynekologička mi predpísala tieto tbl, ale zostala som zarazená po prečítaní príbalového letáku, kde sa píše, že nie sú vhodné pre tehotné. Tak len dúfam, že moja doktorka vie, čo mi dáva.

Strana
z2
poisonblu
14. mar 2012

@majkushka staci ti cca 7-8 tyzden....

majkushka
14. mar 2012

@poisonblu ja som myslela skor či je dutinka tam kde ma ? tebe kedy robili prve sono

poisonblu
14. mar 2012

@majkushka no mne ho robil velmi skoro, nevidel tam este dokopy nic, iba take malinke fliaciky, ale sliznica maternice bola 15 mm..ja som unho bola 15 dni po oplodneni, takze ja som v podstate o tyzden pozadu vo vyvoji, lebo som mala posunutu ovulaciu, takze este som len zaciatok 6 tt a nie 7tt ako mi ukazuje podla PM....

majkushka
14. mar 2012

@poisonblu aha tak to budeme spolu tehulkovat no super ja som 5tt

petkave
14. mar 2012

@daniellka3 Nečítam celú diskusiu, ale hlásim sa. Tiež som ich v 8 tt brala pre hematóm. Dokonca som bola aj hospitalizovaná pre hroziaci potrat. Brala som tiež Duphaston.... Držím ti palce!

drnduliak
14. mar 2012

ja nie som tehu, ale ascorutin je super aj na oddialenie menzesu, mne to teda funguje spolahlivo a ved je to len C-cko,takze keby daco, ho vycikame🙂

kacka1804
3. sep 2015

No ja som na riadne krvacanie ležala v nemocnici týžden a nič mi teda nepomohly este mi chceli mimi vziať som v 6 tt, vraj to je zaciatok potratu tak si viete predstaviť ako som sa citila a tak ma poslali domov...asi potratiť...zmenila som nemocnicu aj gynekologa a sranda tam maju uplne iný nazor doktor mi nasadil Ascorutin a Duphaston po 4 dnoch vidim menej krvacania jasne ležím co najviac a nič nerobiť a vyzera to naaadejne mimi už ma srdiečko.... 🙂 🙂 dufam že to všetko dobre dopadne

monikac
7. okt 2015

Bral niekto Ascorutin ked ste pri tehu krvacali a pomohlo to zastavit? Na letaku je napisane, ze pre tehu to nie je vhodne ale lekar to predpisal.. emoticon vopred dakujem

sense
7. okt 2015

@monikac aj mne to lekar predpisal...ale zobrala som len jednu tabletku...ono na letaku je to preto tak lebo tie lieky neboli testovane na tehotnych zenach...na slovensku sa to predpisuje bezne...

monikac
7. okt 2015

@sense a preco si to prestala brat? neorilo ti to dobre?

sense
7. okt 2015

@monikac predpisal mi to lekar na slovensku na pohotovosti a prestala som to brat preto lebo na letaku to bolo ze to nie je vhodne pre tehu zeny...

katrin21
7. okt 2015

@sense
@monikac ja som brala pri dcere, dali mi to v nemocke,ked som v 6t krvacala.... aj Duphaston aj Ascorutin.. ved je to vlastne len akoby céčko.. nemas sa coho bat, ber to .

sense
7. okt 2015

@katrin21 hej aj duphaston som vtedy dostaala...a chceli ma nechat v nemocnici a ked som sa spytalaa preco tak povedali aby som lezala, to som im povedala ze som neprisla na dovolenku aby som lezala v nemocnici, ze lezat mozem aj v hotely...lekar sice podotkol zeby mi mal dat podpisat revers ale nedal...

Strana
z2